Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop vineri, 10 aprilie: Berbecii au parte de o comunicare bogată cu prietenii, iar Gemenii au o zi destul de aglomerată

Horoscop vineri, 10 aprilie: Berbecii au parte de o comunicare bogată cu prietenii, iar Gemenii au o zi destul de aglomerată

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 09.04.2020 la 22:33 Actualizat pe 09.04.2020 la 22:33

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 10 aprilie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele vineri, 10 aprilie.

Berbec

Comunicare bogata cu prieteni sau colaboratori chiar daca sta fiecare la domiciliul lui: aveti idei de dezbatut, faceti schimb de informatii din zona fiecaruia. Poate va descoperiti talent de povestitor si chiar de scriitor: amestecati fapte cu imaginatia si iese ceva frumos.

Taur

Teste pentru voi: din partea sefilor, a colegilor, a unui client nehotarat, poate ca pune cineva la indoiala variantele sau ideile voastre si trebuie sa aveti argumente pe masura. Interes pentru o activitate sau afacere pe cont propriu: daca nu acum, atunci la revenirea la normal a lucrurilor.

Gemeni

O zi destul de aglomerata: ca au ramas destule pe capul vostru sau ca apar urgente, cert este ca nu prea gasiti timp de odihna. Buna perioada sa va faceti cunoscute produsele si serviciile: poate depasiti granitele localitatii sau ale judetului vostru, tintiti mai departe.

Rac

Au succes demersurile voastre legate de recuperarea unor sume care vi se cuvin sau poate ca ajungeti la banca sa stabiliti un calendar de plati. Impresionati prin tinuta, distinctie, argumente, dar si starea voastra de spirit poate schimba decizia celor cu care negociati, discutati.

Leu

Ambitie, hotarare, perseverenta: veti ajunge destul de repede sa va acomodati cu noi colegi ori sa faceti fata sarcinilor pe care le-ati primit recent. Va ia prin surprindere omul iubit cu o multime de idei si de planuri pentru casa, pentru perioada urmatoare.

Fecioara

Bine ar fi sa nu va bazati doar pe vorbe ci sa obtineti o semnatura, o stampila, o dovada ca ati trecut pe acolo. Incarcatura, stres, aglomeratie: se pare ca faceti mari eforturi ca sa va ridicati la inaltimea sperantelor care s-au pus in voi, sa va onorati toate promisiunile.

Balanta

Cheltuieli pentru cei mici: ceva care sa le mentina interesul si atentia, carti sau jocuri online. Entuziasm contagios, aveti ce le oferi celorlalti: vorbe bune, versuri, povestioare cu talc pentru cei mici ai vostri, ceva care sa se plieze pe o situatie concreta si pe dorintele lor.

Scorpion

Ar putea sa va revina brusc in amintire vorbe auzite demult de la parinti, bunici, unchi si va convingeti de adevarul si intelepciunea lor. Va vin idei noi legate de un plan de renovare, reparatii sau reamenajari aflat in desfasurare si va veti consulta cu omul iubit.

Sagetator

Se strange legatura cu frati sau veri aflati departe de voi: va sfatuiti, va incurajati, aflati noutati. Se pare ca cei aflati la varsta scolara nu au nevoie de prea multe indemnuri sau rugaminti pentru a rasfoi un manual sau o culegere, insa se bucura de prezenta si atentia parintilor, a bunicilor.

Capricorn

Ati inceput poate de ceva vreme sa va schimbati preferinte culinare, cantitati chiar, ore de masa si acum incepeti sa vedeti efecte asupra siluetei sau asupra tonusului. Salutari, semne de simpatie de la oameni cu care candva obisnuiati sa va vedeti destul de des.

Varsator

Poate ca s-au dus emotiile si agitatia unui inceput, ale unui debut si acum defilati, obtineti rezultate si performante. In plus, sunteti mai relaxati si va permiteti sa radeti. Perioada plina de inspiratie si de visare productiva, experimentati fara teama de esec.

Pesti

Oscilatii emotionale si ar fi bine sa va urmariti: sa vedeti daca nu cumva aveti tendinta sa va ingrijorati chiar fara sa existe vreun motiv concret. Reflectati poate la vorbele adresate voua sau la o oferta primita si veti sti cat adevar cuprind, cat de serioase sunt.

În articolul
Horoscop vineri, 10 aprilie: Berbecii au parte de o comunicare bogată cu prietenii, iar Gemenii au o zi destul de aglomerată
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Beauty & Lifestyle
Metoda simplă prin care poți afla locația unei persoane! Nu trebuie să îți dea permisiunea pe WhatsApp
  • Cum poți afla locația unei persoane pe WhatsApp
  • Metodă simplă și eficientă
Emisiuni TV
Star Matinal. Ce lucruri importante a învățat Daniela Gyorfi atunci când a fost trădată. Artista, mărturisiri neașteptate: „Este o făcătură...” / VIDEO
  • Lucrurile importante pe care le-a învățat Daniela Gyorfi atunci când a fost trădată
  • Ce a declarat cântăreața la Star Matinal
Stiri interne
Răsturnare de situație în cazul Crevedia! Pompierii, acuzați de tragedie? Patronii stației GPL au depus plângere penală împotriva lor
  • Patronii stației GPL din Crevedia au depus plângere penală împotriva pompierilor care au coordonat intervenția
  • Ce acuzații le sunt aduse salvatorilor
Stiri interne
Caz halucinant în București! Un bărbat și-a aruncat bebelușul în râul Dâmbovița
  • Caz șocant în Capitală
  • Un bărbat și-a aruncat bebelușul nou-născut în râul Dâmbovița
Showbiz intern
Iasmina Halas a pus punct relației pe care abia ce o începuse! Blondina, speriată de viitorul partener: ”Mi-a fost teamă, era foarte posesiv, obsedat”
  • Iasmina Halas a luat o decizie radicală
  • De ce nu mai vorbește cu bărbatul de care se îndrăgostise
  • Cum a speriat-o acesta
Beauty & Lifestyle
Banc: "Am înțeles ca te-ai despărțit de Gigel. De ce?" Răspunsul îți va aduce zâmbetul pe buze
  • Cele mai tari bancuri
  • Glumele care îți vor aduce zâmbetul pe buze
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Furtunile încep să facă ravagii în ţară: străzi din Sinaia, inundate. Până când ţine codul galben de vijelii şi grindină
recomandare pe as.ro
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Ceaiul semifermentat care te ajută la digestie după mesele de Paşte şi te relaxează fără să dea somnolenţă
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 8 mai 2024. Fecioarele atrag bunăstarea, Peștii se lasă ghidați de instinct
recomandare pe antena3.ro
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație. Ajută la slăbit, iar magazinele au fost luate cu asalt
recomandare pe playtech.ro
Top 3 zodii care o iau de la început după Paşte. Li se schimbă viaţa complet, apar noi oportunităţi
recomandare pe playtech.ro
Ce faci cu ouăle fierte rămase de la Paște. Top 4 reţete în care să le foloseşti
recomandare pe redactia.ro
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
recomandare pe redactia.ro
În ce stare se află Florin Piersic, după ultima operație. Actorul și-a petrecut Paștele în spital, iar medicii au făcut noi declarații
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Deși șomajul e în scădere, tinerii din România nu-și găsesc de muncă!
recomandare pe dailybusiness.ro
Muncitorii de „import”, soluția pentru criza cauzată de plecarea a 6 milioane de români din țară
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner