Live acum XNS
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop luni, 5 februarie 2024: Fecioarele au o zi încărcată

Horoscop luni, 5 februarie 2024: Fecioarele au o zi încărcată

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 05.02.2024 la 08:07 Actualizat pe 05.02.2024 la 08:07

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de luni, 5 februarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de luni.

Spynews.ro

Berbec

Posibil sa vi se faca o propunere de afaceri care se pliaza intrucatva pe planurile voastre pe termen mai lung. Pentru cei mai tineri, dorinta de a intra serios in tainele domeniului pentru care se pregatesc ori in care activeaza deja, eventual cu gandul la o afacere pe cont propriu.

Taur

Se anunta o saptamana cu intalniri importante pentru voi in sfera sociala sau afaceri, iar semnarea unei intelegeri ar fi un punct de cotitura pentru voi. Achizitii inspirate astazi: lucruri dichisite, de bun gust si de care va veti bucura o buna perioada.

Gemeni

O zi agreabila si in buna masura norocoasa: relatii amiabile, faceti o cunostinta ce se va dovedi utila, va bucurati de o revedere si poate ca veti relua legaturile. Interes sporit pentru conferinte, seminarii si intruniri de breasla chiar daca au loc in alta parte a tarii.

Rac

Ganditi poate strategia prin care sa abordati reglarea unei situatii delicate: impartirea sau recuperarea unor bunuri, iesirea din indiviziune sau poate felul in care puteti aduce alaturi de voi membri ai familiei pentru o afacere, pentru valorificarea unei mosteniri, traditii.

Leu

Va hotarati poate sa fiti mai activi in sfera sociala sau profesionala, sa va faceti cunoscuti pe voi, produsele si serviciile voastre. A putea fi de bun augur o colaborare, o alianta temporara in care face fiecare ce stie mai bine si impreuna va completati.

Fecioara

O zi destul de incarcata pentru voi: apar solicitari neasteptate si parca nu vreti sa refuzati pe cineva care are nevoie de ajutorul vostru. Posibil sa faceti in perioada urmatoare schimbari si aranjamente in casa, mici investitii cu efect asupra confortului sau impresiei oaspetilor vostri.

Balanta

Un reviriment in sfera sentimentala, o discutie lamuritoare intre voi si totul va fi la fel ca inainte. Sau poate ca cineva care va admira si v-a observat in ultima perioada isi ia inima in dinti si invita la o cafea, va spune ce simte pentru voi.

Scorpion

Energie si bunavointa aveti, dar parca duceti lipsa de idei, de incredere in voi insiva sau poate ca doar depindeti de sosirea unui raspuns, a unei aprobari. Liniste, echilibru si incurajari pot veni din partea parintilor sau a cuiva cu care va stiti de mult vreme.

Sagetator

Idei de valoare de pe urma intalnirilor si a discutiilor de astazi si le veti folosi poate in planurile voastre din perioada umatoare. Posibil sa incepeti saptamana pe plus in plan financiar: vi se face o plata, vi se acorda o reducere, un regim preferential.

Capricorn

Ganduri de tot felul, emotii si griji in asteptarea unui raspuns afectiv, dar poate fi vorba si despre ceva oficial din partea unei autoritati. Nu veti gresi daca veti socoti drept castigat timpul petrecut odihnindu-va, reflectand la evenimente recente, facand calcule, estimari.

Varsator

Deschidere in sfera sentimentala: sunteti pregatiti sa va implicati intr-o relatie daca actualmente nu exista nimeni in viata voastra. Sau poate ca de acum inainte veti petrece mai mult timp impreuna cu fiinta iubita, gasiti tot felul de activitati pe care sa le faceti impreuna.

Pesti

Zile frumoase pentru voi, inima buna si faceti totul de drag si de placere, mai putin din obligatie. Interesant, o discutie la o cafea ar putea fi punctul de plecare pentru o idee de afaceri sau pentru cine stie ce alte schimbari in viata voastra pentru care nu ati avut timp pana acum.

În articolul
Horoscop luni, 5 februarie 2024: Fecioarele au o zi încărcată
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Ultimul battle din sezonul 13. Ce anunț important a făcut Irina Fodor: "E o tradiție..." / VIDEO
  • În ediția din această seară are loc ultima confruntare
  • Se anunță un battle de zile mari
Showbiz intern
Maria Constantin a ajuns pe patul de spital. Ce a pățit artista: "Așa e când crezi..." / FOTO
  • Maria Constantin se confruntă cu probleme de sănătate
  • Ce a pățit artista
Emisiuni TV
Acces Direct. Tinere răpite și ținute sechestrate în Italia? Părinții se tem pentru viața lor: „Ce e mai grav...” / VIDEO
  • Tinere răpite și ținute sechestrate în Italia?
  • Părinții se tem pentru viața lor
Emisiuni TV
Acces Direct. Scandal în lumea bună a medicilor. Ramona a trăit un coșmar alături de soțul ei timp de 20 de ani: „L-a dat pe copil afară din casă” / VIDEO
  • Scandal în lumea bună a medicilor
  • Ramona a trăit un coșmar alături de soțul ei timp de 20 de ani
Showbiz intern
Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce gânduri a transmis marele actor: "Mai am de spus multe povești..." 
  • Florin Piersic a transmis un mesaj de pe patul de spital
  • Cum se simte marele actor
Stiri interne
Șoferii din Capitală care au plătit parcarea ar putea fi amendați. Cum este posibil
  • Toți șoferii trebuie să știe asta
  • Deși au plătit parcarea în Capitală, ar putea fi amendați
  • Cum este posibil
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
recomandare pe as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni