Lidia Fecioru, despre băutura care ajută la dezintoxicarea ficatului în 24 de ore: „Nu este un leac”
În exclusivitate pentru Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre băutura care ajută la dezintoxicarea ficatului în 24 de ore. Bioenergoterapeuta a dezvăluit când trebuie consumată, dar și cum trebuie preparată.
- Ce băutură ajută la dezintoxicarea ficatului, conform Lidiei Fecioru
- Cum se prepară, dar și când trebuie consumată
Lidia Fecioru a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena 3, care este băutura care ajută la dezintoxicarea ficatului în 24 de ore. Iată când trebuie băută, dar și cum se prepară, potrivit bioenergoterapeutei!
Ce băutură ajută la dezintoxicarea ficatului, conform Lidiei Fecioru
Lidia Fecioru a declarat că din cauza oboselii sau a diferitelor probleme ne simțim slăbiți și putem avea probleme cu ficatul. Ei bine, ea are o băutură care ajută la dezintoxicarea ficatului în 24 de ore.
„Nu este un leac, ci mai degrabă un întăritor al ficatului. Muncim mult, alimentaţia este dată peste cap, stres şi mai avem şi chestiile astea de zi cu zi. La un moment dat simţim că ne doare în partea dreaptă, că avem o stare de vomă, ne mai ies şi tot felul de iritaţii pe corp, iar asta înseamnă că ficatul nostru suferă. Am un leac pentru asta”, a spus specialista.
Apa cu mentă ajută la dezintoxicarea ficatului în 24 de ore. Bioenergoterapeuta explică cum se face acest ceai, dar precizează că avem nevoie de apă, mentă, sucul de la o lămâie sau portocală și miere.
„Se ia un litru de apă şi un mănunchi mic de mentă verde. Se pune litrul de apă la fiert. Când apa a fiert pui menta. O lăsăm să fiarbă 5 minute. Lăsăm să se răcească la temperatura camerei şi apoi adăugăm sucul de la o lămâie, portocală şi 3 linguri de miere”, a continuat ea.
Când se consumă această băutură
Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru afirmă că această băutură se bea într-o singură zi și ajută la dezintoxicarea ficatului. Băutura îmbunătățește parte sistemului nervos.
„Bem această cantitate într-o zi. Dezintoxicarea ficatului se face într-o zi. Ne îmbunătăţeşte şi partea sistemului nervos. Se bea chiar şi când este călduţ”, a explicat Lidia Fecioru.