Lidia Fecioru, remediu natural pentru tuse. Un sirop făcut în casă te va ajuta: „E foarte simplu...”
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bioenergoterapeuta Lidia Fecioru are tot feluri de leacuri pentru sănătatea organismului uman. Ei bine, de această dată a prezentat un remediu natural pentru tuse, căci tot mai multe persoane se confruntă cu această problemă în această perioadă a anului. Specialista a prezentat un sirop făcut în casă, care cu siguranță te va ajuta. Iată ce trebuie să faci ca să nu mai ai probleme cu tusea!
- Lidia Fecioru, remediu natural pentru tuse
- Este vorba despre un sirop făcut în casă
Pentru Antena 3 CNN, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a prezentat un sirop care te ajuta la ruperea tusei. Iată ce trebuie să faci ca să scapi de tuse în această perioadă a anului!
Lidia Fecioru, remediu natural pentru tuse
Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a declarat că pentru tuse este foarte bun siropul de ceapă. Pentru acest sirop aveți nevoie doar de trei ingrediente pe care oricine le are în casă: apă, ceapă și zahăr.
„Azi învăţăm cum să facem un sirop de ceapă, pentru că mulţi au copii şi sunt tot felul de viroze şi siropurile de tuse din farmacii încep să nu se mai găsească. Ar fi bine să facem noi siropul de ceapă acasă. E foarte simplu de făcut. Se pun două pahare de zahăr şi unul de apă, într-un castron cu fund mai gros, pentru că trebuie lăsat să fiarbă cam o oră, la foc foarte mic. Punem şapte cepe cât un ou mai mititel. Cepele le spălăm, dar nu le tăiem, nu le curăţăm de coajă, le lăsam aşa cum sunt ele. Lăsăm la foc mic totul, timp de o oră. Apoi, siropul de tuse este gata”, a explicat specialista.
La ce trebuie să fii atent când prepari acest sirop
Pentru sursa citată, Lidia Fecioru a mai spus că ar trebui să fii atent la un detaliu atunci când pregătiți acest sirop. Potrivit specialistei, tot ce trebuie să faceți ca să dea rezultate este să nu curățați ceapa de coajă.
„Se foloseşte pentru copii când au probleme cu tusea, cu tusea seacă ce nu se rupe. E simplu de făcut şi foarte bun. Le-am făcut celor mici şi a dat rezultate. Dar ceapa nu trebuie curăţată de coajă, pentru că altfel se va prăji în zahăr. În felul acesta, iese din ea doar sucul acela de care avem nevoie”, a declarat bioenergoterapeuta.