Vrei să-ți surprinzi partenerul de Valentine's Day? Oferă-i aceste bezele în formă de inimioară în două culori. Rețeta cu care îl vei cuceri
Dacă vrei să faci acasă bezele cremoase și gustoase, mult mai bune ca cele pe care le cumperi de la magazin, atunci esti în locul potrivit. Super ușor de făcut, acest desert te va ajuta, cu siguranță, să îți surprinzi partenerul.
- Cum să faci bezele cremoase și gustoase acasă
- Desertul cu ajutorul căruia îți vei surprinde, cu siguranță, partenerul
De ce ai vrea să faci bezele de casă? Ei bine, răspunsul este unul destul de simplu: pentru că sunt cu mult mai bune decât cele cumpărate din magazin. Pregătite chiar de tine, acest desert va ieși pufos și se va topi în gură. De asemenea, ai nevoie de doar câteva ingrediente și sunt foarte ușor de preparat.
Rețetă de bezele în formă de inimioară în două culori
Ingrediente:
- 4 albușuri;
- un praf sare;
- 250 gr zahăr tos;
- jumătate de lămâie;
- colorant alimentar roșu;
Mod de preparare:
- bate albușurile cu un praf de sare până devin ferme, însă înainte de asta freacă bolul în care le bați cu jumătatea de lămâine pentru a-l degresa.
- adaugă zaharul in mai multe transe si mixează in continuare. Vei obține, la final, o bezea tare, lucioasă și fermă.
- amestecă două trei linguri de bezea cu o picatură de colorant alimentar. Pe dosul posului cu care vei sprita bezelele trasează 4-5 linii din bezeaua colorată, apoi întoarce posul și umple-l cu bezeaua alba.
- pune bezelele la copt în cuptorul preîncălzit la 110 grade pentru 45 minute, scrie caietulcuretete.ro.
Consumul zahărului în exces poate crește riscul de boli de inimă
Dietele bogate în zahăr au fost asociate cu un risc crescut de apariție a multor boli, inclusiv boli de inimă, cauza numărul unu de deces la nivel mondial. Dovezile sugerează că dietele bogate în zahăr pot duce la obezitate și inflamație, precum și la niveluri ridicate ale trigliceridelor, zahărului din sânge și tensiunii arteriale - toate acestea fiind factori de risc pentru boli de inimă.
În plus, consumul de prea mult zahăr, în special din băuturile îndulcite cu zahăr, a fost legat de ateroscleroză, o boală caracterizată prin depozite grase care înfundă arterele. Nu numai că aportul crescut de zahăr crește riscul cardiovascular, dar poate crește și riscul de accident vascular cerebral, scrie healthline.com.