Live acum Star Special
Prime time 19:30 SuperShow de Paște
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop luni, 5 aprilie. Început de săptămână perfect pentru Berbeci. Urmează să semneze un contract

Horoscop luni, 5 aprilie. Început de săptămână perfect pentru Berbeci. Urmează să semneze un contract

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 05.04.2021 la 00:00 Actualizat pe 05.04.2021 la 00:00

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de luni, 5 aprilie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

Horoscop, luni, 5 aprilie

Spynews

Berbec

Intalnire de succes: ajungeti relativ usor la un acord, la o impacare, semnati un contract. Perioada favorabila voua: sunteti cautati, vi se cere parerea, pana la proba contrarie vi se acorda incredere. Incepeti in forta un proiect la care v-ati tot gandit in ultimele saptamani.

Taur

Se pare ca veti lasa in urma trecutul si veti incerca sa mai dati o sansa cuiva care v-a gresit. Sunteti ancorati in prezent, insa nu va dau pace amintiri, iar cel mai mare castig al vostru in perioada urmatoare este legat de regasirea linistii personale, a increderii in voi insiva.

Gemeni

Intalnire datatoare de sperante; de fapt, aranjati ceva concret: un calendar de actiune, va cordonati eforturile cu oameni din bransa voastra sau cu care va stiti de mult si cu care aveti interese sau viziuni comune. Este posibil sa incasati un avans si va veti apuca imediat de treaba.

Rac

Destule noutati la inceput de saptamana: suna insistent telefonul, apar urgente, ajungeti in fata sefului si aflati ca veti avea pentru o perioada insarcinari suplimentare, eventual ca se prelungeste programul, temporar. Ca de obicei, emotii pentru un inceput sau pentru realizarea obiectivului.

Leu

Recuperati intarzieri, luati o activitate pe cont propriu (daca nu soseste ajutorul care vi s-a promis) si nu va lasati pana cand nu veti fi multumiti de rezultat. Intr-un moment neasteptat este posibil sa apara o ofeta tentanta, invitatia sa va intalniti pentru o discutie, negociere.

Fecioara

Perioada incarcata, presiuni diverse: fie din partea sefului, fie a unui client pretentios sau chiar voi vreti sa va imbunatatiti semnificativ prestatia, palmaresul, performanta. Cel mai mult au de castigat cei aflati in stadiul de incepator, de ucenic si cei care incearca sa faca lucrurile pe cont propriu.

Balanta

Nu aveti timpi de odihna, dar nici de plictiseala: sunteti cautati, solicitati, o fi timpul sa intoarceti o favoare care vu s-a facut candva. Vorbiti impreuna cu omul iubit despre concedii sau calatorii de sfarsit de saptamana si poate ca veti alege chiar astazi viitoarea destinatie si data plecarii.

Scorpion

Poate ca veti incerca astazi sa realizati ce nu s-a putut saptamana trecuta, o fi nevoie sa mai prezentati niste acte, documentatie. Oricum, veti reusi sa scapati de alergatura si de intreruperile din activitatea sau proiectul care v-au acaparat recent.

Sagetator

Inima plina de pserante, entuziasm si ambitie. Ati putea constata, cu incantare, efectul asupra siluetei voastre al schimbarilor recente pe care le-ati facut in alimentatie sau pentru ca ati inceput un program de miscare, efort, alergari.

Capricorn

Activitate febrila: sunteti in continua miscare, raspundeti la telefoane si la mesaje, luati poate initiativa unor intalniri, discutii, negocieri. Poate ca mergeti la fata locului sa vorbiti despre o oferta imobiliara, discutati cu rude despre valorificarea unei proprietati comune, a unei mosteniri.

Varsator

Perioada incarcata pentru voi, insa nu de entuziasm duceti lipsa. Poate ca se aduna destule pe capul vostru si visati la odihna, la momentul in care veti putea rasufla linistiti si satisfacuti. De voi insiva va trebui sa va ingrijiti in urmatoarele zile (sa evitati eforturi bruste, emotii intense etc.).

Pesti

Ar putea sa vi se faca, dupa o intarziere, o plata care vi s-a promis. Oricum, ceva bun pare sa se intample in sfera financiara si veti avea de unde sa compensati cheltuieli recente. Va pregatiti, poate, sa ajungeti la parinti sua bunici la sfarsit de saptamana, faceti cumparaturi.

În articolul
Horoscop luni, 5 aprilie. Început de săptămână perfect pentru Berbeci. Urmează să semneze un contract
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop
Două zodii favorizate pe plan financiar după Paște. Acestor nativi li se schimbă viața în bine
  • Două zodii favorizate pe plan financiar după Paște
  • Acestor nativi li se schimbă viața în bine
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi, moment impresionant. S-au transformat în Dan Spătaru. Au cântat piesa „Tu, eu și-o umbrelă”
  • Bella Santiago și Barbara Isasi, moment impresionant
  • S-au transformat în Dan Spătaru
  • Au cântat piesa „Tu, eu și-o umbrelă”
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Emi și Cuza s-au transformat în Rema și au interpretat „Calm Down”. Cum au reacționat jurații: „Incredibil” / VIDEO
  • Emi și Cuza s-au transformat în Rema și au interpretat „Calm Down”
  • Cum au reacționat jurații
Horoscop zilnic
Horoscop duminică, 5 mai 2024: Racii vor fi în centrul atenției
  • Horoscopul zilei de duminică, 5 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Paula Chirilă și Romică Țociu, transformare spectaculoasă. Au interpretat piesa „Gigi l'amoroso”. Ce au spus jurații despre momentul lor
  • Paula Chirilă și Romică Țociu, transformare spectaculoasă
  • Au interpretat piesa „Gigi l'amoroso”
  • Ce au spus jurații despre momentul lor
Emisiuni TV
Star Special. Muntele Athos. Părintele Teologos, preotul care a dat tehnologia pe calea către Dumnezeu. Slujește de 30 de ani în locul sfânt. Ce spune despre spovedania online
  • Părintele Teologos este fost IT-ist
  • Slujește de 30 de ani pe Muntele Athos
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut