Băutura care ajută la creşterea fertilităţii. Ce a explicat Lidia Fecioru despre acest remediu natural: „Cât de benefică este...”
În această perioadă din an, o legumă este extrem de consumată de oameni, însă nu mulți știu ce beneficii aduce. Ei bine, o băutură preparată cu ajutorul acestei legume ajută la creşterea fertilităţii, dar are și alte beneficii pentru sănătatea corpului uman. Iată ce a explicat bioenergoterapeuta Lidia Fecioru despre acest remediu natural!
- O băutură ajută la creşterea fertilităţii
- Lidia Fecioru, despre acest remediu natural
Pentru Antena 3 CNN, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a vorbit despre o băutură naturală care ajută la creșterea fertilității. Potrivit specialistei, acest remediu natural nu este greu de pregătit și este extrem de util pentru sănătate, deoarece se prepară dintr-o legumă cu foarte multe vitamine. Iată ce a explicat bioenergoterapeuta!
Lidia Fecioru, despre băutura care ajută la creșterea fertilității
Pentru sursa citată, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a declarat că sfecla roșie este vedeta acestei perioade din an, deoarece această legumă îmbunătățește calitatea sângelui, curăță ficatul, ajută la eliminarea apei din corp, dar mai ajută și la creșterea fertilității.
„Noi nu prea băgăm de seamă cât de benefică este sfecla roşie. Sfecla roşie este bună pentru îmbunătăţirea calităţii sângelui, pentru curăţarea ficatului, mai ajută şi la eliminarea apei din corp. Totodată, pentru cuplurile care îşi doresc copii, sfecla roşie ajută la îmbunătăţirea performanţei sexuale şi la creşterea producţiei de spermă”, a mărturisit specialista.
Cum se prepară băutura cu sfeclă roșie
De asemenea, Lidia Fecioru a mai explicat și cum se prepară băutura care ajută la creșterea fertilității. Bioenergoterapeuta a spus că avem nevoie doar de sfeclă roșie, apă, oțet și zahăr.
„Se ia 1,5 kg de sfeclă roşie. Se curăţă şi se taie în patru. Cubuleţele de sfeclă se pun la fiert în 2 litri de apă. După ce a fiert un ceas, se adaugă o lingură de zahăr şi una de oţet. Fierbem totul la foc mic. Băutura obţinută o punem la frigider. Se ia câte 30-40 de ml, de 3 ori pe zi, înainte de masă. Mai putem lua şi 2, 3 bucăţele de sfeclă fiartă”, a explicat bioenergoterapeuta.