Live acum XNS
Prime time /
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop joi, 27 iunie 2024: Săgetătorii au o zi aglomerată

Horoscop joi, 27 iunie 2024: Săgetătorii au o zi aglomerată

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 26.06.2024 la 23:42 Actualizat pe 26.06.2024 la 23:42

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de joi, 27 iunie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Horoscop joi, 27 iunie 2024: Săgetătorii au o zi aglomerată

Arhivă

Berbec

Telefoane sau negocieri pentru o tranzactie imobiliara, o inchiriere, insa pare ca mai este destul pana la incheierea tranzactiei. Lansati poate o invitatie unor prieteni buni sa va faca o vizita, puneti la cale cu partenerul de viata o petrecere de casa noua ori dupa renovarea locuintei.

Taur

Comunicare fluida: va puneti cu usurinta de acord asupra unor detalii, semnati contractul si va apucati de treaba. Posibila cerere in casatorie sau, dupa cum este stadiul relatiei, va bucurati sa aflati ca celalalt se simte in siguranta alaturi de voi, ca parca v-ati cunoaste de-o viata.

Gemeni

Un sfarsit poate al unui proiect, un capatde drum, urmat insa de alt contract, o promovare poate. Iar daca sunteti in postura de sef, ganditi poate sa rescrieti niste reguli interioare, sa reorganizati echipa ca sa abordati cu toate sansele un obiectiv important.

Rac

Un declic pentru voi: realizati poate unde s-a produs o eroare intr-un calcul, greseala dintr-un formular sau veti cauta sa clarificati un mesaj din zilele trecute. Puteti sa va rotunjiti veniturile in perioada urmatoare; trebuie doar sa fiti dispusi sa renuntati la o parte din timpul liber.

Leu

Un varf de plati: poate ca vreti sa scapati de pe acum de toate angaralele ca sa stiti ce va ramane pentru concediu, pentru bucuriile celor mici. Posibila oferta de afaceri, de asociere sau de colaborare; ar fi un moment bun sa investiti in reclama, publicitate.

Fecioara

In rezolvarea unei situatii incurcate veti renunta poate la logica si veti lua in calcul variante pe care alta data le-ati fi respins hotarat. Ajungeti poate la concluzia ca nu au fost inutile eforturile voastre si oboseala acumulata: incep sa apara clienti, bani, satisfactii profesionale.

Balanta

Ati putea avea parte de un succes neasteptat, de recunoastere profesionala daca nu cumva este vorba despre ceva oficial, cu felicitari si aplauze. Un varf de activitate pentru voi chiar acum in sezonul cald, iar rezultatele va urmaresc indeaproape.

Scorpion

Se pare ca abia asteptati concediul sau sfarsitul de saptamana, iar daca nu aveti deja un program poate veti rasfoi netul in cautarea unor oferte de gen last-minute pentru destinatia la care visati. Pentru tineri, nehotarare pentru alegerea unei institutii de invatamant; conteaza costurile.

Sagetator

Aglomeratie, urgente, solicitari diverse, dar si rezolvari, eficienta, satisfactii; experiente remarcabile pentru cei care se afla in stadiul de ucenici, incepatori. Va trebui sa acordati un plus de atentie hidratarii in perioada urmatoare, sa nu asteptati mereu sa vi se faca sete.

Capricorn

Posibil sa incerce cineva sa repare relatia cu voi si va invita la o cafea, la un ceai. Si parca si voi simtiti nevoia sa va detensionati putin, sa va detasati emotional de evenimente recente. Se poate confirma o sarcina acum, subiectul copii este important in cuplu.

Varsator

Pofta de viata si chef de distractie: petreceti timp cu ai vostri (mai ales cu cei mici), ii scoateti la un suc sau intr-un parc, pe un teren de sport. Sau poate ca ajungeti cu totii la casa parinteasca ori la rude mai in varsta si le faceti o bucurie, le dati o mana de ajutor.

Pesti

Cuvintele si ideile vin parca de la sine, revin pe buze versuri sau un refren si ii lasati pe cei dragi cu gura cascata, faceti o impresie grozava celor cu care intrati in contact acum. Poate ca vi se face o plata al carei termen a fost de mult depasit, primiti un cadou, aveti o surpriza.

În articolul
Horoscop joi, 27 iunie 2024: Săgetătorii au o zi aglomerată
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Bogdana de la Mireasa sezonul 8, despre despărțirea de Liviu. Ce a răspuns fosta concurentă când a fost întrebată dacă a fost înșelată: "Viața nu e cum..." / FOTO
  • Ce spune Bogdana de la Mireasa despre despărțirea de Liviu
  • Unde s-a mutat fosta concurentă după ce relația cu Liviu s-a încheiat
Stiri interne
Tragedia cu cinci morți din Suceava a fost presimțită! Ce i-a zis mama unei victime, înainte să plece de acasă: ”Ceasul rău i-a pornit”
  • Cinci persoane au murit într-un accident devastator în Suceava
  • Mama uneia dintre victime a presimțit totul
Emisiuni TV
Mireasa – Capriciile Iubirii. Cuplurile care au depus actele de căsătorie! Momente emoționante: ”Am pus mâna pe el” / VIDEO
  • Patru cupluri au depus deja actele de căsătorie
  • Au trăit momente intense
Meteo
Cod Roșu de caniculă în România! Temperaturile vor ajunge la 44 de grade
  • Meteorologii anunță cod roșu de caniculă în România
  • Temperaturile vor ajunge la 44 de grade
Stiri internationale
Lumea filmului, în doliu! S-a stins din viață un actor extrem de iubit: „Noapte bună, dulce prinț” / FOTO
  • Doliu în lumea filmului
  • S-a stins din viață un actor extrem de iubit
Stiri interne
Prețul halucinant cu care se vând 100 de grame de cartofi prăjiți în Eforie Nord. Turiștii de pe litoral au fost uimiți / FOTO
  • Cât costă o porție de cartofi prăjiți în Eforie Nord
  • Prețurile au explodat în anul 2024
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Unei eleve din Câmpulung i-a sunat telefonul exact în momentul în care preda lucrarea de BAC. Cum au reacţionat profesorii
recomandare pe as.ro
Fiica lui Gabi Balint a renunţat la inhibiţii. Denisa, apariţie provocatoare prin care şi-a extaziat fanii: „Superbă”
Romania TV
Şoc la echipa naţională: Edi Iordănescu a vrut să-şi dea demisia! Ce s-a întâmplat între selecţioner şi şefii FRF
Romania TV
Regele Salam, prins pe picior greșit când credea că nimeni nu-l vede. Gestul neortodox făcut ziua în amiaza mare, în plină stradă
recomandare pe antena3.ro
Marcel Boloş: „Nu se pune problema creșterii taxelor”. De când intră în vigoare creditul fiscal, prin care românii pot primi înapoi o parte din banii cheltuiți
recomandare pe antena3.ro
Subiectele şi baremul de corectare la Limba română de la Bacalaureat 2024. Ce au primit elevii la examen
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 2 iulie 2024. Peștii primesc o veste bună, Racii spun tot ce au pe suflet
recomandare pe playtech.ro
Cât de SUPERBĂ e fiica Iuliei Albu. Mikaela, ținută ÎNDRĂZNEAȚĂ la 14 ani
recomandare pe playtech.ro
Adevărul despre noul IUBIT al Biancăi Drăgușanu! Bădălău a recunoscut că a fost ÎNȘELAT: „Ăsta e nivelul ei”
recomandare pe redactia.ro
Doliu la Casa Regală. "Anunțăm decesul Alteței Regale"
recomandare pe redactia.ro
Ce subiecte au picat la Bacalaureat, la limba română
recomandare pe Ciao.ro
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
recomandare pe shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
recomandare pe bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
recomandare pe bzi.ro
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“
recomandare pe dailybusiness.ro
Elevii pot primi 100 de euro GRATIS! Care este condiția
recomandare pe dailybusiness.ro
ANAF nu-i mai iartă pe românii cu venituri nedeclarate! Marea schimbare de la 1 iulie!
recomandare pe Jurnalul.ro
3 cele mai comunicative zodii
recomandare pe a1.ro
Replica lui Bogdan de la Ploiești după incidentul cu Florin Salam. Ce s-a întâmplat între ei. Manelistul a publicat noi filmări