Live acum
Prime time 19:30 Petrecem in familie (r)
Homepage » Beauty & Lifestyle » (P) Tricourile cu mesaje: cel mai bun mod de a face un cadou sau de a promova o afacere!

(P) Tricourile cu mesaje: cel mai bun mod de a face un cadou sau de a promova o afacere!

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 30.09.2023 la 11:48 Actualizat pe 30.09.2023 la 11:48

Există anumite situații când un simplu gest, un cadou oferit cuiva, într-o anumită situație, poate aduce bucurie sau poate deschide uși nebănuite. Obiceiul de a aduce daruri de apreciere sau pentru a obține lucruri importante este unul străvechi. A oferi cadouri poate fi una dintre cele mai vechi activități ale omului care precede civilizația și se poate întoarce la originea speciei noastre.

Chiar și în cultură primitivă a oamenilor cavernelor, practica oferirii darurilor era destul de comună. Oamenii primitivi ofereau daruri pentru a arăta dragoste și afecțiune unul față de celălalt. De asemenea, obiceiul de a oferi daruri reprezenta în acele timpuri un simbol de statut atunci când liderii triburilor sau clanurilor își arătau aprecierea pentru contribuțiile celor care făceau parte dintr-o realizare importantă (o bătălie, de exemplu, câștigată). Fie că era o piatră cu formă neobișnuită, un dinte de la un animal, scoarța unui copac sau un alt obiect de origine naturală, oferirea cadourilor a fost cu siguranță un obicei foarte comun cu mult înainte de a cunoaște civilizația. Pe măsură ce uneltele au fost dezvoltate de către oameni, cadourile au început să devină mai elaborate. De exemplu, dinții animalelor și pietrele au început să fie găurite. Apoi aceste obiecte erau puse pe coliere. Au început să fie modelate și alte obiecte, din ce în ce mai diverse.

Mai târziu, egiptenii, cunoscuți pentru gradul lor de civilizație, au început să confecționeze obiecte din ce în ce mai elaborate. Aceste cadouri erau oferite în special faraonilor lor, care construiau piramide masive pentru a-și păstra bogăția pentru viața de apoi și darurile primite de la supuși. În epoca romană, oamenii își dăruiau reciproc amulete care să poarte noroc, iar acest obicei a durat secole și a influențat mai târziu întreaga civilizație occidentală. Astfel de semne de noroc au fost folosite ca daruri pentru a aduce favoruri și a arăta loialitate, ceea ce se întâmplă și în ziua de astăzi.

Până în Evul Mediu, cadourile erau folosite pentru a cere favoruri personale regelui sau pentru a demonstra loialitate în timp de război. De asemenea, cadourile de logodnă erau oferite ca zestre. Aceste cadouri variau de la monede la metale prețioase până la o turmă de vite, capre sau oi. În multe culturi, astfel cadouri de zestre sunt oferite chiar și în ziua de azi.

A oferi daruri este încă un obicei larg răspândit și face parte din cultura noastră de zi cu zi. Acest lucru definește cine suntem și mesajul pe care vrem să-l transmitem cu cadoul nostru. Cadourile sunt oferite pentru toate ocaziile și sărbători și sunt un mijloc prin care comunicăm între noi și ne exprimăm. Partea bună este că astăzi avem posibilitatea de a alege dintr-o gamă mare de daruri și, ceva mult mai interesant, acestea pot fi personalizate, astfel încât să se adreseze într-un mod mult mai direct destinatarului. Printre aceste cadouri întâlnim tricourile personalizate. La calaexclusive.ro poți alege tricouri personalizate pentru o mulțime de ocazii și situații. Acestea pot fi tricouri cu mesaje, tricouri cu imagini și fotografii și așa mai departe. Aceste tricouri pot fi oferite că daruri în foarte multe ocazii, mai multe decât crezi. Iată câteva situații în care tricourile personalizate, cu imagini sau mesaje, pot fi de ajutor:

1.Zile de naștere: Cea mai comună ocazie în care poți să oferi un astfel de tricou este o zi de naștere. Un tricou personalizat de la calaexclusive.ro poate fi o modalitate bună de a face o surpriză unei persoane la care ții. Poți imprima un mesaj amuzant sau o imagine care să reprezinte ceva important pentru sărbătorit. Să știi că un astfel de cadou poate fi mult mai prețuit decât ceva care poate fi foarte scump.

2. Petrecere de logodnă: La o petrecere de logodnă, viitoarea mireasă sau viitorul mire poate primi un tricou personalizat cu o fotografie importantă sau un mesaj legat de acel cuplu, ceva care să aibă o însemnătate deosebită pentru cei doi. La fel și la nuntă, cavalerii de onoare de exemplu, pot comanda de la calaexclusive.ro tricouri cu mesaje care să fie amuzante sau cu un mesaj legat de nuntă la care participă.

3.Petreceri corporate: Aceste petreceri sunt foarte importante pentru orice afacere care dorește să se dezvolte și să aibă angajați și colaboratori loiali. A oferi cadouri înseamnă a crea alianțe de durata. Chiar și un simplu tricou, cu un mesaj sau cu ceva ce să amintească de firma care organizează petrecerea. Cu siguranță, cu toții vor fi încântați să primească un suvenir care să le aducă aminte de firma ta și care să le arată că prețuiești impresia pe care o lași celor din jur.

4. Promovare de produse: tricourile personalizate, cu mesaje, texte sau imagini de la calaexclusive.ro, pot fi o modalitate foarte bună de a-ți promova afacerea. Ai deschis un business nou sau vrei să te reinventezi? Cea mai bună soluție este să o faci promovându-ți afacerea prin intermediul tricourilor personalizate. Le poți oferi celor care vin la deschidere sau clienților care intră în magazinul tău câte un tricou personalizat, cu mesaje care să-ți promoveze și mai bine afacerea pe care o deții.

5. Premii pentru o competiție: Dacă organizezi o competiție, un concurs sau orice activitate în urmă căreia poți să oferi premii, tricourile personalizate de la calaexclusive.ro îți pot fi de ajutor. Poți să oferi medalii și tricouri pentru câștigători cu denumirea competiției sau orice altceva dorești să apară pe tricou. Prin urmare, folosește această oportunitate în acest scop.

Tricourile cu mesaje sunt daruri moderne, ce pot fi oferite în diverse ocazii, după cum am văzut. Alege tricouri personalizate de la calaexclusive.ro pentru a le oferi cadou cuiva drag sau angajaților și clienților tăi. În orice situație, acestea vor fi instrumente eficiente de a-ți arăta grija, loialitatea și aprecierea.

În articolul
(P) Tricourile cu mesaje: cel mai bun mod de a face un cadou sau de a promova o afacere!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Paparazzi
Maria Marinescu, mereu o apariție ravisantă! Creatoarea de modă e extrem de atentă cum arată atunci când iese din casă / PAPARAZZI
  • Maria Marinescu are mereu grijă ca, atunci când iese din casă, să arate impecabil
  • Creatoarea de modă, mereu o apariție ravisantă
Paparazzi
Lidia Buble, tratată ca o prințesă! Cum o răsfață Horațiu Nicolau în public. Afaceristul e extrem de atent la nevoile artistei / PAPARAZZI
  • Iubitul Lidiei Buble o tratează pe artistă ca pe o prințesă
  • Afaceristul e extrem de atent la nevoile femeii alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Stiri interne
Liderul „torționarilor de la Secția 16”, un nou dosar / Ce le-a cerut judecătorilor!
  • Viorel Șeicaru, fostul lider de sindicat al polițiștilor, a deschis un nou proces
  • El a cerut instanței redeschiderea unui dosar penal
Showbiz intern
Iorga vorbește despre premoniții! Celebra influenceriță spune cum i-au ghidat acestea viața. Declarații exclusive! / VIDEO
  • Iorga vorbește despre premoniții
  • Cum i-au ghidat acestea viața
  • Declarații exclusive
Showbiz intern
Cum a reușit Nikita să câștige o sumă uriașă la Loto! Care au fost numerele norocoase și ce a făcut cu banii primiți: ”De asta mă vrea Michele Morrone”
  • Nikita a câștigat la Loto în urmă cu mai mulți ani
  • Ce a făcut cu banii
  • Care au fost numerele norocoase
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 11 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat în Michael Jackson și au interpretat piesa fenomen „Billie Jean”: „Trebuie să-mi revin...” / VIDEO
  • Bella Santiago și Barbara Isasi s-au transformat în Michael Jackson
  • Au interpretat piesa fenomen „Billie Jean”
  • Cum au comentat jurații momentul celor două concurente
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
recomandare pe as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Romania TV
Momente dramatice pentru Erika Isac. Boala terbibilă a vedetei: "N-ai ce să faci!"
Romania TV
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic: Nu este încă timpul să ne părăsești!
recomandare pe antena3.ro
Mâncarea viitorului care crește sălbatic în România: Algele Ulva | Cercetători din mai multe țări au venit să le studieze
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 12 mai 2024. Berbecii prioritizează odihna, Racii fac schimbări importante
recomandare pe antena3.ro
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală, surprinse în mai multe județe
recomandare pe playtech.ro
Fetița din imagine a ajuns adorată de milioane de români. Este greu să îţi dai seama cine este, are mare succes
recomandare pe playtech.ro
Câți bani costă un costum de ginerică realizat de Alexandru Ciucu. Preţurile nu sunt deloc mici
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
MAE, anunț crucial pentru românii din diaspora! Ce trebuie să știe înainte de alegerile din 9 iunie
recomandare pe dailybusiness.ro
Autostrada Transilvania, tot mai aproape de realitate! Anunțul făcut de Curtea de Apel București
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni