Remediul natural care te ajută să scapi de ciocurile din călcâi. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bioenergoterapeuta Lidia Fecioru oferă diverse tratamente naturale și sfaturi pentru diferite probleme de sănătate. Ei bine, de această dată, specialista a vorbit despre remediul natural care te ajută să scapi de ciocurile din călcâi. Iată ce sfaturi a oferit bioenergoterapeuta!
- Lidia Fecioru, despre remediul natural care te ajută să scapi de ciocurile din călcâi
- Ce sfaturi a oferit bioenergoterapeuta
Pentru Antena 3 CNN, bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a vorbit despre remediul natural care te ajută să scapi de ciocurile din călcâi. Iată ce declarații a făcut specialista despre acest leac natural!
Lidia Fecioru, despre remediul natural care te ajută să scapi de ciocurile din călcâi
Pentru sursa citată, Lidia Fecioru a declarat că există un remediu natural pentru ciocurile din călcâi, iar pentru acesta aveți nevoie de cartofi cu tot cu coajă, dar și gaz. Specialista a explicat cum se prepară acest amestec pentru a fi bun la ciocurile din călcâi.
Mai mult decât atât, bioenergoterapeuta a spus că se aplică acest amestec de aproximativ trei sau patru ori pe călcâi, însă se pot face până la 12 ședințe cu acest amestec.
„Am auzit de foarte multă lume cu ciocuri în călcâi, aşa că m-am gândit să dau un leac pentru asta. Deci, se fierb 5-6 cartofi cât un ou de raţă. Se fierb cu tot cu coajă. După ce s-au fiert, se pasează şi se amestecă cu gaz. Trebuie să iasă ca un piure. Punem amestecul la călcâie şi bandajăm. Se ţine cam 25 de minute. Dăm apoi bandajul jos şi stăm în pat. Se spune că după 3-4 aplicări ciocurile încep să se dizolve. Se pot face până la 12 şedinţe”, a explicat specialista.
Planta care te scapă de insomnie și este bună pentru slăbit
De asemenea, Lidia Fecioru a vorbit și despre planta care te scapă de insomnie și este bună pentru slăbit. Specialista a declarat că păpădia este foarte bună pentru diverse probleme de sănătate. De la păpădie se poate mânca atât floarea, cât și rădăcina sau frunzele.
„Trufandalele care apar acum tot acum trebuie consumate, ca să ne facă bine. Spre exemplu, de la păpădie, nu atât floarea în sine e bună, ci toată se poate consuma, cu rădăcină cu tot, pentru că sunt tinerele rădăcinile”, a spus specialista.