Live acum
Prime time
Homepage » Beauty & Lifestyle » (P) Cele mai populare variații de Blackjack

(P) Cele mai populare variații de Blackjack

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 04.01.2023 la 15:31 Actualizat pe 04.01.2023 la 15:31

Când vine vorba despre jocurile de noroc, cei mai mulți dintre noi le căutam pe cele mai simple și nu vrem să ne complicăm cu lucruri complexe. Blackjack clasic a fost doar începutul, pentru că acum există numeroase variante disponible. Cele mai populare variații.

Cele mai populare variații de Blackjack

Când vine vorba despre jocurile de noroc, cei mai mulți dintre noi le căutam pe cele mai simple, ca să nu ne complicam în explicații complexe. Timpul nu este de multe ori de partea noastră, iar pentru a te complica cu jocuri care implică ceva mai mult decât free spins, atunci ai avea nevoie de studii, de cercetări, de documentări suplimentare, iar cu siguranță că asta nu este o prioritate pentru cineva care abia a venit de la muncă și nu vrea decât să se odihnească după o zi de muncă și să se relaxeze la un joc simplu și rapid. Așa se face că jocul de Blackjack este una dintre primele alegeri de la cazinourile online - regulile sunt corecte și concise, ușor de urmărit și de aplicat.

Însă, Blackjack clasic a fost doar începutul, pentru că în ultimele decenii, un număr tot mai mare de variante de Blackjack au devenit disponibile, ca o formă de reinventare a unui joc deja super apreciat. Sigur, pentru fiecare dintre acestea scopul principal rămâne acela de a se cumula din cărțile de joc un total de 21 de puncte sau un număr cât mai apropiat de acesta, în fața unui dealer. Deși există mici diferențe, jocul de bază rămâne - despre acestea vom exemplifica în materialul de mai jos.

Blackjack britanic

Cunoscut și ca Pontoon, acesta este echivalentul jocului american de Blackjack pentru britanici, așa cum îi sugerează și numele. Cu multe aspecte comune, jocul vine cu câteva întorsături de situație, ceea ce îl face ceva mai interesant și strategic.

Astfel, cea mai mare diferență constă în faptul că jucătorii pot vedea o carte prima oară, înainte de a-și putea plasa pariurile, ceea ce schimbă cu mult dinamica jocului. Totodată, aceștia își pot crește pariurile în timpul jocului. Dacă jucătorul are o mână mai mare decât dealer-ul, el câștigă, cu o excepție notabilă – dacă jucătorul are cinci cărți egale cu 21 sau mai puțin, el câștigă automat pariul dublu!

Expunerea dealerului

Variațiunea cunoscută drept Double Exposure Black este jocul care chiar crește șansele de câștig ale jucătorilor. Din acest motiv, este destul de rar, deoarece majoritatea cazinourilor preferă să nu lase jucătorii să joace variante de blackjack în care sunt capabili să câștige mai mulți bani - tocmai de aceea s-ar putea să nu găsiți acest joc în prea multe platforme.

În principiu jocul are la bază ce înseamnă Blackjackul clasic, cu mențiunea că ambele cărți ale dealer-ului sunt expuse, astfel încât toată lumea știe exact ce are acesta înainte de a lua o decizie proprie. Dar, evident, că sunt și câteva alte modificări ale regulilor pentru a echilibra jocul (și) în favoarea cazinoului.

Bonus Blackjack

Se joacă precum jocul standard de Blackjack, doar că aici există o opțiune suplimentară de pariuri, care îi permite jucătorului o șansă să facă încasări instanțe (acest pariu plătește un bonus dacă primești un blackjack pe primele două cărți și, de obicei, chiar dacă dealerul are și el un blackjack.). Deoarece se joacă doar cu două pachete de cărți, blackjack bonus este una dintre cele mai populare variante de blackjack printre jucătorii profesioniști.

California Blackjack

Sau jocul de Blackjack cu o bancă - bine, nu orice fel de bancă. Dezvoltat în, așa cum ți-ai dat seama deja, California, jocul a fost inventat astfel tocmai pentru că aici era considerat ilegal și s-a încercat să se găsească o soluție pentru a se beneficia de pe urma acestuia. Functioneza prin prin schimbarea rolului de bancher, punând un jucător diferit împotriva colegilor săi la fiecare mână. Adică, așa cum este evident, la fiecare joc altcineva vă fi mereu dealerul, prin rotație, un alt jucător.

Unele diferențe notabile de reguli includ faptul că jokerii sunt și ei incluși și se numără fie pentru 2, fie pentru 12, iar că obiectiv de atins este 22 în loc de 21, iar jucătorii nu pierd automat atunci când sunt busted.

Pitch Blackjack

Să joci Blackjack cu cărțile cu fața în jos sau Pitch Blackjack. S-ar putea ca jocul să fie deja cunoscut celor mai mulți, cu toate că poate sub o altă denumire anterioară, mai puțin familiară. Astfel, diferența majoră față de celelalte jocuri constă în modul în care dealerul alege să împartă cărțile, mai exact într-un mod care face cărțile ușor de numărat și de urmărit, ceea ce nu îl face tocmai un favorit al cazinourilor - cărțile sunt împărțite cu fața în jos fiecărui jucător, care le ține în mână că la poker.

Blackjack chinezesc

Evident, foarte popular în China, acest Blackjack este disponibil, de asemenea în foarte multe locuri din Asia. Cu toate că pare să fie foarte asemănător cu ceea ce se cunoaște deja - jucătorii încep cu două cărți, încearcă să obțină 21, pe parcurs totul se cam schimbă. Spre exemplu, doi ași înseamnă un câștig automat, dealerii pot alege dacă să lovească sau să stea în picioare, iar așii contează diferit în funcție de câte cărți aveți. Deși pare complicat, prin practica se învață.

Concluzie

Blackjack Surrender, Double Exposure Blackjack, American Blackjack, Blackjack Switch, Perfect Pair Blackjack, MultiHand Blackjack, Match Play 21 mai sunt alte câteva variațiuni de jocuri de Blackjack despre care ai putea să citești, ca să ai toate temele acoperite. Poți încerca să testezi totul prin versiuni gratuite, înainte de a-ți pune banii la bătaie, ca să te asiguri că ai și înțeles ce este de înțeles, așa că nu te grăbi. Sau poți rămâne la varianta clasică, pentru că oricum ar fi totul este distractiv.

În articolul
(P) Cele mai populare variații de Blackjack
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Ce a determinat-o pe Monica Anghel să slăbească 40 de kilograme. Vedeta, dezvăluiri despre sănătate / VIDEO
  • De ce a slăbit Monica Anghel
  • Ce a dezvăluit vedeta
Showbiz intern
Tzancă Uraganu dă de pământ cu lăutarii care se îmbracă neadecvat! Ce le-a transmis manelistul: „Ultimii amărâți!”
  • Tzancă Uraganu dă de pământ cu lăutarii care se îmbracă neadecvat
  • Ce mesaj a postat manelistul pe Instagram
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Câți ani de închisoare ar putea face medicul stomatolog care ar fi abuzat-o pe Lolrelai. Vedeta ar fi mulțumită / VIDEO
  • Câți ani de închisoare riscă medicul stomatolog care ar fi abuzat-o pe Lolrelai
  • Declarațiile vedetei
Emisiuni TV
Mireasa – Capriciile Iubirii. O nouă ceartă pe mâncare în casă! Doamna Floarea și doamna Iuliana sunt în plin scandal: „Problema ei...” / VIDEO
  • Ceartă pe mâncare în casa Mireasa
  • De ce sunt în scandal doamna Floarea și doamna Iuliana
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Florin Salam a scăpat de controlul judiciar! Vești bune pentru manelist / VIDEO
  • Florin Salam a scăpat de controlul judiciar
  • Vești bune
Horoscop zilnic
Horoscop miercuri, 22 mai 2024: Taurii vor avea parte de aspecte bune în zona financiară
  • Horoscopul zilei de miercuri, 22 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de miercuri
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin Roman. VIDEO
recomandare pe as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Romania TV
Irinel Columbeanu scapă de datorii. Vestea anului înshowbiz, ar putea pleca din azil
Romania TV
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
recomandare pe antena3.ro
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie. Daniel Baciu, anunț pentru cei peste un milion de români
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 22 mai 2024. Taurii dau lovitura, Leii au parte de reuşite excepţionale
recomandare pe antena3.ro
Crezi că ești bolnav de inimă, dar cauza ar putea fi cu totul alta! Medic: ”O mulțime de pacienți care iau tratament, deși sunt sănătoși!”
recomandare pe playtech.ro
Problemele genetice cu care Oana Roman se confruntă. Ce nu face niciodată fiica lui Petre Roman acasă
recomandare pe playtech.ro
Suma uriașă pe care o câștigă Andreea Bostănică din TikTok în șapte zile: 'Dați hate în comentarii'!
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
recomandare pe dailybusiness.ro
Planifici concediul? Iată cum va fi vremea în luna iunie
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe a1.ro
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai