Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 28 martie - 3 aprilie 2022. Racii au parte de sentimente intense

Horoscop săptămânal 28 martie - 3 aprilie 2022. Racii au parte de sentimente intense

De Mihaela Ioana.
Publicat pe 27.03.2022 la 22:46 Actualizat pe 27.03.2022 la 22:51

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 28 martie- 3 aprilie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

Horoscop săptămânal 28 martie- 3 aprilie 2022. Racii au parte de sentimente intense

Arhivă

Berbec

Mare agitatie pentru nativii zodiei Berbec in primele zile ale saptamanii: intalniri cu prieteni, discutii cu folos. Saptamana favorabila lor, norocoasa chiar, dar tine si de ei sa profite, sa fie activi, sa raspunda chemarilor si invitatiilor. Sunt cautati, solicitati, li se fac propuneri si oferte de afaceri sau de colaborare, sa se alature unui grup sau proiect. Castiguri neasteptate pentru cei care au activitate pe cont propriu (spor de urgenta, un proiect ceva mai complicat, remunerat pe masura). Pe de alta parte, realism, spirit practic: poate ca isi dau mana cu un fost concurent, li se cere ajutorul de catre cineva cu care au avut si momente mai tensinonate in ultima perioada.

Taur

Chiar de luni, agitatie la serviciu sau in sfera profesionala: apar urgente, o sedinta care nu era in program, la care sunt anuntate schimbari de prioritati, de obiective. Foarte posibil sa primeasca o invitatie la un interviu de angajare (daca in prealabil au trimis CV sau scrisoare de intentie etc.), eventual sa fie anuntati ca sunt asteptati la noul loc de munca (daca, bineinteles, au avut o intalnire anterioara cu angajatorul). Oricum, este ceva de rezolvat, de lamurit, de pus la punct in relatia cu autoritatile, cu seful, eventual apare un control. Daca ei insisi sunt in pozitia de sefi, se hotarasc acum sa stabileasca/schimbe niste reguli ca sa previna repetarea unor situatii neplacute.

Gemeni

Interes deosebit pentru strainatate la inceput de saptamana pentru nativii Gemeni, iar motivatia este diversa: pentru munca, studii, cursuri de specializare, pentru a lua parte la un eveniment deosebit ori pur si simplu pentru o oferta avantajoasa a unei agentii de turism. Daca erau facute niste aranjamente de principiu pentru o deplasare, poate ca aceasta se va realiza pe neasteptate in aceasta saptamana. Pe de alta parte, Mercur (guvernatorul lor) a intrat in semnul Berbecului: vesti bune pentru castigurile lor din perioada urmatoare, Isi fac timp pentru tot felul de intalniri, evenimente profesionale, sociale sau ale prietenilor, colegilor; apar ocazii sa isi
largeasca cercul de cunostinte, clienti.

Rac

Emotii intense, ganduri, framantari in primele zile ale saptamanii pentru nativii Rac, cu si fara legatura cu situatii concrete din viata lor sau a celor apropiati. Pe de alta parte, preocupare pentru obtinerea unui credit, rambursarea unor sume, lamurirea unor situatii de natura financiara. Va fi o saptamana animata in sfera profesionala si in plan social: intalniri cu oameni
importanti, cu seful sau cu vreo comisie, un test pe care trebuie sa il treaca pentru a obtine o promovare, sa li se incredinteze conducerea unui proiect etc. Miercuri si mai ales joi, vesti bune din strainatate, eventual aranjamente cu rude sau prieteni dragi legate de petrecerea Pastelui.

Leu

Atmosfera tensionata in relatia cu omul iubit sau cu un apropiat, asociat, partener de afaceri: sunt niste lucruri care trebuie explicate, rezolvate (luni). Un subiect pe care Leii l- au dat de ceva vreme uitarii poate fi repus acum in discutie, iar celalalt doreste un raspuns sau rezolvare rapida si definitiva. Eventuale neintelegeri din saptamana anterioara ajung acum la un punct culminant si, functie de desfasurarea dialogului, Leii vor sti daca si in ce conditii poate continua o relatie (fie ea de afaceri, sentimentala sau de prietenie). In acest context astral trebuie sa acorde atentie sporita propunerilor pe care le primesc, cele in care se pune problema unor investitii comune etc.

Fecioara

Eforturi serioase la inceput de saptamana, situatii neasteptate carora nativii Fecioara trebuie sa le faca fata pe cont propriu. Posibile deranjamente de sanatate, ceva care are legatura cu activitatea lor, cu riscurile pe care si le asuma, consumul fizic. Chiar de duminica 27, Mercur (guvernatorul lor) schimba zodia pe care o traverseaza , iar acest lucru pare sa aiba ca efect o schimbare in starea de spirit, in felul in care apreciaza o situatie sau o persoana; tendinta spre pripire, ingrijorare. In acest context le prinde bine o discutie cu un apropiat sau sfatul unui specialist (miercuri si joi). Sunt cautati, solicitati, astfel ca pot obtine niste bani pentru o pretatie, pentru o mana de ajutor.

Balanta

Urmeaza o perioada deosebita pentru nativii Balanta, din punctul de vedere al interactiunilor sociale si a recunoasterii pe care o pot obtine pentru talentele si performantele lor. Cu siguranta ca nu le vin lucrurile de-a gata, ci fac eforturi deosebite, pregatiri, exercitii, repetitii, ba chiar trebuie sa faca fata si unor situatii mai delicate, insa nu isi pierd rabdarea si nici increderea in ei insisi. Luni se prea poate sa fie nevoie sa isi foloseasca diplomatia pentru a ajunge la un acord
functional; sunt pregatiti sa ia o decizie importanta pentru continuarea (sau nu) a unui parteneriat, relatii. Cei mici din zodia Balantei au nevoie de incurajari, indrumare, sfaturi, o lectie de viata, poate.

Scorpion

Luni si marti Scorpionii pot avea parte de o surpriza: vizita cuiva care vine de departe, a unei rude cu care nu s-au vazut de mult timp. Poate ca la inceputul saptamanii cad de acord cu omul iubit asupra unei achizitii imobiliare ori a unor schimbari destul de serioase (de amploare mai mare decat cea la care s-au gandit pana acum) pe care sa le faca in locuinta in perioada urmatoare, estimeaza potentialul unei mosteniri, evalueaza investitia pe care ar trebui sa o faca intr-un imobil. Pentru cei mai in varsta, ganduri legate de retragerea la tara, la casa parinteasca o data cu iesirea la pensie.

Sagetator

Sunt pe fuga la inceput de saptamana: incearca sa ajunga in mai multe locuri, sa rezolve cat se poate de multe lucruri. Luni si marti trebuie sa acorde atentie sporita traficului, sa nu apese prea tare pedala de acceleratie. Graba strica treaba si daca este vorba despre trimiterea unor mesaje ori intelegerea completa a ceea ce li se transmite (poate ca nu isi verifica la timp mesageria, rateaza o informatie importanta). Foarte posibil sa se vada mai des in aceasta saptamana cu frati sau cu veri: se sfatuiesc, se ajuta, le fac o bucurie celor mici. Mai buna stare sufleteasca decat in saptamana anterioara: echilibru, realism, calm.

Capricorn

Plati si cheltuieli la inceput de saptamana: refac niste rezerve, se gandesc la meniul de Paste, la vizite pe care urmeaza sa le primeasca ori sa le faca. Posibil sa apara o ocazie, oferta pe care nu vor sa o rateze si incep sa isi faca niste calcule, sa faca demersuri pentru sume pe care le au de recuperat, eventual sa li se plateasca o parte din salariu in avans. Oricum, este o perioada complicata pentru finantele lor: sunt dornici sa investeasca, sa se puna la adapost, sa isi asigure linistea in plan financiar Pofta crescuta de mancare in aceasta saptamana; cei care doresc sa scada in greutate ar trebui sa tina cont de acest aspect.

Varsator

O mica furtuna sufleteasca se anunta la inceput de saptamana pentru nativii zodiei Varsator; in plus, ii iau prin surprindere tot felul de vesti, evenimente, intalniri. Posibila oferta de munca pentru ei, solicitari pe termen mai scurt sau mai lung, li se solicita ajutorul. Sunt in plina miscare, actiune; nu este exclus sa ia o decizie pripita si apoi sa renunte la ea. Vorbe spuse nelalocul lor ii ranesc profund in aceste zile; sunt gata sa ia decizii radicale referitoare la o persoana, relatie. Luni sau marti poate ca au o revelatie, primesc o informatie importanta, descopera ceva care le poste fi de mare folos.

Pesti

Zile delicate la inceput de saptamana pentru nativii zodiei Pesti; poate ca nu se intampla ceva spectaculo, dar simt nevoia de singuratate, liniste, echilibru. Foarte posibil sa resimta acut nevoia de somn, sa se simta fara vlaga; nimic rau, in esenta. Aspecte bune, insa, in plam financiar: le vin din urma niste bani, li se vand lucruri pe care le-au prezentat pe internet; pentru cei mai tineri poate aparea un ajutor financiar din partea parintilor. Miercuri promite sa fie o zi deosebita: poate ca vine o veste mult asteptata, se bucura de o revedere, invitatie la o negociere sau poate ca este vorba despre o declaratie de dragoste, aprecieri si complimente care inseamna mult pentru ei.

În articolul
Horoscop săptămânal 28 martie - 3 aprilie 2022. Racii au parte de sentimente intense
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Când și unde va fi înmormântată Naomy! Repatrierea trupului neînsuflețit costă 6 000 de euro
  • Detalii despre înmormântarea lui Naomy
  • Repatrierea trupului neînsuflețit costă 6 000 de euro
Emisiuni TV
Star Matinal. Polițiștii care au luat mită de la Lidia Buble, condamnați la închisoare! Decizie finală / VIDEO
  • Au fost condamnați la închisoare polițiștii care au luat mită de la Lidia Buble
  • Decizia este una finală
Stiri interne
Alertă de pestă porcină în România! Peste 11.000 de animale au fost sacrificate 
  • Alertă de pestă porcină într-un județ din România
  • Peste 11.000 de animale au fost sacrificate 
Emisiuni TV
Star Matinal. Cum va petrece Andreea Bălan de Paște. Vedeta își amintește cu drag de sărbătorile din copilărie: „Mergeam la țară...” / VIDEO
  • Andreea Bălan, despre planurile pe care le are de Paște
  • Cum va petrece vedeta
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Ce spune CRBL despre relația cu Elena, mama fetiței sale, după ce au anunțat divorțul: "Nu sunt..." Ia în calcul artistul să devină tată din nou? / VIDEO
  • CRBL a vorbit despre relația cu Elena, mama fetiței sale, după ce a anunțat divorțul
  • Ia în calcul artistul să devină tată din nou?
Stiri interne
Măicuța Anastasia de la Mănăstirea Nera a murit! Puica lgirosanu era o artistă îndrăgită pe vremea lui Nicolae Ceaușescu / FOTO
  • Măicuța Anastasia de la Mănăstirea Nera s-a stins din viață
  • Anunțul trist a fost făcut pe Facebook
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Avertizări cod galben de vreme rea, emise de ANM. Zonele în care averse vor fi averse şi vânt puternic
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Prețul unui kilogram de nucă în Piața Obor din București, înainte de Paște
recomandare pe antena3.ro
Cum se trece corect pe sub masă în Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor. Puţini credincioşi ştiu asta
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 1-15 mai 2024, cu Cristina Demetrescu. Fecioarele primesc "amenzi" de la Univers, la Scorpioni apar răsturnări de situaţii
recomandare pe playtech.ro
Răsturnare de situație cu Charles. Ce se întâmplă chiar ACUM cu regele bolnav, nimeni nu se aștepta
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Un nou anunț major pentru românii care fac cumpărături de Paște!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se întoarce frigul în România! ANM anunță 1 grad
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema de divorț