Țara din Europa cu cele mai mici taxe și impozite. Aici se merită să trăiești! La polul opus e România
Unele dintre cele mai populare țări care oferă beneficiul financiar de a nu avea impozit pe venit sunt Bermuda, Monaco, Bahamas și Emiratele Arabe Unite (UAE). Există, așadar, o serie de țări în care oamenii locuiesc fără povara impozitelor pe venit. Iată care este țara din Europa cu cele mai mici taxe și impozite!
- Țara cu cele mai mici taxe
- Are și peisaje superbe
- Nu trebuie să te gândești la impozitul pe venit
Monaco este considerată una dintre cele mai atractive țări, cu un guvern și o economie relativ stabile. Are o economie înfloritoare și un mediu mai multicultural decât majoritatea țărilor din Europa.
Țara din Europa cu cele mai mici taxe și impozite
Industria principală a Monaco este turismul, fiind considerată una cele mai luxoase stațiuni din Europa. Mai mult de un sfert din populația Monaco este compusă din cetățeni francezi, iar un număr mai mic, dar semnificativ, sunt italieni, elvețieni și belgieni.
Într-adevăr, aici se merită să trăiești! Este considerată țara din Europa cu cele mai mici taxe și impozite. Fie că eşti angajat sau reprezentantul unei companii, nu trebuie să îți faci griji cu privire la impozitul pe venit.
Sistemul său politic și instituțional este dictat de constituția din 1962. În 2018, PIB-ul Monaco a depășit pragul de 6 miliarde de euro pentru prima dată, ajungând la 6,09 miliarde, comparativ cu 5,69 miliarde de euro în 2017.
De unde provin, de fapt, veniturile țării
Întrucât locuitorii țării nu plătesc impozit pe venit, veniturile Monaco provin din anumite servicii, TVA și comerț, precum și din imobiliare și turism. De la 1 ianuarie 1999, euro este moneda oficială a Principatului.
Principatul Monaco este o monarhie constituțională și ereditară. În prezent, este condusă de suveranul domnitor, Prințul Albert al II-lea de Monaco. Prințul Albert al II-lea de Monaco conduce principatul din 2005, după moartea tatălui său, Prințul Rainier al III-lea.
O parte substanțială din veniturile guvernului provine din impozitele pe tranzacțiile comerciale; venituri suplimentare sunt obținute din francizele de radio, televiziune și cazinouri, din monopolurile de stat asupra tutunului și timbrelor poștale, din taxele de vânzare și din taxele impuse din 1962.