Amestecul din patru ingrediente care te scapă de tusea puternică. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”
În timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apă sărată și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapă de tusea puternică. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.
- Leac simplu și eficient pentru tuse
- Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru
O serie de remedii pe care le poți încerca acasă, cum ar fi mierea și apa sărată, pot ajuta tusea să dispară în mod natural. Alergiile, infecțiile și refluxul acid sunt doar câteva dintre cauzele posibile ale tusei, iar unele remedii naturale pot ajuta la ameliorarea ei.
Amestecul din patru ingrediente care te scapă de tusea puternică
Tusea este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii pot căuta tratament medical. Potrivit specialiștilor, în general, tusea este perfect naturală.
Tusea vă poate ajuta să vă curățați gâtul de praf și alți iritanți. Cu toate acestea, tusea susținută poate fi, de asemenea, un simptom al multor afecțiuni de sănătate. Lidia Fecioru a vorbit despre amestecul din patru ingrediente care te poate scăpa de tusea puternică.
”Am să dau un leac pentru că am văzut foarte mulți adulți și copii care tușesc într-un hal barbar, mai ales acum, în perioada asta, când sunt niște răceli din astea, de primăvară.
Este o rețetă foarte bună împotriva broșitei, laringitei sau chiar pentru traheită. Se fierde un pahar de lapte, se pune o lingură de miere, o lingură de unt topit și un gălbenuș de ou. Lăsăm un pic să se răcească și batem gălbenușul din nou și îl adăugăm acolo. Apoi adăugăm un vârf de linguriță de bicarbonat și bem acest mixt pentru tuse. Este nemaipomenit. E bun și pentru copii”, a dezvlăuit Lidia Fecioru, scrie antena3.ro.
Ce rol au probioticele în tratarea tusei
Probioticele sunt microorganisme care pot oferi o serie de beneficii pentru sănătate. Deși nu ameliorează tusea în mod direct, ele ajută la echilibrarea florei gastrointestinale. Flora gastrointestinală este reprezentată de bacteriile care trăiesc în intestine.
Acest echilibru poate susține funcția sistemului imunitar în tot corpul. Un studiu din 2015 a sugerat o scădere a numărului de persoane care au avut infecții ale căilor respiratorii superioare după ce li s-au administrat diverse tulpini de probiotice, deși dovezile sunt încă neconcludente.
Fiecare producător de suplimente poate avea diferite doze zilnice recomandate. Probioticele sunt, de asemenea, adăugate în unele tipuri de iaurt și sunt prezente în supa miso și în kombucha.
Având în vedere variațiile de probiotice disponibile, ar trebui să discutați cu un medic pentru a afla care probiotic este potrivit pentru tine și pentru afecțiunea ta, scrie healthline.com.