Povestea de viață a femeii care lucrează șase zile pe săptămână la 100 de ani. Secretele longevității: „Cu voia lui Dumnezeu”
O femeie de 100 de ani a făcut dezvăluiri cu privire la longevitatea sa. La vârsta pe care o are încă lucrează șase zile pe săptămână și iubește ceea ce face. Este atentă la dieta sa și are multă vitalitate, motiv pentru care nu a mai vizitat un medic de peste trei ani.
- Povestea de viață a femeii care lucrează șase zile pe sătpmână la 100 de ani
- Care sunt secretele longevității
O bătrână în vârstă de 100 de ani nu a renunțat la locul de muncă pe care îl practică cu multă plăcere. Face numeroase activități, precum condusul sau gătitul și consideră că obiceiurile alimentare pe care le respectă cu sfințenie au ajutat-o să-și crească speranța de viață.
O femeie de 100 de ani lucrează 6 zile pe săptămână
Mariam Todd este originară din New Jersey, Statele Unite ale Americii are 100 de ani și încă merge la serviciu șase zile pe săptămână. Are o viață obișnuită și face numeroase activități specifice precum gătitul sau condusul.
Lucrează la magazinul de mobilă care a fost fondat de unul dintre părinții ei în anul 1929. Are și o familie frumoasă, fiind stră-străbunică.
Își iubește locul de muncă și nu consideră că este o activitate care să-i aducă multă plăcere. Mama ei a lucrat în același birou și a murit în timp ce-și făcea treabă, când avea peste 80 de ani.
„Nu pot spune că lucrez când îmi place ceea ce fac, așa că mă simt vinovată dacă spun că lucrez. Nu este pentru toată lumea, dar pentru mine funcționează bine. Mama mea a fost la fel. De fapt, ea a murit aici, în birou, stând aici și făcându-și treaba. Avea peste 80 de ani și a murit stând la biroul ei. Așa că mi-am spus că dacă asta este voia lui Dumnezeu pentru viața mea, așa să fie”, a spus Mariam Todd, citată de ladbible.
Ce dietă are femeia de 100 de ani
Mariam Todd a pus mereu accentul pe mâncarea sănătoasă. Cultivă o mare parte de legume în propria sa grădină. Consumă des roșii, castraveți, dovlecei și ardei. Mănâncă un singur tip de conservă și anume varza murată. Pune accent să aibă cât mai multe culori în farfuria sa.
Nu consumă alcool și nici alimente fast-food. De peste trei ani nu a mai fost la medic, fiind sănătoasă și nu consideră că are nevoie. Se mulțumește cu dieta ei care îi aduce numeroși nutrienți pentru a face activitățile de zi cu zi.
Cu privire la dulciuri, consumă varianta neagră și încearcă să se odihnească cât mai mult.
„Încerc să mănânc bine, să dorm bine și să trăiesc bine”, a spus femeia.