Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Beauty & Lifestyle » Rugăciune de mulțumire către Maica Domnului. Trebuie să o rostești în fiecare zi

Rugăciune de mulțumire către Maica Domnului. Trebuie să o rostești în fiecare zi

De Mihaela Ioana.
Publicat pe 18.07.2023 la 10:43 Actualizat pe 18.07.2023 la 10:44

Într-o lume plină de agitație și provocări, oamenii caută mereu modalități de a găsi liniștea și echilibrul spiritual. Un gest simplu, dar profund, care își găsește loc în inimile credincioșilor de-a lungul veacurilor este rugăciunea de mulțumire către Maica Domnului. Este important să o rostești în fiecare zi.

Rugăciune către Maica Domnului

Arhivă

În fiecare zi, credincioșii se adună în fața icoanei Maicii Domnului cu inima plină de recunoștință și mulțumire. Rugăciunea către Maica Domnului devine un moment prin care oamenii își exprimă gratitudinea pentru binecuvântările și protecția pe care le primesc în viață. Această practică sacră și înălțătoare își găsește rădăcinile în credința profundă și încrederea neclintită în puterea și iubirea Maicii Domnului.

Rugăciune către Maica Domnului

Aceasta este rugăciunea de mulțumire către Maica Domnului pe care este bine să o rostești în fiecare zi, indiferent de moment: dimineața, la prânz sau seara.

„Preasfântă Fecioară, Preacurată Maică Născătoare de Dumnezeu, Îţi mulţumesc că ne eşti şi nouă Mamă Bună, Iubitoare şi Grabnic Ajutătoare! Îţi mulţumesc pentru toate iconele Tale făcătoare de minuni şi pentru tot Harul care se revarsă prin ele! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru toate comunicările Tale sfinte, pentru sănătate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mamă Iubitoare faţă de noi toţi! Îţi mulţumesc că nu ne laşi pradă celui rău, ci ne aperi şi ne acoperi sub Sfânt Acoperământul Tău! Iartă- mă Măicuţă pentru multele mele păcate şi Te rog ajută-mă să mă pocăiesc pentru toate greşelile mele din această viaţă! Îţi mulţumesc că Te rogi pentru noi şi că duci rugăciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca să ne ajute să trecem din viaţa aceasta la viaţa veşnică! Îţi mulţumesc Măicuţă că Te rogi pentru întoarcerea la credinţă a celor din familia mea, dar şi a celor care-L caută pe Dumnezeu şi încă nu L-au găsit! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru grija Ta de Mamă, pentru iubirea Ta sfântă şi pentru tot ajutorul Tău! Şi eu Te iubesc, Te preamăresc şi Îţi mulţumesc pentru toate! Amin!”

Rugăciunea care te ajută să îți găsești un loc de muncă

Într-un moment în care nu îți găsești liniștea, cum ar fi atunci când te confrunți cu probleme financiare ori ești în căutarea unui loc de muncă, o rugăciune îți poate fi de ajutor.

„Părinte Sfinte, care de toți porți grijă și ești scăpare celor din nevoi, Te rog vino degrabă în ajutorul meu, care doresc să-mi găsesc un loc de muncă, de pe urma căruia să-mi întrețin viața proprie și a familiei mele. Doamne, știi necazurile și lipsurile care mă înconjoară. Fie-Ți milă de mine și trimite-mi degrabă ajutorul Tău. Îndrumă-mă spre locuri potrivite și spre oameni de nădejde. Milostive, Doamne, Cel ce îndrepți pașii omului în această viață, caută cu iubire părintească spre mine care-Ți cer ajutorul Tău și binecuvântează-mi cu har noua mea voință. În îndeplinirea voinței mele de a-mi găsi un loc stabil de muncă, fie aici în țara mea, fie în orice alt loc, Te rog cu străduință, Doamne, trimite-mi înger luminat care să mă povățuiască spre oameni de nădejde și spre tot lucrul bun, să mă izbăvească de vrăjmașii văzuți și nevăzuți, de oameni răi și vicleni, de orice întâmplare rea. Ca împlinindu-mi-se cu binecuvântarea Ta, Doamne, cererea mea și având de la Tine dar de sănătate, de putere de muncă și de bună sporire, să-mi împlinesc temeinic munca mea, preamărind puterea și mila Ta. Ca Tu ești Doamne Chivirnesitorul vieții noastre și Cel ce toate le rânduiești spre folosul nostru și Ție Ți mulțumim Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. Amin.”

Fără doar și poate, toți credincioșii știu puterea lui Dumnezeu și ce minuni poate face El pentru noi în momentele grele.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Rugăciune de mulțumire către Maica Domnului. Trebuie să o rostești în fiecare zi
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Lolrelai, ultimul termen cu medicul stomatolog pe care îl acuză că ar fi abuzat-o. Încă o victimă a fost audiată / VIDEO
  • Ultimul termen cu medicul stomatolog pe care Lolrelai îl acuză că ar fi abuzat-o
  • Declarațiile șocante făcute de o altă presupusă victimă
Emisiuni TV
Acces Direct. Crimă la poarta casei! Cosmin, fiul bărbatului decedat, arată dovezile. Cum s-a întâmplat totul: „Era 31 decembrie...” / VIDEO
  • Crimă teribilă la poarta casei
  • Tatăl lui Victor a murit într-un accident devastator
  • Cine este vinovat
Showbiz intern
Andreea Bostănică, adevărul despre presupusul iubit arab! Influencerița a reacționat, după imaginile în care a fost surprinsă alături de un bărbat misterios: „Cadourile alea...”
  • Andreea Bostănica a spus adevărul despre presupusul iubit arab
  • Reacția influenceriței
Emisiuni TV
Acces Direct. Atac în toiul nopții, la Bacău! Agresorul este căutat de polițiști. Dacă l-ai văzut, sună la 112 / VIDEO
  • Atac la Bacău
  • Agresorul, căutat de polițiști
Actualitate
Alertă înainte de sezonul estival! Au fost găsite substanțe periculoase în Marea Neagră
  • Alertă la Marea Neagră
  • Au fost descoperite substanțe periculoase în apă
Stiri interne
Șocant ce a făcut Miruna Pascu la Tribunalului Bucureşti! Unde s-a ascuns mama tânărului drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai
  • Ce a făcut Miruna Pascu la tribunal
  • Mama lui Vlad Pascu a făcut tot ce a putut pentru a sta departe de presă
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin Roman. VIDEO
recomandare pe as.ro
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Romania TV
Irinel Columbeanu scapă de datorii. Vestea anului înshowbiz, ar putea pleca din azil
Romania TV
Anunţul surpriză al lui Reghecampf după show-ul făcut de Prodanca la gala lui Gavril
recomandare pe antena3.ro
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie. Daniel Baciu, anunț pentru cei peste un milion de români
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 22 mai 2024. Taurii dau lovitura, Leii au parte de reuşite excepţionale
recomandare pe antena3.ro
Crezi că ești bolnav de inimă, dar cauza ar putea fi cu totul alta! Medic: ”O mulțime de pacienți care iau tratament, deși sunt sănătoși!”
recomandare pe playtech.ro
Problemele genetice cu care Oana Roman se confruntă. Ce nu face niciodată fiica lui Petre Roman acasă
recomandare pe playtech.ro
Suma uriașă pe care o câștigă Andreea Bostănică din TikTok în șapte zile: 'Dați hate în comentarii'!
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
recomandare pe dailybusiness.ro
Planifici concediul? Iată cum va fi vremea în luna iunie
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii citesc gândurile. Pe acești oameni nu îi poți minți
recomandare pe a1.ro
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai