Live acum Știrile Antena Stars
Prime time /
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop luni, 27 mai 2024: Berbecii au un program aglomerat

Horoscop luni, 27 mai 2024: Berbecii au un program aglomerat

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 26.05.2024 la 23:40 Actualizat pe 26.05.2024 la 23:40

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de luni 27 mai. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Berbec

Program destul de aglomerat astazi si in saptamanile care urmeaza; bine ar fi sa nu sariti peste mese, sa nu renuntati la orele dedicate refacerii, odihnei. Cu siguranta, insa, vor aparea si satisfactii de ordin personal: va bucurati de progresele obtinute, de tintele bifate.

Taur

Continua o perioada cu aspecte bune in sfera financiara: castiguri suplimentare fata de cele estimate de voi, vi se face o plata mai consistenta, gasiti o varianta convenabila de barter. Sau poate ca apare posibilitatea sa va schimbati masina platind mai putin decat v-ati fi asteptat.

Gemeni

Plati diverse: fie ca sa nu treceti cu vreo datorie in luna urmatoare, fie ca acestea sunt necesare pentru demararea unui proiect sau pentru accesarea unor fonduri. Este o perioada destul de aglomerata pentru voi, dar va si bucurati de progresele inregistrate, de contactele realizate.

Rac

Oboseala, surmenaj si se pare ca sunteti deja cu gandurile la o destinatie de vacanta sau de sfarsit de saptamana. Veti avea ocazia sa realizati ca o promisiune care vi s-a facut recent nu a fost doar o vorba spusa din politete.

Leu

Felicitari pentru un succes recent, invitatie la o discutie pentru extinderea unei colaborari. Zile bune pentru cei mai tineri aflati in cautarea unui loc de munca potrivit pregatirii si aspiratiilor lor; sunt poate invitati la un interviu de angajare chiar inainte de obtinerea diplomei, licentei.

Fecioara

In aparenta nu atat de importante, evenimentele sau intalnirile de astazi pot aduce schimbari in zilele urmatoare, o oferta de afaceri sau de munca. Se poate sa va schimbati din mers programul schitat pentru ziua de astazi: va adaptati solicitarilor si urgentelor zilei.

Balanta

Idei si informatii de natura diversa va pot impiedica sa luati o decizie ori sa va faceti o impresie consistenta. Posibila surpriza neasteptat de placuta pentru cei care sunt in cautarea perechii de suflet: o intalnire sau chiar o revenire in viata lor a cuiva de la care nu si-au luat gandurile.

Scorpion

Multa alergatura, chestiuni birocratice sau poate ca puneti pe hartie observatii ale voastre recente si incercati sa trageti o concluzie. Diplomatia, simtul umorului dar si argumentele va ajuta sa reduceti tensiunile dintr-o relatie, sa lamuriti neintelegeri.

Sagetator

Inceput de saptamana destul de incarcat si este posibil ca aceasta nota sa se prelungeasca pentru cateva saptamani. Ar putea sa va faca partenerul de viata o surpriza: rezervare pentru o excursie, croaziera, pelerinaj, un sfarsit de saptamana la munte.

Capricorn

Faceti conexiuni surprinzatoare intre evenimente din trecut si lucruri pe care le aflati sau pe care le vedeti acum, adunati argumente pentru o decizie pe care urmeaza sa o luati. Pot aparea idei de valorificare a unei traditii de familie sau locale printr-o afacere pe cont propriu.

Varsator

Atmosfera placuta in cuplu: va amuzati, povestiti pe saturate, va sfatuiti. Posibil sa aveti opinii diferite asupra unor prioritati sau cheltuieli, insa nu v-ar lua prea mult sa ajungeti la un acord. In cupluri mai tinere este mare dorinta sa deveniti parinti.

Pesti

Posibil sa apara un client pentru o tranzactie imobiliara sau poate ca voi va gasiti locuinta la care visati si despre care ati tot discutat cu omul iubit. Pentru cupluri formate recent este o perioada excelenta sa discutati despre voi si sa va cunoasteti mai bine.

În articolul
Horoscop luni, 27 mai 2024: Berbecii au un program aglomerat
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Larisa Udilă, acuzată că ar fi furat schița unei rochii! Influencerița, pusă la zid de un designer: „Rușine să vă fie” / VIDEO
  • Larisa Udilă se confruntă cu acuzații grave
  • Influencerița ar fi furat schița unei rochii
Emisiuni TV
Xtra Night Show. „Bianca Drăgușanu nu are viitor cu Alex Bodi”. Ce spune Carmen Harra despre relațiile blondinei. Nu crede nici într-o posibilă împăcare cu Gabi Bădălău
  • Carmen Harra nu crede că Bianca Drăgușanu va avea o relație de durată cu Alex Bodi
  • Ce spune clarvăzătoarea și despre relația cu Gabi Bădălău
Emisiuni TV
Neatza cu Răzvan și Dani. Ilona Brezoianu își sărbătorește ziua de naștere. Cum petrece actrița: „E foarte frumos...” / VIDEO
  • Ce face Ilona Brezoianu de ziua ei de naștere
  • Cum va petrece actrița
Showbiz intern
Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o pe Claudia Pătrășcanu! „Am greșit în căsnicia cu ea”. Ce spune despre presupusa „alianță” dintre fosta soție și amantă
  • Gabi Bădălău, acuzat în trecut de Claudia Pătrășcanu că a înșelat-o, a recunoscut că a fost infidel
  • Ce spune despre înțelegerea dintre fosta lui soție și amantă
Beauty & Lifestyle
De ce nu se fac albușurile spumă. Două greșeli și soluții pentru a le remedia
  • Motivele pentru care nu se fac albușurile spumă
  • Cum trebuie să procedezi
Frumusete
(P) Produsele de make-up pe care trebuie neapărat să le ai în bagaj când călătorești. De la spf, până la fard de obraz, toate sunt necesare în sezonul cald
  • Produsele de make-up pe care trebuie neapărat să le iei cu tine în vacanță
  • Ce rol au și de ce sunt necesare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Plouă cu piatră! Doamne fereşte!" Potop în Arad şi Gorj. Vijeliile puternice au doborât zeci de copaci, iar grindina a distrus totul în cale
recomandare pe as.ro
„Cinci ani de zile nu a ieșit din casă!” Calvarul prin care a trecut fiica lui Leonard Doroftei! Detaliul neștiut despre Vanessa
Romania TV
Bianca Drăguşanu, reacţie după ce Bădălău şi-a scos noua iubită în public: Am pierdut 4 ani din viaţă! Cine este Daria
Romania TV
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
recomandare pe antena3.ro
Lista alimentelor pe care să nu le mănânci vara. Medic: „Ele se digeră greu şi ne încălzesc temperatura corpului sau ne deshidratează”
recomandare pe antena3.ro
Shifty Shellshock, solistul trupei Crazy Town și interpretul cunoscutei piese „Butterfly”, a fost găsit mort în casă
recomandare pe antena3.ro
"Au plătit câte 11 500 de dolari fiecare". Doi soți din SUA au murit mergând în călduri de 50 de grade la pelerinajul de la Mecca
recomandare pe playtech.ro
Cât de SUPERBĂ e fiica Iuliei Albu. Mikaela, ținută ÎNDRĂZNEAȚĂ la 14 ani
recomandare pe playtech.ro
Adevărul despre noul IUBIT al Biancăi Drăgușanu! Bădălău a recunoscut că a fost ÎNȘELAT: „Ăsta e nivelul ei”
recomandare pe redactia.ro
Care sunt subiectele care au picat la limba română, la Evaluarea Națională
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt bărbații care au murit în tragedia de la Ibănești. Au încercat să se salveze unul pe altul
recomandare pe Ciao.ro
ULTIMĂ ORĂ! Actorul A MURIT la mare
recomandare pe shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
recomandare pe bzi.ro
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“
recomandare pe bzi.ro
Câți bani a luat Babasha la concertul Coldplay? „Vă jur cu mâna pe inimă!“
recomandare pe dailybusiness.ro
Șoferii trebuie să știe! Ce se întâmplă cu permisele auto de categoria B din 2025
recomandare pe dailybusiness.ro
Daniel Baciu, anunțul momentului despre recalculare! Ce se întâmplă cu sporurile românilor
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii care au cele mai fericite căsnicii
recomandare pe a1.ro
Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii