Rugăciunea pe care e bine să o rostești în Ajunul Crăciunului. Se spune că va face minuni în viața ta
În Ajunul Crăciunului și în noaptea de dinaintea Crăciunului, în timp ce unii îl așteaptă pe Moș, așadar este o seară cu râsete, este, mai presus de toate, și momentul perfect pentru a ne pregăti inimile pentru sărbătorirea nașterii lui Hristos. Rugăciunea pe care e bine să o rostești în această zi. Se spune că va face minuni în viața ta
- Sărbătoarea Nașterii Domnului începe cu Ajunul, pe 24 decembrie
- Ce rugăciune e bine să rostești în această zi
- Se spune că va face minuni în viața ta
Facem alte pregătiri pentru sărbători, cum ar fi liste de cumpărături, planuri alimentare și aranjamente de călătorie. Dar, de asemenea, trebuie să ne pregătim inimile în timp ce reflectăm asupra adevăratului motiv al sezonului.
Rugăciunea pe care e bine să o rostești în Ajunul Crăciunului
„Tată din Ceruri, te rog să-mi binecuvântezi familia, prietenii, rudele şi pe cei pe care îi iubesc, şi pe cei care citesc această rugăciune chiar acum. Arată-le Tu o nouă imagine a dragostei şi puterii Tale nemărginite.Duhule Sfânt, te rog să-i ajuţi, chiar în acest moment. Acolo unde există durere, te rog să le dăruieşti pacea şi mila Ta. Acolo unde există îndoială, te rog să le inspiri o încredere înnoită prin Harul Tău. Unde există o nevoie, te rog să le-o împlineşti.
Binecuvântează-le Tu căminul, familia, munca, dă-le Înţelepciune şi Lumina în viaţa lor. Binecuvântează-i când pleacă şi când se întorc acasă, mergi înaintea lor şi deschide-le calea. Călăuzeşte-i şi ocroteşte-i clipa de clipă în toată viaţa lor.Iartă-le lor păcatele făcute cu voie sau fără de voie, cu ştiinţa, din neştiinţă sau pe cele pe care nu şi le amintesc. Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfântă, În Numele Fiului Tău, Iisus Hristos. Doamne Tată, Fiule şi Duhule Sfânt, vă mulţumesc că veţi face mai mult decât pot eu cere. Amin!”
Tradiții, obiceiuri și superstiții în Ajun de Crăciun 2023
Nu mai e un secret pentru nimeni fapul că românii respectă numeroase tradiții și țin cont de superstiții. Cea mai răspândită tradiție de Crăciun este colindatul. Așadar, în Ajunul Crăciunului, copiii și adulții, îmbrăcați în costume tradiționale, colindă pe la sate și orașe, vestind nașterea Mântuitorului.
Astăzi, pe data de 24 decembrie, nu ai voie să muncești, să împrumuți bani, să plângi sau să te cerți sau să te uiți în oglină.