Live acum Petrecem în familie
Prime time 19:30 Petrecem în familie
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop joi, 30 aprilie: Fecioarele sunt puse pe gânduri, iar Taurii fac diverse achiziții

Horoscop joi, 30 aprilie: Fecioarele sunt puse pe gânduri, iar Taurii fac diverse achiziții

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 29.04.2020 la 23:44 Actualizat pe 29.04.2020 la 23:52

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 30 aprilie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele joi, 30 aprilie.

Horoscop joi, 30 aprilie: Fecioarele sunt puse pe gânduri, iar Taurii fac diverse achiziții

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 30 aprilie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele joi, 30 aprilie.

Berbec. Trec relativ usor emotiile sau grijile de la orele diminetii si abordati rational si organizat situatia, problema. Va sta bine aerul de bravada si de indrazneala: astfel va motivati si puteti sa depasiti un record personal, faceti ceva ce ramane in memoria prietenilor vostri.

Taur. Va hotarati poate sa faceti o achizitie pentru locuinta care sa va bucure ochiul, sa schimbe aerul. Preocupare pentru voi insiva: nevoie de miscare, dorinta de a reveni la silueta obisnuita si veti cauta poate sa schimbati pentru o perioada meniul, ingredientele, cantitatile.

Gemeni. Zboara gandurile in diverse directii si ar fi bine sa acordati atentie detaliilor, sa verificati calculele ori sa vedeti ce se ascunde in spatele unor formulari banale. Memoria va poate fi de mare ajutor astazi, ba chiar ii puteti surprinde placut cu ea pe cei cu care interactionati.

Rac. Va hotarati poate sa faceti o cheltuiala mai mica acum, ceva de proba, ca sa stiti apoi daca merita un supliment, o rezerva. Veti ajunge in compania unor oameni aflati in pozitii din care pot face ceva pentru voi, macar sa sustina idei si planuri ale voastre.

Leu. Zile cu dinamism accentuat: intalniri interesante, primiti o oferta de munca sau insarcinari speciale, apar rasturnari de situatie. Iar daca este cazul, treceti peste orice neintelegeri anterioare si cadeti de acord ca a venit timpul sa va legalizati relatia, va ganditi la data, loc, invitati.

Fecioara. Framantari, intrebari de tot felul: poate ca ati obosit abordand situatia logic si veti face loc intuitiei, va ascultati inima. Vin la momentul potrivit zilele de odihna (daca nu ati stat de nevoie acasa in ultima perioada): recuperati orele de nesomn, fortele si entuziasmul.

Balanta. Vi se arata simpatie, vi se face o favoare; nu este exclus sa primiti o suma (adaptata situatiei actuale) ca prima, cadou, supliment salarial. Tot ceea ce vedeti, cititi sau auziti va inspira: se aduna idei pentru un proiect, o activitate, o afacere.

Scorpion. Un moment de varf in activitatea voastra sau in sfera sociala: popularitate, urmaritori pe retele de socializare ori poate ca rezultate recente v-au adus in atentia unui angajator si vi se face invitatie pentru saptamana viitoare sa discutati despre o pozitie, functie.

Sagetator. Alergatura, nestare, framantari: poate ca v-au pus la punct niste lucruri, o situatie de predat, un proiect de finalizat. Posibile neintelegeri in comunicare, intarzieri in primirea unui mesaj si ar fi bine sa vedeti daca acest lucru tine de telefon sau setari, de retea ori de expeditor.

Capricorn. Apar idei de valoare, insotite se pare si de nesiguranta, tensiune, emotii; eveident, sunt mai putin afectati cei care au experienta si cunostinte solide. Le faceti copiilor sau nepotilor o surpriza deloc costisitoare, veti constata si ca prezenta voastra este dorita, apreciata.

Varsator. Impetuozitatea si ambitia voastra pot lua prin surprindere pe cineva mai putin curajos sau energic si poate ca va trebui sa oferiti niste lamuriri, sa aratati ca v-ati luat masuri de siguranta. Mare bucurie pentru omul iubit sa va faceti program impreuna in aceste zile, fie si gospodaresc.

Pesti. Poate ca incercati sa faceti practic pentru voi, pentru casa sau pentru cei dragi ceva despre care v-ati informat zilele trecute, sa folositi cele aflate dintr-un tutorial video. Veti avea se pare nevoie de rabdare, de insistenta si de atentie la detalii, insa veti fi mandri de rezultat.

În articolul
Horoscop joi, 30 aprilie: Fecioarele sunt puse pe gânduri, iar Taurii fac diverse achiziții
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Beauty & Lifestyle
Alimentele pe care nu ai voie să le mănânci în Săptămâna Mare, chiar dacă sunt de post. Care este motivul
  • Ce alimente de post sunt interzise în Săptămâna Mare
  • Urmează una dintre cele mai importante perioade pentru creștini
Stiri interne
Prinţul Paul al României ar fi fost găsit și reținut în Malta! S-ar fi aflat alături de soția lui și ar urma să fie extrădat
  • Prințul Paul ar fi fost reținut în Malta
  • A fost condamnat la închisoare în România
Showbiz intern
Fiica lui Costel Corduneanu calcă pe urmele tatălui ei în sport! Soția lui, alături de ea la competiție. Primele imagini cu Grațiela, după moartea lui: ”Să fii mândru de noi” / FOTO
  • Fiica lui Costel Corduneanu îl face mândru și după moartea lui
  • Grațiela și-a susținut fetița la concursul de gimnastică
Stiri interne
Versurile celebre ale lui Ionuț Cercel, prezente în discursul lui Marcel Ciolacu. Cum și-a cerut scuze, după afirmația controversată despre Moldova: ”Cu toţii suntem Made in Romania”
  • Marcel Ciolacu a avut un discurs neașteptat
  • De ce a folosit versurile din maneaua cântată de Ionuț Cercel
Showbiz intern
Durere fără sfârșit în familia lui Gabi Stângău! Mama violonistului nu își poate lua gândul de la moartea fiului ei: ”Ce să mă fac fără tine?!” / FOTO
  • Mama lui Gabi Stângău este copleșită de durere
  • Femeia a transmis un mesaj sfâșietor
Showbiz intern
Cosmina Adam este însărcinată! Fosta asistentă TV urmează să devină mamă pentru prima dată: ”Nu putem descrie în cuvinte...” / FOTO
  • Cosmina Adam devine mamă pentru prima dată
  • Fosta asistentă TV a transmis un mesaj emoționant
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante