Live acum Film: Omul lui Dumnezeu
Prime time 19:45 Star Special - Muntele Athos
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop sâmbătă, 8 octombrie 2022: Săgetătorii vor avea momente delicate în relația de cuplu

Horoscop sâmbătă, 8 octombrie 2022: Săgetătorii vor avea momente delicate în relația de cuplu

De Mihaela Ioana.
Publicat pe 07.10.2022 la 23:10 Actualizat pe 07.10.2022 la 23:10

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de sâmbătă, 8 octombrie 2022. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Horoscop sâmbătă, 8 octombrie 2022: Săgetătorii vor avea momente delicate în relația de cuplu

Arhivă

Berbec

Pentru cei mai tineri: incurajari, sprijin, o promisiune de ajutor, o vorba buna pusa pentru voi. In mare, bune aspecte pentru viata sociala: pe langa faptul ca va simtiti apreciati, se intrevad la orizont si posibilitati de a obtine castiguri suplimentare, va largiti cercul de clienti, de cunoscuti.

Taur

Zi mai linistita in evenimente, insa nu lipsita de emotii intense sau de griji. Poate ca aveti in vedere un concurs, eveniment sau campanie si vreti sa fiti in cea mai buna forma, cautati sa faceti o lista a unor posibile obstacole pe care va trebui sa le depasiti.

Gemeni

Ambitii, planuri de expansiune a unei afaceri, sa intrati in tainele unui domeniu si sa ajungeti performeri, experti, sa participati la competitii si sa obtineti un loc de frunte. Sunteti gand la gand cu omul iubit ca a sosit momentul sa deveniti parinti, sa va largiti familia.

Rac

Se invioreaza casa: frati, veti sau prieteni buni trec pe la voi pentru o cafea sau un pranzsau poate ca impreuna ajungeti apoi undeva in natura, intr-o statiune. Curiozitate, activitati intelectuale; ii surprindeti placut pe cei din jurul vostru cu versuri, refrene, citate.

Leu

Faptele voastre vorbesc mai mult decat orice declaratie: sunteti observati, urmariti, admirati, dati ca exemplu. Entuziasm legat de o calatorie, sarbatori, revelion: poate ca aveti idei diferite fata de ale partenerului de viata in ceea ce priveste destinatia, dar vetiajunge la un acord.

Fecioara

Pofta de viata, energie, fantezie: le este greu celorlalti sa tina ritmul cu voi. Poate ca ii incantati pe oaspetii vostri cu ceva facut de voi insiva sau voi va bucurati ca nu v-ati pierdut talente si abilitati in ciuda timpului care a trecut peste voi.

Balanta

Inima buna, farmec, drag sa stati de vorba cu ai vostri, cu prieteni dragi si sa desertati sacii cu noutati. Veti fi destul de activi in saptamanile urmatoare in sfera sociala, iar satisfactiile nu vor fi doar de natura sufleteasca, de imagine sau de prestigiu.

Scorpion

Ambitii, eforturi: vreti sa va depasiti pe voi insiva, sa recuperati intarzieri, sa faceti pe cont propriu chestiuni destul de dificile. Nu trebuie, insa, sa va exagerati fortele sau rezistenta si capacitatea de efort, sa neglijati potentiale riscuri.

Sagetator

Nu sunt excluse momente mai delicate in relatia de cuplu sau cu vreun apropiat: par sa fie niste diferente intre felul in care vedeti lucrurile, amanati luarea unei decizii. Cei mai mici se bucura sa experimenteze si sa descopere, sa strice si sa repare, sa descopere cum functioneaza.

Capricorn

Poate ca sunteti gazde si va straduiti sa fie totul ireprosabil, chiar daca vizita este destul de scurta (este, insa, posibil, ca invitatii sa ramana peste noapte la voi). Poate ca aflati despre oameni sau situatii asemanatoare si capatati incredere intr-un proiect pe care il vreti demarat cat de curand.

Varsator

Poate ca va intalniti intr-un cadru relaxat cu oameni cu care interactionati in sfera profesionala sau afaceri si abordati subiecte diverse, in treacat poate si chestiuni care va privesc pe toti in mod direct. Cei mai tineri admira un model de succes sau de conduita, se inspira din cele vazute.

Pesti

Atmosfera placuta, schimb de informatii utile. Poate ca acestea au loc undeva la drum: va intalniti cu frati, veri sau buni prieteni. Va inspira cele vazute si ganditi, poate, sa folositi si voi materiale sau aranjamentele vazute pentru schimbarile pe care le aveti in plan pentru locuinta.

În articolul
Horoscop sâmbătă, 8 octombrie 2022: Săgetătorii vor avea momente delicate în relația de cuplu
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Judecătorii au decis! Paul de România va rămâne în arest provizoriu de Paște
  • Paul de România rămâne în arest provizoriu de Paște
  • Paul Lambrino este condamnat definitiv la trei ani și patru luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa
Showbiz intern
Ce a postat Alina Marymar, după ce micuțul Lucas a fost înmormântat. Nepotul lui Tzancă Uraganu s-a confruntat cu o boală gravă: „Drum lin...” / FOTO
  • Ce a postat Alina Marymar, după ce micuțul Lucas a fost înmormântat
  • Nepotul lui Tzancă Uraganu s-a confruntat cu o boală gravă
Paparazzi
Prințișorul de la Tărtășești și soția vizitează doar locațiile de lux. Cei doi știu să se distreze în orice moment / PAPARAZZI
  • Prințișorul de la Tărtășești și soția vizitează doar locațiile de lux
  • Cei doi știu să se distreze în orice moment
Stiri interne
Un tânăr în vârstă de 21 de ani și-a pierdut vârsta într-un accident rutier. Denis a murit după ce prietenul lui s-a suit băut la volan: "Ne va lipsi tuturor" / FOTO
  • Accident rutier grav în Hunedoara
  • Un tânăr în vârstă de 21 de ani a avut parte de un sfârșit tragic
  • Denis a murit după ce prietenul lui s-a suit băut la volan
Paparazzi
Acasă îl așteaptă o brunetă, dar el a defilat cu o blondă pe litoral! Adrian Eftimie, surprins în compania unei femei misterioase / PAPARAZZI
  • Adrian Eftimie s-a distrat pe cinste pe litoral
  • Dj-ul a fost filmat îm compania unei blonde
Paparazzi
Fiica cea mică a Anamariei Prodan a făcut senzație într-un club de fițe! Sarah Dumitrescu a atras toate privirile. Cine i-a ținut companie / PAPARAZZI
  • Fiica cea mică a Anamariei Prodan a făcut senzație într-un club de fițe
  • Sarah Dumitrescu a atras toate privirile
  • Cine i-a ținut companie
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut