Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop marți, 13 februarie 2024: Balanțele vor avea un moment de echilibru sufletesc

Horoscop marți, 13 februarie 2024: Balanțele vor avea un moment de echilibru sufletesc

De Mihaela Ioana.
Publicat pe 13.02.2024 la 08:08 Actualizat pe 13.02.2024 la 08:59

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de marți, 12 februarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Horoscop marți, 13 februarie 2024: Balanțele vor avea un moment de echilibru sufletesc

Arhivă

Berbec

Sunteti in plina forma si in plina activitate, implicati in sfera profesionala, concentrati poate asupra unui post liber despre care ati aflat recent. Incearca cineva sa va coopteze intr-o afacere sau intr-o asociere si ramane sa apreciati perspectiva proiectului care vi se propune.

Taur

Rugaminti si argumente ar putea sa va inmoaie in privinta unei decizii pe care va pregateati sa o luati legata de o relatie sentimentala sau de una de afaceri. Este posibil sa nu realizati pe moment ca altii apreciaza farmecul vostru, ingenuitatea, stilul vestimentar eventual.

Gemeni

Ati putea fi gand la gand cu fiinta iubita in privinta unei destinatii pentru sfarsitul de saptamana sau pentru o vacanta, pentru luna de miere. Zile profitabile din punct de vedere intelectual, va fac placere discutiile si intalnirile cu experti, cu oameni cu experienta.

Rac

Va propuneti (ori poate ca vi se cere) sa faceti o analiza a activitatii voastre de la inceputul anului sau de la lansarea unui proiect, iar acum capata din ce in ce mai multa importanta aspectele financiare, rezultatele obtinute, randamentul investitiei.

Leu

Se pot schimba din mers niste conditii care vi s-au propus la un moment dat si va trebui sa apreciati destul de repede daca va dati acordul sau nu. Se anunta schimbari in sfera profesionala si ca sa profitati de ele va trebui poate sa dati niste explicati ori sa depasiti concurenta.

Fecioara

Poate ca faceti tot felul de calcule legate de oportunitatea unui credit ori va ganditi la inchiderea inainte de termen. Ar fi momentul potrivit sa corectati un mesaj al vostru care a fost inteles gresit, sa corectati ori sa actualizati o oferta, un site.

Balanta

Moment de echilibru sufletesc in pregatirea unei decizii: veti cauta sa va detasati de presiuni exterioare ca sa descoperiti ce anume va motiveaza sau va implineste cu adevarat. Posibila invitatie la un interviu pentru angajare sau ar putea fi o propunere deafaceri.

Scorpion

Ganduri, sentimente si emotii amestecate in aceste zile pentru voi, iar cel mai bine va descretiti fruntea si scapati de nedumeriri in sanul familiei, va incarcati bateriile in compania unor prieteni de demult. Se apropie de final o perioada in care ati avut mai putin timp pentru voi insiva.

Sagetator

Se pot strange relatiile cu rude in perioada urmatoare: aveti nevoie de ei sau au ei nevoie de voi, ori poate ca primiti o veste de interes pentru voi. Posibila intalnire neasteptata ce nu ramane fara ecou in inima voastra si veti avea sansa sa va revedetimai curand decat va asteptati.

Capricorn

Posibile neintelegeri sau erori de natura financiara: in formule de calcul, procente, un deviz. Sau poate ca va trebui sa veniti cu argumente si contrapropuneri fata de un plan de cheltuieli sau de investitii care vi se prezinta acum si care are implicatii pe termen mailung.

Varsator

Zi aglomerata: sunt multe lucruri de pus la punct pe lista voastra, poate ca sunt si informatii pe care vreti sa le strangeti inainte de a lua o decizie. Consultari cu fiinta iubita pe tema achizitiei unei locuinte sau poate ca este vorba despre reparatii in cea pe care o aveti.

Pesti

Veti sti sa tineti calde niste relatii ori sa va asigurati de intelegerea cuiva pana la momentul in care veti avea raspunsul pe care il asteapta de la voi. Bune sanse sa obtineti acel spor al castigurilor pe care vi l-ati propus cu ocazia unei negocieri.

În articolul
Horoscop marți, 13 februarie 2024: Balanțele vor avea un moment de echilibru sufletesc
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Acces Direct. Tânăr de 27 de ani, moarte misterioasă! Părinții susțin că a fost ucis și dus în pădure: „Reiese de pe camere că...” / VIDEO
  • Un tânăr a avut parte de o moarte misterioasă
  • Părinții lui, detalii șocante
Stiri internationale
O tânără dansatoare a murit în timpul unei partide de amor cu iubitul: "Continuă să dansezi...” Bărbatul și-a pus capăt zilelor câteva ore mai târziu / FOTO
  • O femeie de 26 de ani a murit în timpul unei partide de amor cu iubitul
  • Bărbatul și-a pus capăt zilelor câteva ore mai târziu
Showbiz intern
Nicoleta Nucă a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a mărturisit că fostul ei iubit era toxic: „Oamenii ăștia...”
  • Nicoleta Nucă a avut traume din cauza unei foste relații
  • Ce a mărturisit artista despre acest subiect
Stiri internationale
Un cuplu celebru divorțează după aproape doi ani de căsătorie? Vestea care zguduie lumea mondenă / FOTO
  • Vestea care zguduie showbiz-ul din temelii
  • Un cuplu celebru, la un pas de divorț, după aproape doi ani de căsătorie
Emisiuni TV
Acces Direct. Cristi Tănase, un coșmar pentru familia lui? Dezvăluirile șocante făcute de fosta parteneră: „Pe mama a strâns-o de gât” / VIDEO
  • Detalii șocante despre căsnicia lui Cristi Tănase
  • Fosta parteneră, dezvăluiri halucinante
Showbiz intern
„I se pune masa, i se strânge masa!”. Andreea Tonciu îl ține „în puf” pe soțul ei. Cum îl răsfață vedeta pe Daniel Niculescu
  • Andreea Tonciu îl ține „în puf” pe partenerul ei de viață
  • Vedeta îl răsfață pe Daniel Niculescu ori de câte ori are ocazia
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
recomandare pe as.ro
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: „E un exemplu”
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
recomandare pe antena3.ro
Modalitatea prin care pensionarii pot obţine cuponul de pensie automat în format electronic. Casa de Pensii se modernizează
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 17 mai 2024. Gemenii își fac de cap, Leii își construiesc o echipă
recomandare pe antena3.ro
Cele trei zodii care vor avea șansa de a face bani mulți până la sfârșitul lunii mai. Norocul le va surâde
recomandare pe playtech.ro
Imagini şoc cu Meghan şi Harry după întoarcerea din America! Gata cu iubirea şi privirile frumoase, ăsta e adevărul din relaţia lor
recomandare pe playtech.ro
Andreea Tonciu a spus adevărul despre divorț: 'Mi-am luat sclav? Soțul meu nu face nimic! E egal cu zero
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
ALERTĂ MONDIALĂ! OMS interzice alimentele care conțin sare!
recomandare pe dailybusiness.ro
Audi, Volkswagen, Renault sau Mercedes vândute de ANAF cu 200 de euro! Iată OFERTA
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuza a visat, Ceaușescu a săpat, Ciolacu dezgroapă canalul Dunăre-București: Compania Canalelor Navigabile vrea să reia lucrările
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor