Live acum XNS
Prime time
Homepage » Beauty & Lifestyle » (P) Semnificația Numărului 777 In Gambling

(P) Semnificația Numărului 777 In Gambling

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 30.01.2024 la 16:26 Actualizat pe 30.01.2024 la 16:26

Dacă ai jucat vreodată jocuri de noroc, cu siguranță că ți-ai dorit să ai parte de numărul 777! Este vorba de o combinație aproape magică de cifre. Jucătorii din toată lumea asociază numărul cu un premiu masiv și de fericirea pe care-l aduce.

Ce trebuie să știi despre semnificația Numărului 777 în Gambling.

Spynews.ro

Știai că semnificația numărului 777 e mai mult decât repetarea unei cifre? Originile sale vin încă din antichitate, iar simbolistica sa e surprinzător de profundă. Fiecare tradiție și superstiție este interesantă, unele fiind cu adevărat fascinante! Acest articol va prezenta semnificația numărului favorit al pasionaților de jocuri slots.

Vei putea înțelege mai în profunzime povestea din spatele jocurilor de noroc. Informația despre aceste jocuri te poate ajuta să fii un jucător mai responsabil, la fel cum te pot ajuta și niște informații despre păcănele gratis. Haide să vedem care e treaba cu fascinantul număr 777!

Istoria numărului

După cum am menționat, semnificația culturală a numărului 777 vine din antichitate, inclusiv din mitologiile fantastice la care am fost expuși. Majoritatea religiilor și mitologiilor aferente considerau acest număr cu adevărat sacru și de bun augur. Varietatea de semnificații era mai mare decât o asociere cu zeitățile acestor panteonuri interesante.

Avem parte de informații care ne arată uzul acestor cuvinte în fascinanta mitologie egipteană. Locuitori antici ai bazinului Nilului considerau că numărul este asociat cu Amun-Ra. Această zeitate era printre zeii supremi ai Egiptului vechi, numele său fiind printre cel mai des menționate și lăudate.

În cazul tradiției Greciei Antice, populația asocia aceste cifre cu principalele zeități din panteonul lor de zei: Zeus și Hera. Cei doi erau mereu prezentați drept autoritatea supremă pe muntele Olimp, deci 777 era cu adevărat sacru.

Tradiția ebraică recunoaște și ea cât de specială este cifra 7. Religia și cultura sa este destul de orientată către semnificații ale numerelor. Pentru ei, cifrele 7 și 3 au rolul de a fi numele cu adevărat perfecte.

În ziua de azi, majoritatea culturilor asociază 777 cu norocul și succesul. Acest fapt se poate datora și asocierii cu premiile obținut la jocuri, mai ales cele oferite de jocuri 77777,

Semnificații în alte contexte

Am vorbit despre cum numărul 777 are o semnificație ce vine din mitologie, dar care a ajuns asociată cu jocurile ca la aparate. Vom discuta și despre cum 777 este privit actual în alte contexte în afara jocurilor de noroc.

La nivel spiritual și numerologic

Ne-am referit la tradiții religioase care au devenit mitologie, mai ales cele captivante. Semnificația 777 din punct de vedere religios este, în mod normal, de bun augur.

În cazul creștinismului, 7 este numărul lui Dumnezeu, iar 777 reprezintă perfecțiunea Sfintei Treimi. Numărul apare și în Biblie, tatăl lui Noe având un trai de 777 de ani. În cazul Genezei, lumea a fost creată în 7 zile, numărul 7 fiind unul dintre cele mai răspândite în Biblie. Biruința lui Dumnezeu este și ea asociată cu 777, mai în contextul numărului 666.

După cum am menționat mai sus, 7 este un număr perfect pentru spiritualitatea ebraică. 777 apare și în religia Hindusă, una plină de zeități interesante și benevolente. Numărul e legat de zeitatea Brahma – entitatea creației și a cunoașterii profuned.

777 are o importanță aparte și în numerologie. Semnificația numărului tinde înspre progres, dezvoltare și deschidere a porilor spirituali. Mai mult decât atât, numărul vine și cu o asocierea profundă cu esența universului, 777 însemnând o formă de încredere cu aceasta. Momentul când joci păcănele gratis și nimerești o linie de șeptari poate fi o binecuvântare din partea universului!

Tradiția 777 în gambling

Principalul motiv pentru care 777 a devenit popular este psihologia colectivă a jucătorilor. Numărul a avut mereu o serie de semnificații religioase și culturale asociate cu norocul, iar acest aspect s-a prelins și în mitul jocurilor de noroc.

În ziua de azi, combinație de cel puțin 3 șeptari reprezintă un jackpot pe care-l pot câștiga inclusiv dacă se folosesc de bonusuri casino!

Concluzie

Acum că am parcurs tradiția din spatele semnificației 777, putem determina și de ce a ajuns atât de popular. Asocierea cu ajutorul divin (una dintre „definițiile” norocului) a intrat și în conștiința colectivă a pariorilor din toată lumea.

Indiferent de cât de norocos te consideri și de câte semne crezi că primești din partea universului, trebuie să alegi mereu să joci responsabil!

În articolul
(P) Semnificația Numărului 777 In Gambling
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Mireasa - Capriciile iubirii. Vlad și-ar dori un copil cu Iuliana. Concurentul e decis că ea e aleasa: "Pe bune zic..." / VIDEO
  • Vlad și-ar dori un copil cu Iuliana
  • Deși se mai ceartă, concurentul pare decis că și-a găsit jumătatea
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Concurenții au avut parte de momente emoționante. Cei dragi le-au transmis mesaje de susținere: „Numai lacrimi” / VIDEO
  • Concurenții au avut parte de momente emoționante
  • Cei dragi le-au transmis mesaje de susținere
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Cum a cucerit-o Răzvan Spiridon pe Andreea Liptak. Cei doi se iubesc de peste 20 de ani: ”El este un gentleman”
  • Cum a cucerit-o Răzvan Spiridon pe Andreea Liptak
  • Cei doi se iubesc de peste 20 de ani
Showbiz intern
Știrile Antena Stars. Andreea Bostănică, umilință la adresa românilor. Gestul făcut de influenceriță: „Mi-e milă de voi”
  • Andreea Bostănică, umilință la adresa românilor
  • Gestul făcut de influenceriță
Showbiz intern
Ce gest a făcut Alina Marymar în memoria nepoțelului ei. Micuțul Lucas s-a stins din viață la vârsta de 8 ani: "Ți-am luat..." / VIDEO
  • Gestul făcut de Alina Marymar în memoria nepoțelului ei
  • Micuțul Lucas s-a stins din viață la vârsta de 8 ani
Emisiuni TV
Acces Direct. Un tânăr, vândut și sechestrat la o stână? Sora lui se teme că bărbatul nu va scăpa cu viață: "Spunea că nu îi dă să mănânce..." / VIDEO
  • Un tânăr, vândut și sechestrat la o stână?
  • Sora lui se teme că bărbatul nu va scăpa cu viață
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
recomandare pe as.ro
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Câţi bani a strâns un român, în medie, la Pilonul II de pensii. Suma lunară a crescut cu 50%
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 15 mai 2024. Leii întâmpină probleme în relație, Săgetătorii sunt axați pe carieră
recomandare pe antena3.ro
Lista alimentelor care mențin inima sănătoasă. Nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături
recomandare pe playtech.ro
A lăsat sportul și s-a călugărit. Când a apărut lângă Gigi Becali, nimeni NU l-a mai recunoscut! Foto
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură dură pentru români. Guvernul taie 50% din bani
recomandare pe dailybusiness.ro
Se oferă noi zile libere pentru români! Vestea cea mare
recomandare pe Jurnalul.ro
4 cele mai negativiste zodii: Enigmatice, ambițioase, perfecționiste, visătoare
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni