Live acum
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024: Racii fac primul pas spre o relație și pot să apară și mici câștiguri financiare

Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024: Racii fac primul pas spre o relație și pot să apară și mici câștiguri financiare

De Bianca Cimpoi.
Publicat pe 26.08.2024 la 17:42 Actualizat pe 26.08.2024 la 17:42

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 26 august - 1 septembrie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 26 august - 1 septembrie 2024

spynews.ro

Berbec

Oarece neliniste la inceput de saptamana; or fi ramas cu gandul la o discutie sau intamplari recente, iar acum cauta informatii suplimentare, citesc, pun intrebari, cer sfat. Alergatura, zile agitate, program pe care il stabilesc din mers, pe masura ce se intampla ceva nou sau potrivit solicitarilor care apar. Si poate ca se pregatesc, iau masuri in consecinta, previn aparitia unor situatii neplacute, efecte nedorite. Pentru cei mai tineri, achizitii intelectuale, capata experienta, obtin rezultate imbucuratoare sub observatia cuiva priceput, specialist. Aspecte bune in planul sanatatii: vad rezultate ale schimbarilor recente in obieciuri, stil de viata, alimente sau condimente ori poate ca este vorba despre un tratament care a dat roade, o terapie. De joi, schimbare in bine in planul relatiilor: nu doar planul sentimental are de castigat, ci si prieteniile, asocierile.

Taur

Luni si marti, cheltuieli, investitii; aspectele sunt amestecate. Ideea este ca dupa o prima achizitie (de testare, eventual) se poate ca a doua comanda sa nu mai fie la fel de inspirata, multumitoare. In schimb, se prea poate sa recupereze niste bani, sa li se faca o plata cu care isi permit sa cumpere ceva pe care il au de mult pe lista de dorinte sau nevoi. Isi fac o bucurie, o placere, dar se prea poate si sa primeasca un cadou, semn de pretuire; oricum, se simt iubiti, apreciati. De joi, Venus (guvernatorul lor) intra in semnul Fecioarei; pentru ei aceste lucru inseamna ca le indreapta atentia asupra unor lucruri / activitati care nu mai suporta amanare; lasa pe alta data intalniri, mici petreceri. Raspund unor chemari, solicitari cu caracte de urgenta.

Gemeni

Luni si marti, zile pline de surprize, activitati, revederi. Posibila oferta de munca sau poate ca este vorba despre o activitate pe termen relativ scurt, insa bine apreciata, remunerata. In ansamblu trebuie sa fie o saptamana buna in plan financiar: incasari, recuperari, avans pentru prestatiile lor. Se pot intampla si lucruri importante (de la care poate ca isi luasera gandul): deblocarea unei situatii, depasirea unui obstacol, obtinerea unei autorizatii, reluarea unui proiect din care poate credeau ca au fost dati la o parte. Casa, locuinta, familia raman prioritati pentru ei: infrumuseteaza, imbunatatesc, se pregatesc pentru vizita unor rude (frati, veri, caci pozitiile planetare sugereaza strangerea relatiilor cu acestia). De joi, schimbare de bun augur in sfera relatiilor parteneriale, sentimentale: dupa caz, impacari, revederi, cuceriri, discutii despre o sarcina, coil in familie.

Rac

Luni si marti, zile mai delicate: pare sa le lipseasca energia, motivatia, starea aceea interioara care ii face deosebiti, fermecatori. In plus, nevoie de odihna si de somn, griji, asteptarea cu nerabdare a unui raspuns, clarificari, oferte. Or fi lasat urme in sufletul lor vorbe care li s-au spus recent, informatii care le-au parvenit. Vor avea o alta stare de spirit, insa, in a doua parte a saptamanii: isi asuma o alegere, decizie, fac primul pas spre o relatie, cer explicatii daca este cazul. Apar mici castiguri financiare, se bucura de cadou, atentie, grija care li se poarta. In unele situatii, poate chiar la sfarsit de saptamana le intra in cont sume care li se cuvin, care li s-au promis. Au multe de facut in aceasta perioada, dar le revine dorul de casa, bucuria de a petrece timp cu familia.

Leu

Luni si marti, zile norocoase; pot fi si din punct de vedere financiar: poate ca isi ating o tinta, un obiectiv si stiu ca va urma si o recompensa financiara pe masura. Le prieste compania prietenilor, se bucura de intalniri, revederi (chiar si cu ocazia unor evenimente de natura profesionala, de breasla). Poate ca astfel primesc un pont, le merg drept la inima aprecierile prietenilor, colegilor. Daca au fost deja promisiuni, discutii preliminare, aranjamente etc. nu este exclus sa se materializeze acum o promovare, obtinerea unei gradatii suplimentare (potrivit sistemului din care fac parte). Oricum, este o perioada de progres pentru ei, de culegere a roadelor eforturilor anterioare, dar foarte bine poate fi si o chestiune de conjunctura, de noroc. In mare, buna perioada pentru finantele lor; incasari, achizitii si investitii de bun augur.

Fecioara

La inceput de saptamana, la locul de munca sau in afacerea lor, vesti, noutati care anunta lucruri bune; popularitate remarcabila pentru cei care au o activitate strans legata de mediul online: postarile lor atrag atentia un numar mare de privitori, aprecieri. Din acest punct de vedere, surprize placute si pentru cei care sunt la inceputuri, practic inca necunoscuti: se viralizeaza un anunt, postare, luare de pozitie. Cei carora li s-a promis o promovare sau schimbarea in bine a unor conditii de lucru sau de salarizare poate ca se satura de asteptare si incep demersuri pentru cautarea unui nou loc de munca ori pentru o activitate pe cont propriu. Sunt constienti de riscuri, poate ca nu fac lucrurile cu inima indoita, dar au si convingerea ca asa nu mai merge, ca merita si ca pot mai mult.

Balanta

Pana joi, zile mai delicate; odihna precara, nesiguranta, nehotarare. Poate ca relatia sentimentala a avut si ea de suferit in ultimul timp, nu au reusit sa se sincronizeze, au ramas lucruri de lamurit, de explicat. Partea buna a concediului (daca acum se consuma aceste zile) este legata de orele suplimentare de somn si, mai ales, de lucrurile pe care le afla, locurile pe care le viziteaza. Luni si marti sunt zile care le aduc dorul unor locuri remarcabile si, daca nu au fost pana acum plecati in concediu, poate ca dau de o oferta turistica ce ii face sa se hotarasca dintr-o data sa isi asigure locurile de cazare, de transport. De joi, schimbare semnificativa in starea de spirit si in sfera relationala. Pentru cei singuri, probabilitate ridicata sa intalneasca pe cineva de valoare, compatibil cu ei, semnificativ.

Scorpion

La inceput sa saptamana, preocupari de natura financiara; fac plati, vor a afle conditiile in care pot accesa un credit. Oricum, vor sa scape de griji, de datori: fac plati, incearca sa rescadenteze un credit. Este perioada in care inca se pot intampla lucruri bune legate de cariera, loc de munca: posibil sa apara invitatia la un interviu de angajare, fac demersuri pentru o afacere pe cont propriu (in paralel cautand sa isi asigure finantare, un partener ce poate fi investitor). De joi, perioada mai delicata din punctul de vedere al relatiei sentimentale sau vis-a-vis de cineva cu care obisnuieste sa imparta suparari si bucurii; exista un soi de banuiala, prejudecata, indoiala. Nu sunt pe de-a-ntregul convinsi de sfaturile pe care le primesc, de buna credinta a celorlalti.

Sagetator

Traverseaza o perioada in care activitatea profesionala este in prim-plan, alaturi de preocupari legate de relatii (de cuplu, sentimentala, de colaborare, asociere). Chiar luni poate ca sunt in negocieri, discutii, se consulta cu un apropiat, partener. Oferte de munca (fie si pentur o perioada limitata, pentru un proiect) pentru cei mai tineri sau pentru cei a caror activitate este de asemenea natura. Dupa zile mai tensionate poate ca se linistesc lucrurile in relatia de suflet; apare o declaratie care imprastie norii. In unele cazuri, o noua intalnire cu impact remarcabil, revedere ce retrezeste amintiri, emotii intense. Exista cazuri in care partenerul de viata sau un aproiat vine cu un pont, pun o vorba buna, ii recomanda pentru un proiect, activitate sau le fac legatura cu un otential client, partener, asociat.

Capricorn

Foarte posibil sa constate ori sa aprecieze ca au trecut de nivelul de incepatori, ucenici, ca pot aborda fara emotii prea mari activitati dificile. Oricum, este o perioada de formare ori de adaptare, de reorientare pentru ei; tocmai de aceea invata, studiaza, asculta experiente ale altora, fac oric sa evite erori, greseli, riscuri. Luni si marti, griji si preocupari legate de sanatate: de o terapie ce a dat bune rezultate in situatii prin care trec si ei, de schimbari destul de importante in stilul de viata sau in obiceiurile zilnice care pot avea efecte destul de importante (pozitive) asupra sanatatii lor. Joi incepe o perioada ce poate aduce schimbari pozitive in rang, vizibilitate, influenta, in relatia cu sefii, autoritatile. Ajung la concluzia ca a meritat pe deplin o investitie in cursuri, perfectionare, seminarii, ateliere, workshopuri.

Varsator

Luni si marti, zile remarcabile. Le revine zambetul pe buze, increderea, buna dispozitie. Foarte posibil sa repurteze un succes personal, sa primeasca aprecieri, sa le fie remarcate eforturile, ideile, realizarile. Sigur, exista si grini de natura financiara: dupa caz, vor sa scape de grini si de datorii ori sa obtina pozitia care le confera acces la resurse, controlul unor sume, fluxuri de numerar. Negocieri, intalniri, discutii: poate aparea un investitor in ideile, produsele si serviciile lor. Se poate rezolva o incurcaura de natura financiara, apare un premiu sau recompensa pentru prestatia lor. Pentru unii, inceputul de saptamana le aduce idei noi de petrecere a timpului liberl de fapt, este vorba despre tot felul de activitati sau obiceiuri care le pot aduce un plus remarcabil in plan fizic, al sanatatii, al starii de spirit.

Pesti

Familia si locuinta, proprietatile lor imobiliare sunt in primplanul preocuparilor lor in aceasta perioada. Apar potentiali cumparatori sau oameni interesat sa inchirieze locuinta sau spatiul comercial pe care il au nativii Pesti. Pentru unii, satisfactii legate de o investitie legata de agricultura, de un teren, de o cultura. In cupluri relativ nou inchegate, discutii despre mutare impreuna, achizitionarea unei locuinte, teren. Oricum, relatia de cuplu este importanta pentru ei; se pregatesc sa traga concluzii, sa ia o decizie dupa neintelegeri recente, vorbe care nu i-au bucurat deloc. Unii se hotarasc sa mai dea o sansa relatiei, sa treaca peste incidentele unei prime intalniri. In cupluri sudate, posibile nesincronizari de program; poate ca pentru o perioada isi reimpart responsabilitati astfel incat sa se ajute, sa treaca peste o perioada solictanta pentru unul dintre ei.

În articolul
Horoscop săptămânal 26 august - 1 septembrie 2024: Racii fac primul pas spre o relație și pot să apară și mici câștiguri financiare
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Asia Express, 21 octombrie 2024. Irina Fodor, surpriză pentru concurenți! Ce mesaj le-a trimis echipelor înainte de cursă
  • Irina Fodor, surpriză pentru concurenți!
  • Ce mesaj le-a trimis echipelor înainte de cursă
Emisiuni TV
Primele declarații ale lui Ibrahim după ce s-a întâlnit în sala de judecată cu fosta soție, Raluca Pastramă. Ce au de împărțit cei doi foști soți
  • Ce a declarat Ibrahim după ce s-a întâlnit în sala de judecată cu fosta soție, Raluca Pastramă
  • Ce au de împărțit cei doi foști soți
Emisiuni TV
Raluca Pastramă, dezvăluiri șocante! Crede că cei doi foști soți ai ei s-au aliat să o distrugă. Pepe a fost citat ca martor în procesul de divorț al brunetei cu Ibrahim
  • Raluca Pastramă face dezvăluiri șocante
Showbiz intern
Oana Roman a recuperat pensia alimentară pentru fiica sa! Marius Elisei, executare silită pentru plată
  • Oana Roman a recuperat pensia alimentară pentru fiica sa!
  • Marius Elisei, executare silită pentru plată
Showbiz intern
Betty Salam, dezvăluiri sfâșietoare despre pierderea mamei: „Îmi e dor să pomenesc cuvântul mamă”
  • Betty Salam a făcut dezvăluiri sfâșietoare despre pierderea mamei
  • Artista a spus că îi e dor să spună cuvântul mamă
Showbiz intern
Mireasa - Capriciile iubirii. Tensiuni între Simona și Sorin. Concurenta a fost geloasă și s-a certat cu iubitul ei. De la ce a pornit totul
  • Simona și Sorin s-au certat
  • Concurenta a fost geloasă din cauza iubitului ei
  • De la ce a pornit totul
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Restructurări, salarii îngheţate şi impozit de la 10% la 16%. Măsurile care ar putea fi luate în 2025
recomandare pe as.ro
Bănel Nicoliță și-a prezentat iubita și a făcut dezvăluiri intime despre viața de familie: „Vă spun sincer și nu mă ascund”
Romania TV
Big Brother! Lege noua pentru toţi românii, atenţie mare!
Romania TV
Erika Isac și Adi Istrate, din nou ÎMPREUNĂ, la aproape un an de la despărțire. Fanii sunt în extaz
recomandare pe antena3.ro
Soția liderului Hamas Yahya Sinwar aleargă printr-un tunel din Gaza cu o geantă de 32.000 de dolari în mână
recomandare pe antena3.ro
Într-un oraș din Italia, majoritatea locuitorilor joacă la loto și la pariuri și toți câștigă. Fiscul nu înțelege cum este posibil
recomandare pe antena3.ro
Zeci de maşini de colecţie au fost descoperite în tunelurile unei mine abandonate din Elveţia
recomandare pe playtech.ro
Monica Anghel a pierdut contracte din cauza greutății, dar nu acesta este adevăratul motiv pentru care a slăbit
recomandare pe playtech.ro
Soția lui Radu Mazăre a NĂSCUT. Cum îl cheamă pe băiețelul fostului primar al Constanței
recomandare pe redactia.ro
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
recomandare pe redactia.ro
Visul neîmplinit al Deliei Budeanu. Dorința arzătoare care i-a rămas doar un regret
recomandare pe Ciao.ro
Doliu imens în televiziune. Un legendar prezentator și jurnalist A MURIT
recomandare pe shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
recomandare pe bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul
recomandare pe bzi.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură pentru români! Alimentele vor ajunge la prețuri fără precedent
recomandare pe dailybusiness.ro
Adrian Câciu anunță ce se va întâmpla în 2026 cu economia României! Este fără precedent
recomandare pe Jurnalul.ro
După 30 de ani: S-a scos la licitație construcția unui lot de 23 km din Canalul Siret - Bărăgan
recomandare pe a1.ro
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”