Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop marți, 19 septembrie 2023: Leii au o perioadă de succese atât în plan profesional, cât și personal

Horoscop marți, 19 septembrie 2023: Leii au o perioadă de succese atât în plan profesional, cât și personal

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 18.09.2023 la 23:38 Actualizat pe 18.09.2023 la 23:38

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de marți, 19 septembrie 2023. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Berbec

Dinamism, indrazneala, dorinta de progres; se poate, totusi, sa va faceti niste calcule si veti stabili o limita de cheltuieli, de investitii, o limita de risc pe care sa nu o depasiti, chiar si daca sunteti multumiti de rezultate recente si considerati ca aveti o rezerva, disponibil financiar.

Taur

Istoricul unei colaborari sau al unei persoane conteaza in alegerea pe care o faceti legata de o oferta care vi se face acum. Pentru cei mai mici, ganduri de viitor, iar pentru ei este important sfatul parintesc sau chiar exemple oferite de ei, de bunici sau de alte rude in varsta.

Gemeni

Activitati diverse; poate ca puneti in aplicare lucruri pe care le-ati vazut recent, tineti cont si de experiente ale altora si veti reusi sa evitati incurcaturi, greseli. Interes pentru sanatate, igiena: tot felul de lucruri, mai putin promovate actualmente, dar care va ajuta sa va mentineti in forma.

Rac

Generozitate, larghete, chef de stat la o cafea sau pranz cu colegi, colaboratori, prieteni. Poate ca se duc niste bani pe niste lucruri pe care nu le aveati pe lista, dar nu va lasa inima vazand asa frumuseti. Vorbiti cu omul iubit despre copii: cei pe care ii aveti, cei pe care ii doriti.

Leu

Pare sa fie o perioada de succese atat in plan profesional, cat si personal: oricum, sunt destule schimbari, progrese, oportunitati. Cei mai mici asteapta acum incurajari si aprecieri din partea parintilor, dar poate ca acestia vor sa ridice stacheta, ii asteapta cu realizari mai consistente.

Fecioara

Minte limpede, discernamant, faceti diferenta intre zvon si realitate, intre posibil si imposibil. In plus, este si o consistenta tusa de umanism: nu va mai grabiti sa criticati, sa judecati, ci faceti efortul sa va puneti in locul altora, va amintiti de momente delicate pe care le-ati traversat si voi.

Balanta

Bucurosi pentru o realizare recenta, va simtiti poate datori sa multumiti cuiva, sa il scoateti la o cafea, la pranz. In continuare, ambtitii si planuri mari: chiar daca simtiti ca nu a sosit inca momentul actiunii, poate ca faceti niste pasi pregatitori, luati in calcul obstacole, dificultati.

Scorpion

Emotii intense, amestecate: bucurie pentru intalniri, mesaje, complimente, salutari. In cazuri deosebite, poate ca apare cererea in casatorie, logodna, savurati noul vostru statut matrimonial. Pe de alta parte, poate ca nu uitati usor intamplari mai putin fericite si cereti asigurari, declaratii.

Sagetator

Poate ca nu bagati in seama oboseala: sunt prea multe lucruri importante pe care vi le-ti propus, urgente care trebuie rezolvate. Poate chiar prin niste ore peste program obtineti niste bani in plus in aceste zile, dintr-o activitate colaterala sau cine stie ce alte solicitari apar pentru voi.

Capricorn

Inspiratia, norocul sau succesul unui apropiat se poate rasfrange asupra voastra: se vor reflecta in activitatea pe care o depuneti, dar si in castigurile obtinute. Date fiind cerintele crescute ale unui proiect sau slujbe, ganditi poate sa vorbiti cu seful despre renegocierea pachetului salarial.

Varsator

Vorbiti cu omul iubit despre schimbari recente de la locul de munca, va consultati; daca este in bransa cu voi, poate ca are si sfaturi cat se poate de practice. Cei mai tineri poate ca se gandesc la cariera, la domeniul de activitate caruia sa i se dedice, calcand eventual pe urmele parintilor.

Pesti

De voie sau de nevoie, poate ca faceti un drum pe care nu il aveati in plan, lungiti traseul. Sanatatea face parte din preocuparile acestei perioade si va interesati de terapii, tratamente sau, mai ales, de modalitati de prevenirea unor boli, de intretinere a formei fizice.

În articolul
Horoscop marți, 19 septembrie 2023: Leii au o perioadă de succese atât în plan profesional, cât și personal
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Decizie radicală la finalul ediției! Doi concurenți au fost eliminați: „Sunt împăcat”
  • Decizie radicală la finalul ediției!
  • Doi concurenți au fost eliminați
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce echipă a câștigat battle-ul nouă. Cine a intrat la proba individuală: „Cea mai mare mândrie” / VIDEO
  • Ce echipă a câștigat battle-ul nouă
  • Cine a intrat la proba individuală
Horoscop zilnic
Horoscop joi, 9 mai 2024: Racii vor avea noi provocări
  • Horoscopul zilei de joi, 9 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de joi
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Showbiz intern
Sânziana Negru și-a cumpărat mașină nouă. Cum arată bolidul de lux al câștigătoarei de la America Express: „A fost dragoste la prima vedere” / FOTO
  • Sânziana Negru și-a cumpărat mașină nouă
  • Cum arată bolidul de lux al câștigătoarei de la America Express
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților. Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele
  • Ce provocare a oferit Irina Fodor concurenților
  • Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia și-au folosit amuletele
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum și-a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A împlinit 50 de ani și a plecat în Spania: „Mă simt mult mai bine decât la 25 de ani”
  • Cum și-a sărbătorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere
  • A împlinit 50 de ani și a plecat în Spania
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Florin Piersic, în stare gravă. Medicii i-au scos stimulatorul cardiac şi proteza de la genunchi: actorul avea septicemie
recomandare pe as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 9 mai 2024. Peştii primesc mesaje de la Univers, previziuni neașteptate pentru Scorpion
recomandare pe antena3.ro
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
recomandare pe playtech.ro
Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați
recomandare pe playtech.ro
Ireal! Vladimir Putin, filmat pe ASCUNS! Nimeni nu l-a văzut AȘA, detaliul care schimbă TOT
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Ieftinire majoră a gazelor în aprilie! Cât au plătit românii luna trecută?
recomandare pe dailybusiness.ro
Inedit! În acest loc poți duce sticle la reciclare și primești DUBLU bani față de alte marketuri
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner