Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop luni, 8 august 2022: Capricornii sunt melancolici

Horoscop luni, 8 august 2022: Capricornii sunt melancolici

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 08.08.2022 la 00:10 Actualizat pe 08.08.2022 la 00:10

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de luni, 8 august 2022. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Arhivă

Berbec

Sfera financiara este in prim-plan in aceste saptamani: descoperiti cum sa va dramuiti mai bine banii fara sa renuntati la lucruri esentiale, este posibil sa aflati ca exista beneficii sau facilitati la care sunteti indreptatiti, precum si actele de care ati avea nevoie.

Taur

Va bucurati pentru vesti si salutari de la prieteni sau rude de la drum, pentru o invitatie sa ajungeti la ei, eventual sa va intalniti cat de curand intr-o statiune. Este posibil sa se lamureasca o situatie financiara: o compensatie, vi se achita o restanta, scapati de o grija.

Gemeni

Foarte interesante schimburi de idei; poate ca vi se indica acum un autor sau o opera si abia asteptati sa ajungeti in librarie ori sa primiti lucrarile pe care le comandati pe net. Trebuie sa profitati de aceasta perioada in care gasiti oameni dispusi sa va ajute, sa va indrume.

Rac

Mare interes pentru viitor: poate ca va cumparati ghidul pentru demararea unei afaceri, pentru accesarea unui credit. Sau, daca va este mai usor, apelati la un avocat sau la o persoana specializata si veti cauta sa faceti lucrurile cat mai rapid, sa mergeti la sigur.

Leu

Idei nou-noute sau poate socotiti ca trebuie sa valorificati experienta capatata recent, o diploma; poate ca ajungeti in biroul sefului cu propuneri demne de luat in seama. Ati putea afla, prin intermediul unor cunostinte, de oportunitati de munca sau de afaceri.

Fecioara

Nu este momentul sa fiti modesti: aveti cu ce sa va mandriti, atuuri cu care sa concurati pentru un post. Maxima si motivatie: socotiti, poate, ca nu trebuie sa mai amanati demersurile pentru infiintarea unei firme, aflati despre un eveniment la care puteti sa va promovati produsele.

Balanta

Zi grozava pentru voi prin ideile care va vin, informatiile pe care le aflati, oamenii cu care intrati in contact (fie si online). Pentru voi, urmatoarele luni vin cu schimbari importante care tin de atitudine, de domeniu de interes, de felul in care va raportati la evenimentele din jurul vostru.

Scorpion

Aveti atuuri serioase (rezultate, recomandari ale clientilor, experienta) pentru a tinde mai sus: o functie, un spor de venituri, o crestere a onorariului. Pe de alta parte, este si perioada unor investitii serioase, cu gandul la viitor; ar fi bine, totusi, sa mai cautati informatii.

Sagetator

Poate ca intocmiti documentatia de care aveti nevoie pentru a obtine o suma, un buget, de a incasa drepturi, compensatii. Posibil sa apara niste schimbari si in perioada urmatoare veti fi mai mult pe drumuri: faceti naveta, treceti pe la mai multe puncte de lucru, cateva institutii.

Capricorn

Melancolie, amintiri de tot felul. Va reincarcati bateriile sufletesti si va pregatiti de revenirea in activitate, de abordarea unui proiect solicitant, de intalnirea cu cineva de care va este dor. In aceasta perioada nu totul depinde voi; ati putea avea parte, insa, de surprize placute !

Varsator

Consistent sprijin astral pentru voi in perioada urmatoare: se deschid usi, demareaza proiecte pe care le asteptati de mult, vi se acorda respectul sau increderea pe care le meritati. Si, daca este cazul, se prea poate sa apara in viata voastra cineva care va va face sa uitati de singuratate.

Pesti

Alergatura, eforturi, dar si rezolvari in timp util: este posibil sa primiti aprecieri pozitive din partea sefului sau a unui client important. Veti sta, poate, pe ganduri in ceea ce priveste o achizitie mai serioasa, veti vedea in ce conditii si cat de curand v-ati recupera investitia.

În articolul
Horoscop luni, 8 august 2022: Capricornii sunt melancolici
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri internationale
Vinovații de moartea lui Gheorghe Tibil, care erau drogați, ar putea scăpa de pedeapsă! Românul a avut parte de un sfârșit tragic în Belgia
  • Tinerii vinovați de moartea românului din Belgia ar putea scăpa de pedeapsă
  • Cele mai noi detalii despre caz
Showbiz intern
Ramore și soția lui au divorțat! Cum a sărbătorit Denisa Drăgan despărțirea oficială de Remus Iosub / FOTO
  • Ramore și soția lui au divorțat
  • Cum a sărbătorit Denisa Drăgan despărțirea oficială de Remus Iosub
Showbiz intern
Gabriel Torje, în doliu! Fostul jucător de fotbal de la Dinamo a pierdut pe cineva drag: „Dumnezeu să te odihnească...” / FOTO
  • Gabriel Torje este în doliu
  • Pe cine a pierdut fostul fotbalist
Stiri interne
Avocatul acuzat că și-ar fi aruncat iubita însărcinată de la etajul 6 al unui bloc din Iași vrea să scape de arestul la domiciliu! Familia Monicăi Cioată cere pedeapsa pe viață pentru Sebastian Felecanu
  • Sebastian Felecanu vrea să fie eliberat din arestul la domiciliu
  • Ce spune avocatul familiei Monicăi Cioată
Stiri interne
CNP-urile românilor vor fi modificate! Anunțul făcut de Ministerul de Interne
  • Vor fi modificate CNP-urile
  • Ministerul de Interne, anunț cu privire la schimbări
Stiri interne
Anunț important pentru elevii din România! Ministerul Educaţiei introduce un nou tip de bursă
  • Anunț important pentru elevii din țara noastră
  • Ministerul Educaţiei va introduce o nouă bursă
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
recomandare pe as.ro
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Romania TV
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
recomandare pe antena3.ro
Românii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu: "Vor beneficia de încă o altă creștere opțională"
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 14 mai 2024. Taurii sunt protejaţi de Dumnezeu, Scorpionii își schimbă viața la 180 de grade
recomandare pe antena3.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
recomandare pe playtech.ro
Horoscopul iubirii 13-19 mai. Zodia care duce relaţia la un alt nivel, cine va plânge cu lacrimi amare după o despărţire
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu casa moștenită de partener, în caz de divorț. Legea spune clar
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe dailybusiness.ro
82.865 de euro salariu pentru românii care acceptă să lucreze în Spania
recomandare pe Jurnalul.ro
Romancieră de vârf, amantă pe linie: Ioana Postelnicu, ultimul amor al „Sburătorului”
recomandare pe a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni