Live acum
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop miercuri, 24 iunie: Leii au stări sufletești amestecate, iar Scorpionii fac constatări interesante

Horoscop miercuri, 24 iunie: Leii au stări sufletești amestecate, iar Scorpionii fac constatări interesante

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 23.06.2020 la 23:43 Actualizat pe 23.06.2020 la 23:53

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 24 iunie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele miercuri, 24 iunie.

Horoscop miercuri, 24 iunie

spynews.ro

Berbec. Zile mai linistite, atmosfera senina in sufletul vostru. Dor de cei dragi: poate luati initiativa revederii la sfarsit de saptamana cu frati, veri; iar daca este cazul, sunteti gata sa strabateti kilometri buni ca sa ajungeti la o petrecere sau eveniment de familie.

Taur. Curiozitate si spirit de observatie: vor fi multe drumuri de facut in aceasta perioada si fiecare loc in care ajungeti are o poveste interesanta. Pe langa cumparaturile de zi cu zi este posibil sa luati ceva mai special ca sa va pregatiti pentru vizita unor rude, prieteni buni.

Gemeni. Pare sa creasca cererea pentru produse scoase de voi la vanzare pe vreun site, pentru serviciile pe care le oferiti. Perioada favorabila in sfera profesionala, nu lipsita de teste, solicitari, evaluari: de felul in care le veti face fata va depinde o promovare sau obtinerea unui contract mai bun.

Rac. Va puneti in valoare talentul de negociator sau prindeti din zbor o aluzie, sesizati o oportunitate: una peste alta, investitii inspirate, realizati economii. Tintiti departe cu gandurile voastre, poate si spre o afacere pe cont propriu sau spre un post de conducere, un urcus in ierarhie.

Leu. Stari sufletesti amestecate, dar nu ati vrea sa se vada in exterior framantarile, emotiile, neodihna. Poate ca vine in sfarsit o veste buna, aflati rezultatul unei evaluari sau faceti chiar voi o analiza a ultimelor saptamani din activitatea voastra si gasiti motive de satisfactie, de mandrie.

Fecioara. Poate ca este momentul sa cereti cuiva sa va intoarca o favoare sau poate chiar aveti noroc de niste circumstante favorabile si se rezolva relativ usor o problema pentru care v-ati facut griji. Nu strica sa va interesati de facilitati financiare sau de alta natura pentru afacerea voastra.

Balanta. Poate ca au aparut in sfarsit acele schimbari pe care le-ati asteptat de mult, primiti o autorizatie, vi se incredinteaza conducerea unui colectiv, coordonarea unui proiect. Este posibil sa fie acum remarcate si apreciate realizari ale voastre anterioare si sa va treziti cu faima, popularitate.

Scorpion. Constatari interesante: veti putea remarca ce efect au cuvintele voastre, explicatiile si lucrurile fine pe care le oferiti altora. Iar de aici, motivatie consistenta pentru activitatea si eforturile voastre, continuarea unui drum destul de dificil pe care l-ati ales.

Sagetator. Este bine sa fiti fermi pe pozitie in negocierile purtate in aceste zile, sa descoperiti ce se afla in spatele unor oferte neasteptat de avantajoase. Mai faceti poate niste cheltuieli pentru camera copilului ori pentru cursuri, cantonament, echipament sportiv, instrumente muzicale.

Capricorn. Poate ca in aceste zile se pun bazele unei asocieri de succes, realizati o alianta in afaceri, prelungiti un contract. Multa alergatura si consum fizic pentru voi; tocmai de aceea nu trebuie sa va neglijati sanatatea, odihna, sa ajungeti eventual la un salon de masaj, la fizioterapeut.

Varsator. Activitate febrila, ambitii si planuri pe termen ceva mai lung, pregatiti poate niste surprize pentru actuali si potentiali clienti. Este o perioada grozava pentru incepatori sau pentru neexperimentati: preocupare pentru dezvoltarea unor abilitati, trecerea de la teorie la practica.

Pesti. Inima buna, optimism, incredere in voi insiva, succese personale. Pentru cei care nu sunt actualmente intr-o relatie (mai ales pentru faptul ca au pus pe primul plan munca sau afacerile): se prea poate sa apara la orizont cineva demn de atentia voastra.

În articolul
Horoscop miercuri, 24 iunie: Leii au stări sufletești amestecate, iar Scorpionii fac constatări interesante
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a fost eliminat. A plecat acasă, după ce a obținut 11 puncte: „E doar începutul” / VIDEO
  • Ce concurent a fost eliminat
  • A plecat acasă, după ce a obținut 11 puncte
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a obținut cel mai mare punctaj la duel. I-a impresionat pe jurați cu preparatul lui: „Sunt foarte mândru de tine” / VIDEO
  • Ce concurent a obținut cel mai mare punctaj la duel
  • I-a impresionat pe jurați cu preparatul lui
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cristian Boureanu, motivul pentru care s-a retras din viața politică. Omul de afaceri a făcut mai multe schimbări: „Nu mai las” / VIDEO
  • Cristian Boureanu, motivul pentru care s-a retras din viața politică
  • Omul de afaceri a făcut mai multe schimbări
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia, în lacrimi, la duel: „M-am pierdut complet”. Cum a încercat să o ajute Claudia Saulic / VIDEO
  • Adnana Mihaela Irimia, în lacrimi, la duel
  • Cum a încercat să o ajute Claudia Saulic
Retete
Rețetă de tartă cu smochine. Desertul perfect cu care să-ți surprinzi invitații
  • Rețetă de tartă cu smochine
  • Desertul perfect cu care să-ți surprinzi invitații
Showbiz intern
Alina Eremia și fratele ei, interviu la dublu! Cântăreața și Mircea Eremia, amintiri din perioada copilăriei: ”Nu stăteam să fiu bătută de el, ripostam!” / VIDEO
  • Alina Eremia și Mircea, despre copilărie
  • Cum erau cei doi când erau mici
  • Declarații exclusive
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut