Live acum Acces Direct
Prime time
Homepage » Horoscop » Ce zodii sunt afectate de intrarea lui Mercur în retrograd. Schimbarea are loc pe data de 4 August

Ce zodii sunt afectate de intrarea lui Mercur în retrograd. Schimbarea are loc pe data de 4 August

De Bianca Matei.
Publicat pe 01.08.2023 la 09:24 Actualizat pe 01.08.2023 la 09:24

Mercur retrograd seamănă foarte mult cu teritoriul luminii roșii, iar această lumină rămâne la problemele care sunt în curs de desfășurare. Umbra retrogradă a lui Mercur este lumină galbenă. Din cauza schimbărilor care vor avea loc în următoarea perioadă, zodiile ar trebui să procedeze cu prudență. Iată ce zodii sunt afectate de intrarea lui Mercur în retrograd! Schimbarea are loc pe data de 4 August.

Zodii afectate de intrarea lui Mercur în retrograd

spynews.ro

Zodiile din horoscop ar trebui să fie foarte atente în perioada următoare și asta pentru că Mercur intră în retrograd. Zilele în care Mercur este în retrograd sunt următoarele: 23 august - 15 septembrie 2023, dar și 13 decembrie 2023 - 1 ianuarie 2024.

Zodii afectate de intrarea lui Mercur în retrograd

Mercur este exaltat în zodia Fecioară. Pentru această zodie este foarte confortabil, deoarece se va gândi la lucrurile ar putea fi îmbunătățite, editate, optimizate și analizate. Mercur retrograd aduce foarte multe beneficii pentru acest nativ din zodiac și îl umple de energie și bunăstare.

Săgetător

Intrarea lui Mercur în retrograd aduce multe schimbări pentru zodia Săgetător. Acestor nativi le va fi tot mai greu să vorbească deschis și liber cu cei din jurul lor. Ei vor simți nevoia să stea cât mai retrași.

Atitudinea rece pe care persoanele născute sub semnul zodiei Săgetător o au le poate aduce certuri. Aceste zodii vor avea conflicte cu partenerul de viață sau cu șeful. Există marea posibilitate ca ei să se despartă sau să piardă locul de muncă pe care îl au în momentul de față.

Capricorn

Mercur în retrograd aduce probleme la locul de muncă zodiei Capricorn. Ei vor fi din ce în ce mai frustrați și supărați în perioada următoare și vor ajunge în punctul în care își vor pierde cumpătul. Și ei ar putea să fie concediați de la job.

În perioada care urmează, persoanele născute sub semnul zodiei Capricorn vor fi pline de stres și vor avea nervi întinși la maxim. Ar fi mai bine să nu discuți cu aceste zodii din horoscop, deoarece nu le vei putea înțelege comportamentul.

Balanță

Intrarea lui Mercur în retrograd aduce schimbări și pentru zodia Balanță. Această zodie din horoscop va avea foarte multe amânări și probleme ce țin de locuință. Fie se sparge o țeavă în casa lor, fie se strică ceva în bucătărie, dar reparațiile vor dura foarte mult, iar răbdarea acestor nativi va fi pusă la încercare.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor cheltui foarte mulți bani în următoarea perioadă. Ele nu vr sta bine pe plan financiar și ar trebui să se gândească mult la cheltuieli.

Cum să supraviețuiești retrogradării

Este bine ca atunci când Mercur este în retrograd, zodiile din horoscop să nu cumpere și să nu semneze nimic, niciun contract. În această perioadă iese la iveală adevărul, deci ar fi de preferabil să fie mai tăcute aceste zodii.

Persoanele din zodiac ar trebui să aleagă comunicarea față în față și asta ca să evite interpretările greșite. Ele nu ar trebui să se simtă ignorante, deoarece în acest fel ar putea apărea conflicte.

Nativii din zodiac ar trebui să se odihnească cât timp Mercur este în retrograd, deoarece este o perioadă pentru reînnoire și odihnă. Mia mult decât atât, ei ar trebui să încerce să nu provoace conflicte.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Ce zodii sunt afectate de intrarea lui Mercur în retrograd. Schimbarea are loc pe data de 4 August
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Primele declarații ale Emiliei Ghinescu după zecile de apeluri primite în miez de noapte: "Au fost perioade în care..." / VIDEO
  • Emilia Ghinescu, terorizată în miez de noapte
  • Artista cere ajutorul poliției
  • Cine e persoana care o hărțuiește
Stiri interne
Fiii vrăjitoarei Sidonia, suspectați că ar fi comis crima din Padina, au fost eliberați. Frații care l-ar fi ucis pe Sorin Anghel, plasați în arest la domiciliu
  • Fiii vrăjitoarei Sidonia au fost plasați în arest la domiciliu
  • Curtea de Apel Ploiești a acceptat cererea de schimbare a măsurii arestului preventiv
Stiri interne
Daniel Onoriu a divorțat de soția lui, Isabela! Scandalul uriaș dintre fostul pilot și femeia cu care s-a iubit pare să fi ajuns la final / FOTO
  • Daniel Onoriu și Isabela au divorțat
  • Scandalul uriaș dintre fostul pilot și femeia cu care s-a iubit pare să fi ajuns la final
Stiri interne
Mama Monicăi din Timiș, distrusă de durere după ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai îngrozitoare veste: ”Vreau să fie şi el la trei metri, cum este fata mea”
  • Monica a murit într-un accident cumplit
  • Mama ei nu îl cunoștea pe băiatul cu care s-a aflat în mașină
Showbiz intern
Alexandru de la Mireasa și-a surprins fanii, după ce a părăsit emisiunea! Ce se întâmplă în viața fostului concurent: ”Cu gândul...” / FOTO
  • Ce face Alexandru de la Mireasa, după ce a fost eliminat
  • Fostul concurent a transmis un mesaj neașteptat
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Dodel și soția lui, despărțire cu scandal. Cristi Tănase a depus cererea de divorț. Ce i-a mai cerut mamei fiicei lui
  • Dodel și soția lui, despărțire cu scandal
  • Cristi Tănase a depus cererea de divorț
  • Ce i-a mai cerut mamei fiicei lui
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Supărat că Poliţia i-a găsit mai multe defecţiuni la maşină, un şofer din Neamţ şi-a distrus singur autovehiculul: "Dacă nu e bună, o fac eu să nu fie bună"
recomandare pe as.ro
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni