Ceaiul care reglează tensiunea arterială. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lidia Fecioru ajută pe toată lumea cu leacrile naturale pe care le oferă pentru sănătatea organismului uman. De această dată, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care reglează tensiunea arterială. Iată ce sfaturi importante a oferit specialista!
- Lidia Fecioru, despre ceaiul care reglează tensiunea arterială
- Ce sfaturi a oferit bioenergoterapeuta
Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a vorbit despre ceaiul care te ajută să nu mai mergi atât de des la toaletă şi care reglează tensiunea arterială. Iată ce declarații a făcut specialista despre această băutură!
Lidia Fecioru, despre ceaiul care reglează tensiunea arterială
Potrivit bioenergoterapeutei Lidia Fecioru, un ceai obținut dintr-o plantă comună în bucătărie poate reduce frecvența vizitelor la toaletă și este benefic și pentru persoanele cu tensiune arterială ridicată.
Specialista a spus că acest ceai este extrem de benefic pentru multe probleme de sănătate cu care oamenii se confruntă.
„Am auzit multă lume care are probleme un pic cu tensiunea arterială, chiar dacă ia pastile. Acest leac este foarte bun şi pentru reținerea de lichid, dar şi pentru a scădea un pic tensiunea arterială. De asemenea, e indicat şi pentru cei care nu pot reține urina, care au scăpare de urină sau incontinență urinară, pentru femeile un pic mai în vârstă, pentru cei care au suferit intervenții chirurgicale pe organele genitale și tot la fel, au această problemă. Ceaiul acesta mai este bun şi pentru durerile de stomac”, a declarat specialista pentru Antena 3 CNN.
Cum se prepară acest ceai
Lidia Fecioru a explicat exact cum se prepară ceaiul din semințe de mărar, dar și cât de benefic este pentru sănătatea organismului uman. Bioenergoterapeuta a spus că acest ceai trebuie băut de 10-15 ori pe zi, câte o gură. Cura de tratament se ține timp de 10 zile.
„Ca să preparăm acest ceai, punem într-un ceainic o lingură cu vârf de semințe de mărar și turnăm o jumătate de litru de apă. Lăsăm 40 de minute ceainicul acoperit și apoi bem câte o gură, câte o gură de 10-15 ori pe zi. Nu se bea în timpul în care mâncăm și nici după ce am mâncat şi suntem foarte sătui și ghiftuiți. Deci între mese, câte 2-3 înghiţituri şi facem lucrul acesta cam vreo 10 zile, timp de trei luni la rând. După aceea, profilactic, în fiecare lună, 2-3 zile”, a explicat experta în domeniu.