Amestecul din două ingrediente care ține căpușele la distanță! Un remediu eficient, care se prepară într-un minut
Căpușele sunt creaturi mici, asemănătoare păianjenilor, care se hrănesc cu sângele păsărilor și mamiferelor, inclusiv al oamenilor. Acestea variază în mărime, de obicei au între 1 mm și 1 cm lungime. Căpușele infectate răspândesc bacterii, viruși și paraziți care pot provoca boli grave. Astăzi vă vom prezenta un amestec din două ingrediente care ține căpușele la distanță! Un remediu eficient, care se prepară într-un minut.
- Amestecul din două ingrediente care ține căpușele la distanță
- Un remediu eficient, care se prepară într-un minut
Sezonul căpușelor este, de obicei, între lunile martie și octombrie, dar poate dura mai mult. Acest lucru se datorează faptului că vremea umedă și temperaturile mai calde fac căpușele active mai mult timp. Așa cum spuneam și în rândruile de mai sus, căpușele infectate răspândesc bacterii, viruși și paraziți care pot provoca boli grave. Boala Lyme este cea mai frecventă infecție transmisă de căpușe însă pot răspândi, de asemenea, babesioza, anaplasmoza și boala cu virus Powassan.
Amestecul din două ingrediente care ține căpușele la distanță
Căpușele pot fi extrem de periculoase motiv pentru care este important ca atunci când ieșiți afară, în zone unde ar putea fi prezente, să vă protejați împotriva acestor insecte.
Astăzi o să vorbim despre un amestec din două ingrediente care poate fi preparat cu ușurință în casă, și care ține căpușele la distanță. Aveți nevoie doar de alcool formic, care poate fi cumpărat de la orice farmacie, și apă. Amestecul se prepară într-un raport de 1 la 1.
După ce ați amestecat apa cu alcoolul formic, puneți amestecul într-o sticlă cu pulverizator și aplicați pe haine și pantofi în timpul plimbărilor și activităților în aer liber. Acest remediu este unul sigur și poate fi folosit și pentru a proteja animalele de companie de aceste insecte.
Zonele în care pot fi căpușe
Căpușele se hrănesc cu o varietate de mamifere și păsări, inclusiv veverițe, căprioare, oi și păsări de grădină, ceea ce îseamnă că se găsesc, de obicei, în zone unde sunt astfel de animale, cum ar fi: pădure, mlaștină, zone ierboase, grădini. Căpușele nu zboară și nu sar, ci se cațără pe animale sau pe oameni în timp ce aceștia trec pe lângă ele.