Lidia Fecioru, despre cafeaua care este dușmanul celulelor canceroase: „Este bine să culegem rădăcina”
Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii de la Antena 3, despre cafeaua care este dușmanul celulelor canceroase. Când trebuie consumată, dar și cum se culege și se prepară. Iată declarațiile specialistei!
- Ce spune Lidia Fecioru despre cafeaua care este dușmanul celulelor canceroase
- Recomandările specialistei
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a povestit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, despre cum se prepară cafeaua care este dușamnul celulelor canceroase.
Ce spune Lidia Fecioru despre cafeaua care este dușmanul celulelor canceroase
Lidia Fecioru a spus cu lux de amănunte cum se face cafeaua din rădăcină de păpădie. Această băutură este benefică pentru persoanele care se luptă cu bolile de cancer, fiind dușmanul direct al celulelor canceroase.
„A fost acel eveniment cu oamenii și preoții care se rugau pentru pornirea ploii. Aceasta este o dovadă că fără Dumnezeu nu se face nimic. Acum, că s-a trecut floare de păpădie, este bine să culegem rădăcina acesteia. Ea are o circumferință cam cât degetul nostru. O culegem și o tăiem în două bucăți de 2-3 cm. O punem la cuptor și o coacem, fie o lăsăm să se usuce și o măcinăm apoi. Ea devine maronie la culoare. O dăm prin râșnița de făcut cafea și așa facem cafea din rădăcină de păpădie”, a explicat specialista.
Specialista a încercat cafeaua din rădăcină și păpădie
Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a precizat că a gustat și ea cafeaua din rădăcină de păpădie și nu a simțit vreun gust mai aparte față de cafeaua normală.
„Eu am gustat-o și nu există nicio diferență față de cea normală. Semințele, în general, trebuie lăsate la înmuiat. Ele stau uscate pentru că stau într-o stare de hibernare. Când le pui în apă, începe viața în ele. Să încercați semințe de floarea soarelui crude. Așa încolțite cum sunt, sunt excelente. Cât despre rădăcina de păpădie, aceasta să fie de doi ani. Să nu fie prea tânără. Trebuie să aibă peste doi ani. Cafeaua din rădăcină de păpădie este echivalenta chimioterapiei naturiste”, a declarat bioenergoterapeuta.