Ceaiul pe care ar trebui să-l bei când te doare capul. Ce spune Lidia Fecioru despre acest leac natural: „Își face rapid efectul”
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bioenergoterapeuta Lidia Fecioru oferă diverse tratamente naturale și sfaturi pentru divdiferite probleme de sănătate. Ei bine, de această dată, specialista a vorbit despre ceaiul pe care ar trebui să-l bei atunci când te doare capul. Iată ce spune ea despre acest leac natural, dar și ce sfaturi a oferit!
- Lidia Fecioru, despre ceaiul care te scapă de durerile de cap
- Ce spune bioenergoterapeuta despre acest leac natural
Pentru Antena 3 CNN, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a vorbit despre ceaiul care te scapă de durerile de cap, dar și de tensiune. Iată ce declarații a făcut specialista despre acest leac natural!
Lidia Fecioru, despre ceaiul care te scapă de durerile de cap
Pentru sursa citată, Lidia Fecioru a declarat că ceaiul care te scapă de durerile de cap și de tensiune este ceaiul de leuștean. Secialista spune că leușteanul este bun și pentru persoanele care au incontinenţă urinară, care se confruntă cu tuse sau pentru femeile care au o menstruație puțină sau deloc.
„Leuşteanul este foarte bun la ciorbă, asta ştim. Ce nu ştim despre leuştean este că îţi ia durerea de cap. Pui câteva frunze pe tâmplă şi îşi face rapid efectul. Totodată, leuşteanul este foarte bun şi pentru cei care au incontinenţă urinară. Ceaiul de leuştean este bun şi pentru cei care au tensiune sau tuse seacă. Ceaiul de leuştean mai este bun şi pentru femeile cu menstruaţie puţină sau în cazul lipsei menstruaţiei”, a precizat specialista.
Cum se prepară ceaiul de leuștean
Mai mult decât atât, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a mai spus și cum se prepară acest ceai. Tot ce trebuie să faceți este să puneți o linguriță din această plantă la trei pahare de apă și să le fierbeți pentru zece minute.
Specialista a mai precizat că acest ceai își va face efectul în două săptămâni și a recomandat să fie băut de două ori pe zi.
„Se pune o linguriţă de leuştean tocat la trei pahare de apă şi se fierbe 10 minute. Se strecoară şi se bea câte 25 ml, de două ori pe zi. Îşi face efectul în două săptămâni”, a explicat ea.