Live acum Star Matinal
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop miercuri, 25 martie: Săgetătorii sunt optimiști, Balanțele au vești bune în relație

Horoscop miercuri, 25 martie: Săgetătorii sunt optimiști, Balanțele au vești bune în relație

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 24.03.2020 la 22:47 Actualizat pe 24.03.2020 la 22:47

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 25 martie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele miercuri, 25 martie.

Horoscop miercuri, 25 martie: Săgetătorii sunt optimiști, Balanțele au vești bune în relație

Spynews

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 25 martie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele miercuri, 25 martie.

Berbec

Un plus de claritate fata de zilele anterioare: decelati stirile pe care le primiti, apreciati corect potentialul unor idei. Destula activitate care are legatura cu sfera profesionala chiar si daca stati acasa in aceasta perioada, poate si gandurile se indreapta spre o viitoare afacere.

Taur

Inima buna si optimism, chiar daca exista si intrebari la care inca asteptati un raspuns. Este o buna perioada sa va ingrijiti de voi insiva: poate faceti chiar voi o proba de culoare a parului sau de coafura, va imaginati combinatii vestimentare pentru viitoare intalniri, va odihniti.

Gemeni

Astrologic vorbind, este o perioada favorabila pentru voi si ar trebui sa ramaneti in contact cu prieteni si colaboratori, sa oferiti sefilor idei, variante, sa anticipati niste probleme. Veti profita poate de timpul liber ca sa abordati in mod serios un domeniu cu care ati cochetat pana acum.

Rac

Vesti legate de locul de munca sau poate sunteti in plina activitate: este nevoie de voi, supliniti lipsa unui coleg, veti avea poate indatoriri sporite. Apar lamuriri suplimentare in relatia de cuplu si inchideti definitiv un subiect care a creat tensiuni.

Leu

Aspecte favorabile in sfera profesionala: gasiti usi deschise, se tine cont de eforturile si de rezultatele voastre din ultimii ani si vi se prelungeste contractul. Iar vestea buna este ca in curand veti avea mai mult timp pentru odihna si mai putina bataie de cap.

Fecioara

Ar avea succes demersurile legate de rescadentarea unor plati sau poate ca ajungeti la un acord cu furnizori, parteneri de afaceri. Cei mici se tin scai de voi si nu scapati fara sa povestiti ori sa vedeti impreuna un film, sa discutati despre ideile unui autor, carti.

Balanta

Bun context in plan relational: discutati mai detasat chestiuni care va privesc pe amandoi, sunteti sfatuitor sau sustinator moral fiecare pentru celalalt. Poate deschideti o discutie cu cei implicati referitoare la impartirea sau valorificarea unei mosteniri, incheierea actelor.

Scorpion

Un varf de activitate pentru voi; chiar si daca sunteti acasa gasiti destule de pus la punct, faceti ordine in lucruri sau in acte. Poate ca abia acum apar argumente serioase care sa confirme ipoteze si banuieli ale voastre, primiti raspuns la intrebari lansate zilele trecute.

Sagetator

Optimism justificat: aveti voi idei, un plan, experiente pe care le veti valorifica. Veti revedea poate lista de cumparaturi tinand cont de rezervele pe care le aveti si veti constata ca nu mai este cazul sa cheltuiti, va ganditi sa puneti niste bani deoparte.

Capricorn

Pentru o perioada veti fi mai apropiati de parinti sau de rude mai in varsta, veti avea grija suplimentara fata de ei. Realismul vostru va da incredere: nu sunteti genul care sa isi faca vise frumoase dar aproape irealizabile, sunteti obisnuiti cu situatiile dificile.

Varsator

Cititi, va informati, analizati: pregatiti o relansare, o alegere importanta. Poate ca va amintiti delicii culinare ale copilariei voastre si le faceti si voi celor mici, iar daca nu este vorba despre ceva complicat ii incurajati si indrumati sa le faca si ei cu mainile lor.

Pesti

Bun tonus, optimism; sete de cunoastere, lectura. Poate ca nu va multumiti cu niste informatii prinse din zbor si mergeti la un manual, un autor. Au destule sa va povesteasca oameni dragi care traiesc in alt oras si chiar poze de trimis online.

În articolul
Horoscop miercuri, 25 martie: Săgetătorii sunt optimiști, Balanțele au vești bune în relație
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz international
Cele mai spectaculoase ținute de la MET Gala 2024. Zendaya a strălucit într-o rochie inedită
  • Cele mai spectaculoase ținute de la MET Gala 2024
  • Zendaya a strălucit într-o rochie inedită
Emisiuni TV
Star Matinal. Iubitul Shakirei, primele dezvăluiri din relație. Cum o descrie Lucien Laviscount pe celebra artistă: "Cea mai frumoasă..." / VIDEO
  • Shakira se pare că se întâlnește cu Lucien Laviscount după despărțirea de Gerard Pique
  • Iubitul artistei, primele dezvăluiri din relație
Emisiuni TV
Star Matinal. Sebastian Dobrnicu a vorbit despre boala de care suferă de aproximativ un an. Cum l-au schimbat problemele de sănătate: "Plângeam în pat de durere..." / VIDEO
  • Sebastian Dobrincu, totul despre boala cu care a luptat
  • Cum i-a schimbat complet gândirea
Stiri interne
Accident mortal în Mehedinți! Un bărbat a fost lovit de două mașini în timp ce traversa strada
  • Un pieton a decedat după ce a fost lovit de două mașini care circulau în sensuri opuse
  • Accidentul s-a produs pe DN6, în localitatea mehedințeană Tâmna
Stiri internationale
Doliu în lumea filmului! S-a stins din viață, la 83 de ani, o cunoscută actriță / FOTO
  • Lumea filmului internațional, în doliu
  • A murit o cunoscută actriță
  • S-a stins din viață la vârsta de 83 de ani
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a fost eliminat. A plecat acasă, după ce a obținut 11 puncte: „E doar începutul” / VIDEO
  • Ce concurent a fost eliminat
  • A plecat acasă, după ce a obținut 11 puncte
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut