Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop duminică, 1 octombrie 2023: Gemenii se gândesc la viitor

Horoscop duminică, 1 octombrie 2023: Gemenii se gândesc la viitor

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 01.10.2023 la 08:19 Actualizat pe 01.10.2023 la 08:19

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de duminică, 1 octombrie 2023. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Berbec

Se duc niste bani, destul de multi, pentru cei mici vostri (ii pregatiti pentru o activitate extrascolara), pentru voi insiva (o pasiune, activitati carepot fi practicate mai ales in sezonul rece), o fi si o mica petrecere de familie sau poate ca aveti vreun motiv de sarbatoare.

Taur

Frati, veri, oameni foarte apropiati va fac o surpriza; poate ca va dati intalnire intr-un loc frumos, ceva care are o semnificatie pentru voi si petreceti cateva ore grozave. Foarte posibil sa primiti un cadou, ceva deosebit ca valoare: o fi vreo multumire pentru un gest al vostru de cine stie cand.

Gemeni

Impresionati de lucruri vazute recent, se poate sa va ganditi la viitor: felul in care ati putea reedita si depasi niste realizari anterioare, adunati ambitie in sufeltul vostru pentru un proiect pe termen lung care incepe sa capete contur (ati depasit fazele initiale si sunteti convinsi ca este realizabil).

Rac

O zi norocoasa: foarte bine, poate fi prin intalnirea cu prieteni, prin pretuirea care vi se arata si lucrurile pe care le aflati cu aceasta ocazie. Si poate ca se vorbeste despre o oferta turistica foarte convenabila pentru o calatorie in grup si sunteti incantati, incepeti sa discutati detalii.

Leu

Fara sa vreti, iesiti in evidenta, se vorbeste despre voi, sunteti dati ca exemplu. Pentru cei mai mici, poate ca o personalitate sau realizari deosebite le arata un drum de urmat, se gandesc serios la un domeniu de activitate; oricum, raman cu ceva in suflet care ii va ghida mult timp.

Fecioara

Prudenta, ca de obicei, ganduri, emotii si semne de intrebare pentru o promisiune care vi se face sau pentru o situatie care va este zugravita prin cuvinte. Va ganditi poate sa va premiati, sa va rasfatati, sa gasiti un motiv de satisfactie pentru eforturile voastre.

Balanta

Momente de reflectie asupra unor decizii si alegeri anterioare, asupra unor lucruri pe care le-ati facut mai mult din ambitie, in ciuda neincrederii unora. Zile interesante pentru cei mai mici, cei mai tineri: sunt stimulati de exemple din apropierea lor, din sfera lor profesionala.

Scorpion

Poate ca aceasta nu este o zi de odihna dupa cum v-ati fi dorit, insa nici timp de plictiseala nu aveti. In cupluri formate recent, tot felul de activitati desfasurate in comun va dau ocazia sa va cunoasteti mai bine, sa povestiti, sa va apreciati calitati si sa va sudati sufleteste.

Sagetator

Constatati poate ca v-a prins bine o discutie de ieri, ca amandoi v-ati racorit si ati reflectat la argumentele celuilalt. Si reluati poate obiceiul unei plimbari sau ajungeti la cafeneaua preferata, va amintiti de primele buchete de flori oferite in relatie.

Capricorn

O surpriza pentru voi din partea fiintei iubite: un cadou, o invitatie intr-un local elegant. Pe de alta parte, veti putea observa in ce masura este cineva dispus sa isi onoreze o promisiune fata de voi ori sa ajungeti la un acord legat de o suma, de niste bunuri.

Varsator

Ganduri impartite intre provocarile din planul profesional sau sfera afaceri si familie, timpul petrecut alaturi de cei dragi. Sperante si visuri mari pentru cei mai tineri legate de o cariera si de zona care le ofera cele mai mari oportunitati profesionale.

Pesti

O zi petrecuta in sanul familiei sau poate ca porniti la drum undeva nu prea departe de casa doar ca sa schimbati peisajul si atmosfera. Ii incurajati poate pe cei mici sa se apropie de bunicii lor, sa le povesteasca de toate si sa afle la randul lor istorii si intamplari cu talc.

În articolul
Horoscop duminică, 1 octombrie 2023: Gemenii se gândesc la viitor
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. Reacția lui Mihai Dragomir, când a aflat că el este câștigătorul sezonului 13! Concurentul a fost copleșit: ”Parcă m-a lovit...” / VIDEO
  • Mihai Dragomir este în culmea fericirii
  • Ce gest a făcut, după ce a aflst că el este marele câștigător
Emisiuni TV
Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. A fost anunțat marele câștigător al sezonului 13! Moment incredibil în platou: ”Nu îmi vine să cred” / VIDEO
  • Cine a câștigat sezonul 13 la Chefi la cuțite
  • Reacțiile concurenților au fost pe măsura așteptărilor
Horoscop zilnic
Horoscop joi, 16 mai 2024: Taurii vor avea întâlniri importante
  • Horoscopul zilei de joi, 16 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Finala Chefi la cuțite, 15 mai 2024. Mihai Dragomir a izbucnit în fața camerelor de filmat! Finalistul nu s-a mai abținut: ”Nu îți garantează nimeni că...” / VIDEO
  • Concurenții au trecut prin emoții mari la Chefi la cuțite
  • De ce s-a enervat Mihai Dragomir
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Fiica cea mică a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi. Cu ce probleme se confruntă Sarah Dumitrescu
  • Fiica cea mică a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi
  • Cu ce probleme se confruntă Sarah Dumitrescu
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum îl sprijină Anamaria Prodan pe Ronald Gavril înainte de gala de la Craiova: „Dormim în camere separate”. Evenimentul are loc peste două zile
  • Cum îl sprijină Anamaria Prodan pe Ronald Gavril înainte de gala de la Craiova
  • Evenimentul are loc peste două zile
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
recomandare pe as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
Romania TV
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
recomandare pe antena3.ro
Orașul din România în care tocmai s-a deschis o fabrică nouă de filtre. Va recruta până la 500 de angajați
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 16 mai 2024. Gemenii iau lucrurile mult prea personal, Săgetătorii au parte de schimbări la locul de muncă
recomandare pe antena3.ro
Când sunt Rusaliile în 2024. Pe ce dată pică marea sărbătoare în acest an
recomandare pe playtech.ro
O mai ții minte pe prima asistentă TV de la Neatza cu Răzvan și Dani? Andreea Spătaru e schimbată total
recomandare pe playtech.ro
Roşiile cu brânză, o alăturare culinară greşită? Mihaela Bilic spulberă mitul
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Îngheață salariile din România? Mugur Isărescu anunță colapsul
recomandare pe dailybusiness.ro
Verificați cardurile! Sute de euro de la Guvern intră azi în conturi
recomandare pe Jurnalul.ro
Ce n-a mai văzut ANI: Candidatul la europarlamentare Silvestru Șoșoacă s-a „divorțat parțial” de Diana, în declarația de avere depusă la BEC. Juridic însă, cei doi sunt încă soți
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor