Lidia Fecioru, despre băutura care reglează tensiunea arterială. Cum se prepară
Pentru Antena 3 CNN, Lidia Fecioru a vorbit despre Băutura care reglează tensiunea arterială. Bioenergoterapeuta spune că este vorba despre o băutură care are foarte multe beneficii pentru sănătate. Iată cum se prepară!
- Ce spune Lidia Fecioru despre băutura care reglează tensiunea arterială
- Cum se prepară această băutură
Lidia Fecioru a dezvăluit, pentru Antena 3 CNN, care este băutura ce reglează tensiunea arterială. Specialista a mărturisit și cum se prepară. Iată ce a declarat bioenergoterapeuta despre beneficiile acestei băuturi care face minuni pentru sănătate!
Ce spune Lidia Fecioru despre băutura care reglează tensiunea arterială
Lidia Fecioru a mărturisit că este o băutură care se prepară din oțet, ghimbir, usturoi, miere și sucul de lămâie. Această băutură ajută persoanele care au probleme cu tensiunea arterială și este mai puternică decât medicamentele.
„Acesta este un leac pentru persoanele care au probleme cu tensiunea. Sunt 150 g de ghimbir pe care îl dăm pe răzătoare, un căţel de usturoi şi adăugăm o lingură de oţet, o lingură de miere şi una de suc de lămâie. Amestecăm şi lăsăm această compoziţie la frigider pentru 2 zile. După cinci zile, începem să consumăm şi să luăm pentru 7 zile. Ne ajută că de multe ori poate medicamentul nu îşi face efectul”, a explicat bioenergoterapeuta.
Lidia Fecioru, despre ceaiul care are nenumărate beneficii pentru organism
În urmă cu câteva săptămâni, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a vorbit și despre ceaiul de usturoi, care are nenumărate beneficii pentru organismul uman. Cura de tratament cu această băutură se consumă timp de cinci săptămâni. Specialista a explicat exact cum se preapară ceaiul de usturoi.
„Există ceaiul de usturoi, dar pe care putem să-l bem sub diverse forme. Se folosesc doi căţei de usturoi. Mai avem nevoie şi de un pahar cu apă fierbinte. Punem în pahar usturoiul tăiat şi acoperim. Lăsăm până se răceşte şi amestecăm bine. Dăm totul prin strecurătoare şi bem apa pe stomacul gol, la prima oră”, a explicat specialista.
De altfel, specialista a spus că ceaiul de usturoi este bun pentru rinichi, sânge, vedere, creier, circulație, dar și pentru paraziți și pentru multe alte lucruri.
„Rinichii vor funcţiona mai bine. Sângele se dilată, iar nivelul de zahăr din corp scade. Mai mult decât atât, ni se va îmbunăţi vederea şi circulaţia. Creierul va funcţiona ca un ceas. Este bun şi pentru paraziţi. Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie şi miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai. Are aceleaşi efecte”, a mai adăugat bioenergoterapeuta.