Live acum
Prime time 19:45 Star Special - Muntele Athos
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop luni, 4 aprilie 2022: Taurii au parte de noutăți în sfera profesioanlă

Horoscop luni, 4 aprilie 2022: Taurii au parte de noutăți în sfera profesioanlă

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 03.04.2022 la 22:53 Actualizat pe 03.04.2022 la 22:53

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de luni, 4 aprilie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Arhivă

Berbec

Faceti haz de necaz, incercati sa vedeti ce impiedica obtinerea unui acord sau ce a determinat schimbarea de atitudine a cuiva fata de voi. Veti putea constata ca a contat mult felul in care ati abordat o situatie delicata, ca nu ati lasat o neintelegere sa degenereze.

Taur

Noutati importante pentru voi in sfera profesionala sau la locul de munca: poate se oficializeaza o decizie si intrati in paine, urcati o treapta in ierarhie sau primiti licenta, actul care va permite inceperea activitatii voastre private, a afacerii la care visati de ceva vreme.

Gemeni

Ceva fin pare sa va atinga sufletul (poate fi vorba despre istorii din familia voastra, sfaturi parintesti ori experiente despre care aflati acum) si sa va ofere un plus de motivatie pentru un proiect deloc usor la care v-ati inhamat acum cateva luni, un an poate.

Rac

Mare ambitie, presiune interioara pentru demararea unui proiect ori sa faceti un anunt, sa va expuneti pozitia sau punctul de vedere. Va trebui poate sa oferiti niste explicatii, detalii suplimentare, astfel incat sa depasiti opozitia sau neincrederea cuiva.

Leu

Veti simti ca incheierea unui acord nu depinde doar de reglarea unor termeni financiari, ci sunt implicati si factori emotionali, o problema dintre voi ramasa nerezolvata. Veti fi insa pe pozitie si nu veti lasa sa va scape din mana o sansa care atarna de un fir de par.

Fecioara

Perioada destul de incarcata: lucruri lasate “pentru alta data” par sa devina acum urgente, o fi timpul in care sunteti rugati sa intoarceti serviciul care vi s-a facut candva. Veti putea aprecia in ce masura a dat roade tratamentul care vi s-a recomandat, daca nu cumva trebuie schimbat.

Balanta

Negocieri dificile: fiecare parte pare sa se tina pe pozitie sau poate ca asteapta semnale legate de evolutia pietei. Poate ca omul iubit sau cineva apropiat are sa va faca o destainuire si veti realiza cauza atitudinii si a comportamentului sau din ultima perioada fata de voi.

Scorpion

Ganduri mari la inceput de saptamana: sa recuperati intarzieri, sa finisati un produs, sa predati la cheie un proiect. Merita sa va bateti capul cu variante prin care ati putea accesa fonduri, obtine sprijin financiar pentru proiectele voastre, eventual sa le faceti mai atractive si utile.

Sagetator

Va trebui poate sa vedeti care este stadiul unei solicitari sau cereri de puse de voi, daca mai este sa depuneti niste acte. Poate ca se amana, din diverse motive, un drum pe care il aveati in plan si veti avea astfel timp pentru o activitate care nu a fost pe prima pozitie a prioritatilor voastre.

Capricorn

Apar vesti contradictorii si va trebui poate sa faceti legaturi cu ceva ce stiati deja ca sa va faceti o imagine de ansamblu. Graba nu lucreaza in favoarea voastra astazi: este posibil sa uitati ceva de care veti avea nevoie la destinatie, sa va scape printre degete acte, chei etc.

Varsator

Contraziceri, argumente pro si contra; veti apela insa la bunul simt si veti lasa pe alta data rezolvarea unei dispute, lasati o usa deschisa. Aflati poate ca s-a depasit un impediment care tine de birocratie sau de asigurarea unor fonduri si demareaza ori se reia un proiect.

Pesti

Preocupare pentru starea finantelor: va propuneti poate sa faceti niste economii, sa taiati din cheltuielile care nu sunt necesare. Poate ca nu primiti sprijinul pe care il asteptati, asa ca va inarmati cu rabdare, revedeti un plan anterior, va incurajati gandindu-va la succese recente.

În articolul
Horoscop luni, 4 aprilie 2022: Taurii au parte de noutăți în sfera profesioanlă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Judecătorii au decis! Paul de România va rămâne în arest provizoriu de Paște
  • Paul de România rămâne în arest provizoriu de Paște
  • Paul Lambrino este condamnat definitiv la trei ani și patru luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa
Showbiz intern
Ce a postat Alina Marymar, după ce micuțul Lucas a fost înmormântat. Nepotul lui Tzancă Uraganu s-a confruntat cu o boală gravă: „Drum lin...” / FOTO
  • Ce a postat Alina Marymar, după ce micuțul Lucas a fost înmormântat
  • Nepotul lui Tzancă Uraganu s-a confruntat cu o boală gravă
Paparazzi
Prințișorul de la Tărtășești și soția vizitează doar locațiile de lux. Cei doi știu să se distreze în orice moment / PAPARAZZI
  • Prințișorul de la Tărtășești și soția vizitează doar locațiile de lux
  • Cei doi știu să se distreze în orice moment
Stiri interne
Un tânăr în vârstă de 21 de ani și-a pierdut vârsta într-un accident rutier. Denis a murit după ce prietenul lui s-a suit băut la volan: "Ne va lipsi tuturor" / FOTO
  • Accident rutier grav în Hunedoara
  • Un tânăr în vârstă de 21 de ani a avut parte de un sfârșit tragic
  • Denis a murit după ce prietenul lui s-a suit băut la volan
Paparazzi
Acasă îl așteaptă o brunetă, dar el a defilat cu o blondă pe litoral! Adrian Eftimie, surprins în compania unei femei misterioase / PAPARAZZI
  • Adrian Eftimie s-a distrat pe cinste pe litoral
  • Dj-ul a fost filmat îm compania unei blonde
Paparazzi
Fiica cea mică a Anamariei Prodan a făcut senzație într-un club de fițe! Sarah Dumitrescu a atras toate privirile. Cine i-a ținut companie / PAPARAZZI
  • Fiica cea mică a Anamariei Prodan a făcut senzație într-un club de fițe
  • Sarah Dumitrescu a atras toate privirile
  • Cine i-a ținut companie
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut