Lidia Fecioru, despre ceaiul care are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Te scapă de cârcei, opreşte îmbătrânirea şi ajută inima
Lidia Fecioru a vorbit despre ceaiul care are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Bioenergoterapeuta a explicat că te scapă de cârcei, opreşte îmbătrânirea şi ajută inima. Iată despre ce băutură este vorba, dar și cât de benefică este!
- Ce spune Lidia Fecioru despre ceaiul care are o mulțime de beneficii pentru sănătate
- Este extrem de benefic pentru oricine
Pentru Antena 3 CNN, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a oferit un remediu natural. Este vorba despre un ceai care te scapă de cârcei, opreşte îmbătrânirea şi ajută inima. Iată ce a declarat specialista cu privire la această băutură!
Lidia Fecioru, despre ceaiul care are o mulțime de beneficii pentru sănătate
Conform bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, consumul unui ceai făcut acasă din cojile unor legume, după ce acestea sunt gătite, poate contribui la eliminarea cârceilor, întărirea musculaturii inimii și chiar încetinirea procesului de îmbătrânire.
Prin urmare, evitați să aruncați cojile de la ceapă sau usturoi după ce gătiți și optați să le uscați în schimb.
„Ştiţi că eu tot timpul spun să nu aruncați cojile de ceapă și nici pe cele de usturoi. Ce facem cu ele? Facem ceai. În fiecare zi să bem câte o cană de ceai. Cum facem un ceai simplu, aşa ne facem și din coaja de ceapă. O păstrăm acolo uscată, o punem într-un borcănel, sfărâmată bine, ca să o adăugăm în ceai și o dăm prin strecurătoare. Bem un ceai pe zi”, a spus specialista.
Ce beneficii are pentru sănătate acest ceai
Lidia Fecioru a precizat faptul că acest ceai are mai multe beneficii pentru sănătatea organismului uman. Ceaiul din coji de ceapă sau usturoi îmbunătățește funcția vaselor capilare, luptă cu celulele canceroase și oprește funcția de îmbătrânire.
„Este o minunăție acest ceai de coji de ceapă. Este un antioxidant, îmbunătățește funcția vaselor capilare, oprește funcția de îmbătrânire, luptă foarte bine cu celulele canceroase, adică îl putem bea inclusiv preventiv, pentru a nu avea această boală. Explicaţia este aceea că aceste foi de ceapă conțin o substanță foarte bună, care ajută și pentru cei care au dezlipire de retină, de asemenea întăreşte mușchiul inimii, ajută şi pentru cei care au cârcei noaptea. Așa că nu aruncați cojile de ceapă, după ce ați gătit. Puneţi-le într-un săculeț pe cele uscate, roșii, și când aveţi timp le fărâmați și le lăsaţi acolo. Când e cazul, faceţi un ceai”, a mai adăugat ea.