Live acum
Prime time 19:45 Star Special - Muntele Athos
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop miercuri, 6 mai: Săgetătorii cer o mână de ajutor, Gemenii sunt aglomerați

Horoscop miercuri, 6 mai: Săgetătorii cer o mână de ajutor, Gemenii sunt aglomerați

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 05.05.2020 la 23:34 Actualizat pe 05.05.2020 la 23:34

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 6 mai. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele miercuri, 6 mai.

Horoscop miercuri, 6 mai: Săgetătorii cer o mână de ajutor, Gemenii sunt aglomerați

Spynews

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 6 mai. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele miercuri, 6 mai.

Berbec

Veti face poate o analiza ca sa vedeti pe ce se duc banii vostri, sa va stabiliti o limita de cheltuieli pentru perioada urmatoare. Poate ca abia acum incepe sa se confirme stiri de care v-ati indoit la inceput si veti incerca sa gasiti o cale sa va adaptati noutatilor, schimbarilor.

Taur

Moment de inspiratie sau poate ca va motiveaza cineva: cert este ca va pregatiti sa demarati un proiect important, sa luati o hotarare majora. Astazi si manine va trebui sa fiti atenti si sa raspundeti dorintelor omului iubit, sugestiilor sale astfel sa evitati tensiuni, neintelegeri.

Gemeni

Se anunta o a doua parte a saptamanii destul de incarcata pentru voi, mai ales ca este posibil sa nu soseasca ajutorul pe care va bazati. Buna stare sufleteasca, totusi, si este posibil sa constatati si ca v-ati refacut fortele, rezistenta, capacitatea de concentrare.

Rac

Emotii constructive: apar acele imprejurari in care trebuie sa confirmati increderea care vi s-a acordat, sa demonstrati si calitati practice pe langa bunele intentii. Sunt bune sanse sa va sporiti castigurile, sa compensati cumva cheltuielile crescute din ultimul timp.

Leu

Poate ca revine in discutie o chestiune ramasa nerezolvata ori va aminteste cineva din familie despre rugamintea sa si veti cauta timp pentru ea, o rezolvare. Planul profesional este prioritar pentru voi acum: acolo se indreapta eforturile voastre, de acolo asteptati si aprecieri, castiguri.

Fecioara

Zile aglomerate: sunteti in plina miscare, cu atentia impartita in mai multe directii; vi se cere parerea, o analiza, raspunsuri. Veti face poate apel la intuitie, la bunul simt sau la experienta voastra anterioara ca sa treceti peste niste pasi preliminari si sa castigati timp.

Balanta

Energie, entuziasm, ganduri indreptate spre viitor sau poate ca sunteti acaparati de un proiect si nu va trebuie nici mancare, nici pauze prea multe. Veti simti daca trebuie sa il incurajati pe omul iubit ori pe cineva apropiat sa se deschida fata de voi, sa va spuna pasuri, nevoi.

Scorpion

Mesaje, telefoane, salutari de la oameni cu care obisnuiati sa va intalniti destul de des. Vi se fac complimente, incearca cineva sa va capteze atentia cu o propunere sau cu o idee de afaceri; veti avea, se pare, nevoie de ceva timp de gandire inainte de a da un raspuns, de a va implica.

Sagetator

Poate ca va rasuna in urechi cuvinte auzite cine stie cand si va trezesc emotii, va evoca amintirea unor persoane, evenimente, perioade. Poate ca va pregatiti sufleteste sa abordati pe cineva de la care ati avea nevoie de o mana de ajutor si caruia i-ati facut si voi o favoare candva.

Capricorn

Poate ca v-ati intrat in ritm si faceti acum ceva de placere, continuati un proiect fata de care ati avut indoieli la inceput. Ar trebui sa profitati de conjunctura astrala si sa construiti relatii, iar in acelasi timp sa creati, sa produceti, sa dati o forma concreta ideilor voastre.

Varsator

Poate ca ajungeti in biroul sefului si primiti o propunere onoranta, o adevarata provocare pentru voi. Sunteti intr-o perioada in care vi se acorda credit, vi se da mana libera pentru proiectele si propunerile voastre pentru ca ati demonstrat deja ce stiti si ce puteti.

Pesti

Apar clarificarile de care aveati nevoie, va trimite un profesor sau un cunoscator la pagini dintr-un manual, tratat, compendiu. Bogata viata interioara in aceste zile, pregatire sufleteasca si nu numai pentru un proiect pe care vreti sa il demarati cat de curand.

În articolul
Horoscop miercuri, 6 mai: Săgetătorii cer o mână de ajutor, Gemenii sunt aglomerați
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Judecătorii au decis! Paul de România va rămâne în arest provizoriu de Paște
  • Paul de România rămâne în arest provizoriu de Paște
  • Paul Lambrino este condamnat definitiv la trei ani și patru luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa
Showbiz intern
Ce a postat Alina Marymar, după ce micuțul Lucas a fost înmormântat. Nepotul lui Tzancă Uraganu s-a confruntat cu o boală gravă: „Drum lin...” / FOTO
  • Ce a postat Alina Marymar, după ce micuțul Lucas a fost înmormântat
  • Nepotul lui Tzancă Uraganu s-a confruntat cu o boală gravă
Paparazzi
Prințișorul de la Tărtășești și soția vizitează doar locațiile de lux. Cei doi știu să se distreze în orice moment / PAPARAZZI
  • Prințișorul de la Tărtășești și soția vizitează doar locațiile de lux
  • Cei doi știu să se distreze în orice moment
Stiri interne
Un tânăr în vârstă de 21 de ani și-a pierdut vârsta într-un accident rutier. Denis a murit după ce prietenul lui s-a suit băut la volan: "Ne va lipsi tuturor" / FOTO
  • Accident rutier grav în Hunedoara
  • Un tânăr în vârstă de 21 de ani a avut parte de un sfârșit tragic
  • Denis a murit după ce prietenul lui s-a suit băut la volan
Paparazzi
Acasă îl așteaptă o brunetă, dar el a defilat cu o blondă pe litoral! Adrian Eftimie, surprins în compania unei femei misterioase / PAPARAZZI
  • Adrian Eftimie s-a distrat pe cinste pe litoral
  • Dj-ul a fost filmat îm compania unei blonde
Paparazzi
Fiica cea mică a Anamariei Prodan a făcut senzație într-un club de fițe! Sarah Dumitrescu a atras toate privirile. Cine i-a ținut companie / PAPARAZZI
  • Fiica cea mică a Anamariei Prodan a făcut senzație într-un club de fițe
  • Sarah Dumitrescu a atras toate privirile
  • Cine i-a ținut companie
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut