Băutura recomandată de Lidia Fecioru care te scapă de tensiunea arterială. Nu vei mai avea nevoie de medicamente
Lidia Fecioru a prezentat un remediu natural pentru tensiunea arterială. Ai nevoie de doar două ingrediente, iar persoanele care suferă de această afecțiune pot ține această cură cât timp este nevoie. Vei putea renunța la medicamentele, iar sănătatea va fi tot mai bună.
- Băutura recomandată de Lidia Fecioru care te scapă de tensiunea arterială
- Nu vei mai avea nevoie de medicamente
Lidia Fecioru este cunoscută pentru toate sfaturile naturale pe care le-a oferit de-a lungul anilor. Aceasta consideră că alimentele potrivite ne țin departe de orice boală, iar noi trebuie să avem o atitudine pozitivă asupra vieții.
Ceai de mărar, remediu pentru tensiunea arterială
Bioenergoterapeutul a vorbit despre o băutură ușor de preparat care reduce tensiunea arterială. Persoanele care se știu cu astfel de probleme ar putea să o consume, cel mai recomandat fiind în timpul mesei, nu înainte. Ai nevoie de un vârf de semințe de mărar și 500 de ml apă clocotită. Se lasă la infuzat pentru minim 40 de minute.
”Ceaiul de mărar scade tensiunea arterială, normalizează tranzitul şi reduce durerile de stomac, dar şi pentru cei care au pierderi de urină. Se ia o lingură de vârf de seminţe de mărar şi se pun într-un castron. Se pune peste 500 ml de apă clocotită şi se înveleşte apoi cu un prosop.
Se lasă acolo 40 de minute. După, putem bea câteva două, trei căni, odată la 2 luni. Nu se bea pe stomacul gol sau după masă. Putem lua câteva guri în timpul mesei. Este ceai farmacie”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.
Lidia Fecioru recomandă și ceaiul de usturoi
Pe lângă remediul menționat anterior, Lidia Fecioru recomandă consumul de ceai de usturoi. Cura cu această băutură se ține maxim 5 săptămâni. După ce fierbem ingredientele, lăsăm la răcit apoi se dă prin strecurătoare. Se poate consuma pe stomacul gol, la prima oră.
”Există ceaiul de usturoi, dar pe care putem să-l bem sub diverse forme. Se folosesc doi căţei de usturoi. Mai avem nevoie şi de un pahar cu apă fierbinte. Punem în pahar usturoiul tăiat şi acoperim. Lăsăm până se răceşte şi amestecăm bine. Dăm totul prin strecurătoare şi bem apa pe stomacul gol, la prima oră”, a spus Lidia Fecioru.