Live acum XNS
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop duminică, 11 aprilie: Capricornii petrec momente emoționante în sânul familiei

Horoscop duminică, 11 aprilie: Capricornii petrec momente emoționante în sânul familiei

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 10.04.2021 la 23:40 Actualizat pe 10.04.2021 la 23:40

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de duminică, 11 aprilie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

Horoscop pentru duminică, 11 aprilie

Spynews.ro

Berbec

Inspiratie, idei de valoare; poate ca adaptati o solutie din trecut la o problema de actualitate si veti obtine rezultatul dorit. Bun moment astral: antuziasm la cote ridicate, la fel ca si increderea in voi insiva. Ar trebui sa va concentrati energia spre o cauza nobila, sa tintiti departe.

Taur

Poate ca veti umbla la o rezerva financiara: gasiti intr-o vitrina sau pe un site ceva care va face cu ochiul, va impliniti o dorinta. Omul iubit pare sa vina cu energia de care aveti nevoie in aceasta perioada: va sprijina, va completeaza, va motiveaza.

Gemeni

Aveti parte de intalniri interesante, faceti noi cunostinte: oameni cu perspective largi si cu o bogata experienta personala. Mai practici decat de obicei, veti cauta sa puneti cat mai repede in actiune o idee, sa deblocati o situatie, abordati frontal pe cineva care va poate oferi sprijin, sustinere.

Rac

Este posibil sa primiti o veste neoficiala legata despre schimbari de la locul de munca sau din domeniul vostru de activitate care vor fi implementate cat de curand. Poate ca va vine ideea unei activitati pe care sa o desfasurati pe durata verii, prin care sa va rotunjiti veniturile.

Leu

Fata in fata sau online, faceti schimburi profitabile de idei, aflati noutati interesante si le comparati cu experiente, cunostinte ale voastre anterioare. Ar fi o zi grozava pentru un tur al imprejurimilor sau pentru o plimbare in parc; important este sa schimbati aerul, peisajul.

Fecioara

Nelinisti, sensibilitate, griji: gandurile voastre par sa se indrepte spre probleme nerezolvate din trecut, spre proiecte si activitati care nu v-au adus rezultatele dorite. Poate ca echilibrul sufletesc vine prin intermediul artei, al unei carti, in urma unei destainuiri care vi se face.

Balanta

Surpriza placuta din partea partenerului de viata: rezervare la restaurantul favorit, sa ajungeti intr-un loc in care v-ati simtit bine. Si drumul pana acolo are farmecul sau; in plus, veti avea timp si starea potrivita sa vorbiti, sa analizati, sa faceti planuri.

Scorpion

Se pare ca a sosit vremea sa va achitati o datorie de onoare, sa intoarceti ajutorul pe care l-ati primit candva sau poate ca renuntati la ceva, echilibrati o balanta. Faceti de pe acum aranjamente sa va revedeti cu ocazia sarbatorilor de Pasti sau a altor evenimente care vor urma.

Sagetator

Inima buna, glume, vorbe cu talc, zambete, pofta de viata; va este greu sa ii refuzati pe ai vostri, in special pe cei mici. Gluma-i gluma, dar dintr-o data se poate sa ajungeti la subiecte si idei importante iar unele vor sta la baza unor proiecte din viitorul foarte apropiat.

Capricorn

Aveti parte de momente placute in sanul familiei; o fi vreun eveniment, o mica petrecere la voi acasa sau undeva unde va simtiti bine, in largul vostru. Faceti un cadou, de casa noua, de familie nou intemeiata, dati mai departe, generatiei urmatoare, parte dintr-o traditie, mostenire de familie.

Varsator

Concluzii solide, convingeri: v-ar fi greu sa renuntati acum la o idee, la un punt de vedere; timpul, insa, va arata daca a meritat incapatanarea si efortul. Poate ca va hotarati sa incepeti, daca nu cumva ati facut-o deja, un program de exercitii fizice, miscare ori sa ajungeti pe un teren de sport.

Pesti

Reusiti in aceste zile sa faceti niste descoperiri care tin de alimentatie (ingrediente, condimente, retete) care va ajuta sa fiti mai supli, mai energici. Cheltuiti cu bucurie pentru cei dragi: ii scoateti in lume, la un restaurant, intr-un loc de distractie, ii impliniti o dorinta celui mic.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Horoscop duminică, 11 aprilie: Capricornii petrec momente emoționante în sânul familiei
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. În ce relații a rămas Cătălin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvăluirile făcute de designer: „Am suferit”
  • În ce relații a rămas Cătălin Botezatu cu femeile din viața lui
  • Dezvăluirile făcute de designer
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Ce a scos-o din minți pe Lucica Susanu. Concurenta nu s-a putut abține și a răbufnit: "Dă-o încolo de treabă..." / VIDEO
  • Lucica Susanu, scoasă din minți de gestul făcut de Alexandra Veber
  • Concurenta s-a enervat și a răbufnit
Showbiz intern
Monica Tatoiu a descoperit că are un frate secret, în urmă cu un an. Cum a reacționat vedeta: „Ne-am găsit...”
  • Monica Tatoiu a descoperit că are un frate secret, în urmă cu un an
  • Cum a reacționat vedeta
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Apariție surpriză în platoul emisiunii! Cum a reacționat Richard Abou Zaki când și-a văzut mama: "A fost ceva senzațional..." / VIDEO
  • Mama lui Richard Abou Zaki, apariție surpriză în platoul emisiunii
  • Cum a reacționat chef-ul când a văzut-o pe cea care i-a dat viață
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, semifinala 14 mai 2024. Alături de cine vor găti concurenții. Ce probă a pregătit Irina Fodor: „S-a schimbat treaba” / VIDEO
  • Alături de cine vor găti concurenții
  • Ce probă a pregătit Irina Fodor
Paparazzi
Alex Dobrescu, apariție șocantă! În stare avansată de… euforie, a făcut show grotesc pe stradă! A speriat oamenii care își vedeau liniștiți de viață! / PAPARAZZI
  • Alex Dobrescu, o nouă apariție controversată
  • În stare avansată de… euforie, a făcut show grotesc pe stradă
  • A speriat oamenii care își vedeau liniștiți de viață
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
recomandare pe as.ro
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Câţi bani a strâns un român, în medie, la Pilonul II de pensii. Suma lunară a crescut cu 50%
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 15 mai 2024. Leii întâmpină probleme în relație, Săgetătorii sunt axați pe carieră
recomandare pe antena3.ro
Lista alimentelor care mențin inima sănătoasă. Nu ar trebui să lipsească din coșul de cumpărături
recomandare pe playtech.ro
A lăsat sportul și s-a călugărit. Când a apărut lângă Gigi Becali, nimeni NU l-a mai recunoscut! Foto
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură dură pentru români. Guvernul taie 50% din bani
recomandare pe dailybusiness.ro
Se oferă noi zile libere pentru români! Vestea cea mare
recomandare pe Jurnalul.ro
4 cele mai negativiste zodii: Enigmatice, ambițioase, perfecționiste, visătoare
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni