Live acum
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop luni, 16 octombrie 2023: Balanțele vor fi ocupate zilele următoare

Horoscop luni, 16 octombrie 2023: Balanțele vor fi ocupate zilele următoare

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 15.10.2023 la 23:39 Actualizat pe 15.10.2023 la 23:56

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de luni, 16 octombrie 2023. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Berbec

Demersuri pentru recuperarea unor sume care vi se cuvin, negocieri legate de o afacere, investitie comuna, responsabilitatile fiecarei parti sau iesirea din indiviziune. Se poate sa incepti saptamana cu dreptul in plan financiar: apar urgente, este nevoie de voi, vin niste bani din urma.

Taur

Poate ca isi schimba cineva pozitia pe care a avut-o recent fata de o problema care va intereseaza pe amandoi, are o atitudine schimbata vis-a-vis de voi, este gata de o discutie ca de la om la om. Oricum, prin intelepciune si rabdare, dar si cu simtul umorului reusiti sa depasiti multe.

Gemeni

Se gasesc multe si marunte de facut la inceput de saptamana; poate ca este ceva pregatitor pentru o campanie, serie de activitati. Nu va lipsesc, insa, zambetul si increderea, disponibilitatea pentru efort prelungit, ore suplimentare, exersari si repetitii.

Rac

Poate ca rafinati o idee de ieri si incepeti sa o puneti in valoare; oricum, sunt zile deosebite pentru voi, cu dorinta de afirmare, eventual sa recuperati un timp pierdut. Poate ca sporiti valoarea unei locuinte, teren, valorificati o mostenire de familie, o formula, o reteta nu neaparat gastronomica.

Leu

Pe langa lucruri care, in mod firesc, trebuie inlocuite sau aruncate, se poate sa fi descoperit cu ocazia unei curatenii recente si lucruri ce pot fi reconditionate, readuse la stralucirea de odinioara si cu care va veti mandri. Surpriza: posibil sa vina in vizita cineva cu care nu v-ati vazut de mult.

Fecioara

Posibile schimbari de program, de traseu: solicitari, este nevoie de voi in alta parte a orasului. Buna perioada in plan financiar: tranzactii, prestatii, dar se poate si sa va ganditi sa umblati la preturi, tarife ca sa fiti platiti la adevarata valoare.

Balanta

In perioada urmatoare veti face niste investitii mai serioase in voi insiva, dar si in lucruri de care aveti nevoie in activitatea voastra, accesorii, unelte, materiale. Salutari, intalniri, negocieri: veti fi destul de ocupati zilele urmatoare, veti recupera la sfarsit de saptamana timpul cu cei dragi.

Scorpion

Poate ca raspundeti printr-un gest, aluzie, apropo, unei situatii care nu v-a picat ieri prea bine, iar acum obtineti efectul dorit: scuze, explicatii, impacare. Vesti de departe, invitatie sa ajungeti in alta tara sau alta regiune geografica pentru a revedea rude sau buni prieteni.

Sagetator

,,Oficial, va merge bine'', dar sunt niste lucruri de care nu sunteti pe de-a-ntregul multumiti si poate ca este vorba chiar despre voi, de o schimbare d ementalitate, de obiceiuri la care ati vrea sa renuntati. Buna perioada pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca mai potrivit.

Capricorn

Este posibil sa apara nou, client, contract mai maricel de pe urma unei recomandari sau poate ca va solicita cineva pentru o colaborare. Oricum, este o perioada dinamica pentru voi in plan profesional: se oficializeaza niste schimbari, dar vor fi si plusuri la capitolul castiguri.

Varsator

Sfera profesionala sau afaceri este prioritatea voastra majora in saptamanile care urmeaza. Poate ca faceti o sedinta cu subalternii sau cu angajatii vostri si le comunicati schimbarile la care v-ati gandit in ultimul timp, cerinte si conditii de la care nu veti face rabat.

Pesti

Poate, ca faceti impreuna cu omul iubit o lista a locurilor in care v-ati dori sa ajungeti pana la sfarsitul anului, vorbiti despre programul de sarbatori. Oricum, sfera relationala promite in saptamanile urmatoare surprize placute pentru cei care nu doresc sa mai fie singuri.

În articolul
Horoscop luni, 16 octombrie 2023: Balanțele vor fi ocupate zilele următoare
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Gabriella Nastas, victima solarului. Soției lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele: „Am folosit o cremă...” / VIDEO
  • Gabriella Nastas, victima solarului
  • Iubitei lui Kamara i-au apărut mai multe pete pe piele
Beauty & Lifestyle
Test de inteligență! Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine? Ai la dispoziție 7 secunde / FOTO
  • Redacția SpyNews.ro te provoacă să rezolvi acest test de inteligență
  • Poți identifica elefantul ascuns printre ursuleții Koala din imagine?
  • Ai la dispoziție 7 secunde
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt cei trei concurenți eliminați chiar înainte de semifinală. Pleacă acasă după ultimul duel: "Plec cu capul sus..." / VIDEO
  • Trei concurenți din echipa roz, eliminați chiar înainte de semifinală
  • Cine sunt cei care pleacă acasă
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Cine sunt concurenții din semifinală! Farfuria cui a primit 20 de puncte: "Mi-au dat lacrimile..." / VIDEO
  • Farfuria unui concurent a primit 20 de puncte
  • Cine sunt cei șase finaliști
Showbiz intern
Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa. Actrița a fost cusută la buză: „Problema mea...”
  • Dana Rogoz a ajuns pe mâinile medicilor după un incident avut cu fiica sa
  • Actrița a fost cusută la buză
Horoscop zilnic
Horoscop marți, 14 mai 2024: Balanțele ar putea primi o ofertă de colaborare
  • Horoscopul zilei de marți, 14 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de marți
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
recomandare pe as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni