Live acum
Prime time
Homepage » Horoscop » Cum sunt afectate zodiile de Venus retrograd. Ce trebuie să știi de această perioadă

Cum sunt afectate zodiile de Venus retrograd. Ce trebuie să știi de această perioadă

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 19.07.2023 la 12:21 Actualizat pe 19.07.2023 la 12:21

Din 23 iulie planeta Venus va intra în zodia Leu și va afecta zodiile pe mai multe planuri. Nativii vor trebui să fie atenți la aspectele neplăcute din viața lor și să facă schimbările necesare.

Pixabay

Pe data de 23 iulie Venus va fi retrograd în Leu, iar acest fenomen durează până pe 3 septembrie. Toate zodiile vor fi afectate, mai ales că orgoliul va fi predominant, iar nativii își doresc mai multă apreciere, dar și independență. Tot în această perioadă, iubirea nu își face loc în viața voastră, iar de multe ori vă veți simți singuri. Iată cum vor fi afectate zodiile, în urma analizei astrologului Camelia Pătrășcanu.

Berbec

Nativii zodiei Berbec vor avea o perioadă de retrospecție, în care se vor cunoaște pe sine și vor vedea care le sunt limitele. În relația cu copiii vei avea multe de învățat, iar dacă nu ești apropiat de ei, vei avea o atitudine delăsătoare și vei fi stângaci. Ai nevoie de a pune mai mult accent pe inima ta și pe a simți iubirea.

Taur

Veți avea nevoie de spațiul vostru în care să vă simțiți în siguranță. Vei simți nevoia de a sta mai mult singur, de a face activități de relaxare, precum meditația, cititul sau ieșitul în natură. Dacă nu ai acest loc unde te afli, te vei gândi să schimbi mediul, iar relațiile cu ceilalți din casă pot deveni tensionate.

Gemeni

Își vor pune multe întrebări privind iubirea, precum și găsirea unui partener. În această perioadă, ai nevoie să te conectezi cu tine și să vezi anumite tipare de care le ai în ceea ce privește relaționarea.

Raci

Racii au nevoie de cuvinte de laudă și multă recunoștință. În această perioadă sunt sensibili la astfel de cuvinte și devin mai emotivi. Complimentele le vor prinde bine, însă va trebui să ai mare grijă la cuvintele pe care le vei spune.

Leu

Nativii zodiei Leu au timp să reflecte la inima lor și la câtă iubire le oferă celor din jur. Se vor răzgândi de multe ori cu privire la anumite planuri și vor avea revelații venite din inima lor. Reușesc să observe greșelile pe care le-au făcut în trecut.

Fecioară

Dacă se află într-o relație, ar putea ajunge într-o fază în care nu își pot exprima emoțiile. Cei singuri vor avea stări de singurătate și au nevoie de consolare și cuvinte frumoase pentru a trece pentru problemele din trecut, pe partea sentimentală.

Balanță

Balanțele devin mult mai sociabile și active. Vor să facă parte din grupuri sociale unde își pot împărtăși ideile și pasiunile. Pentru unele excese pe care le au, ar putea să-și piardă din prieteni, așa că trebuie să fie atenți la acest aspect.

Scorpion

Venus în Leu îi va face să analizeze cât de mulțumiți sunt cu viața lor, indiferent de domeniu. Dacă fac lucrurile cu iubire și dedicare, vor reuși să atingă noi culmi sau dimpotrivă, ar trebui să renunțe la ceea ce nu le aduce plăcere.

Săgetător

Ei vor dori să se aventureze mai mult și să aibă parte de noi experiențe. Perioada următoare este perfectă pentru călătorii, însă trebuie pusă o limită pentru a nu vă arunca cu capul înainte, căci veți putea suferi. Ar trebui să puneți accent și pe sănătate.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn vor fi mai atenți la pasiunile și gusturile partenerului de viață. Acesta va crea diverse situații neașteptate sau vacanțe de care nici nu știați. Poate că v-ați distanța în ultima perioadă și ar trebui să luați o decizie. Pe plan personal, ați putea să exploatați lucrurile care vă plac.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător își doresc o schimbare la imaginea lor. Urmează multă analiză de sine și încearcă să pună în valoare tot ce au mai frumos. Vor apărea tensiune în casă cu partenerul sau cu apropiații cu privire la viață și alegerile personale. Au nevoie de o pauză și să se ocupe mai mult de ei.

Pești

În perioada cu Venus retrograd puteți să vă dedicați muncii. Tot acum, ar trebui să puneți accent și pe sănătatea voastră și să fiți mai atent cu excesele pe care le faceți. În ceea ce privește relația cu ceilalți, nativii se vor simți trădați de cei dragi.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Cum sunt afectate zodiile de Venus retrograd. Ce trebuie să știi de această perioadă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Beauty & Lifestyle
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
  • Astăzi este Izvorul Tămăduirii
  • Ce rugăciune să rostești
Beauty & Lifestyle
(P) Textura: detaliul care face diferența în crearea unui buchet de flori cu adevărat special
  • Cum arată un buchet de flori cu adevărat special
  • Sfaturi pentru iubitorii de flori
Stiri interne
Oraşul din România unde gunoiul este transformat în energie curată. 25.000 tone deșeuri reziduale pe an vor fi valorificate energetic: "E un obiectiv îndrăzneț"
  • Într-un oraș din România, gunoiul este transformat în energie curată
  • 25.000 tone deșeuri reziduale pe an vor fi valorificate energetic
Stiri interne
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
  • Ce s-a întâmplat la procesul accidentului din 2 Mai
  • Părinții victimelor lui Vlad Pascu nu mai au nicio speranță
Showbiz intern
Leo de la Kuweit a ajuns de urgență la spital! Manelistul se confruntă cu grave probleme de sănătate: „Până mor...” / FOTO
  • Leo de la Kuweit, de urgență la spital
  • Ce a pățit manelistul
Stiri interne
Prinţul Paul rămâne în spatele gratiilor până pe 14 mai. Cererea de eliberare pe cauţiune i-a fost respinsă de judecătorii din Malta 
  • Prinţul Paul al României va mai rămâne în arest, în Malta
  • Cererea de eliberare pe cauţiune i-a fost respinsă de judecătorii din Malta 
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
O poliţistă din Cluj şi-a gazat din greşeală propriul coleg, care se chinuia să reţină un individ agresiv. Un trecător a filmat scena
recomandare pe as.ro
Ce decizie a putut lua fiul plin de bani al lui Leonard Doroftei, în timp ce tatăl său o lua de la zero, printre străini
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Când sunt Moşii de vară în 2024. Tradiția respectată de credincioși în Sâmbăta Morților
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 10 mai 2024. Săgetătorii îşi primesc răsplata, Fecioarele trebuie să învețe să aibă răbdare
recomandare pe antena3.ro
Secretul roșiilor mari și gustoase. Amestecul natural folosit de grădinarii cu experiență pentru stimularea plantelor
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Marcel Ciolacu anunță ce se întâmplă cu facturile la gaz și curent!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei! Încă o perioadă se adaugă la pensie
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop săptămânal, 13-19 mai 2024. Berbecii au noroc la bani. Leii și Fecioarele au parte de schimbări
recomandare pe a1.ro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă