Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop vineri, 13 octombrie 2023: Racii trăiesc emoții profunde

Horoscop vineri, 13 octombrie 2023: Racii trăiesc emoții profunde

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 13.10.2023 la 00:02 Actualizat pe 13.10.2023 la 00:02

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de vineri, 13 octombrie 2023. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Berbec

Popate ca dupa un incident din primele zile ale saptamanii, acum este momentul adevarului intr-o o relatie, de suflet sau de afaceri, de prietenie: veti vedea cate lucruri va leaga, ce interese comune aveti. Ba chiar or fi si niste chestiuni mai vechi pe care le vreti lamurite acum.

Taur

Sunt oameni care va urmaresc, va admira, vor sa invete de la voi; poate ca pentru o perioada veti face echipa impreuna, iar beneficiul va fi reciproc. Sunt bune sanse ca un proiect care demareaza in aceste zile sa va aduca niste castiguri pe termen mai lung, dar si experienta considerabila.

Gemeni

Momente de inocenta, puritate sufleteasca, idealism: veti dori, poate, sa reveniti la o stare din zilele bune, in care totul vi se parea frumos, usor, corect, sa abordati altfel un proiect solicitant din mai multe puncte de vedere, nu doar fizic sau al cunostintelor implicate.

Rac

Emotii profunde, ganduri legate de un nou inceput in viata voastra, in care sa va detasati de experiente neplacute din trecut si sa ramaneti doar cu amintirile frumoase. Puternica motivatie pentru actiune, activitati prin care sa va cuceriti un loc de frunte ori sa va consolidati renumele.

Leu

Sperante si ganduri bune, cautati aspectele pozitive ale lucrurilor pe care le aflati acum. Pregatiri de drum: sa revedeti frati, veri sau prieteni buni care locuiesc departe de voi, sa ajungeti intr-un loc incarcat de semnificatii istorice, religioase ori care ofera atractii turistice apreciabile.

Fecioara

Poate ca vin niste bani si incepeti sa apreciati altfel potentialul unei activitati, afaceri, al unor produse sau servicii ori pur si simplu va creste stima de sine, increderea in voi insiva. Pe de alta parte, poate ca fara sa vreti jucati rolul de terapeut pentru cineva care traverseaza momente grele.

Balanta

Zile deosebite: intalniri, revederi, salutari, mesaje, oferte; oricum, pare sa fie ceva care va pune pe ganduri si luati in calcul un nou inceput intr-o relatie sau poate ca scapati de un sentiment de vinovatie, ca ati fi putut face mai mult pentru o persoana, relatie, proiect, activitate.

Scorpion

Poate ca ati depasit dificultatile si emotiile unui inceput si, chiar daca ati ramas cu amintirile unor dificultati, sunteti hotarati sa continuati in forta, sa duceti la bun sfarsit proiectul in care sunteit implicati. Merita sa incercati sa va reglati somnul la sfarsitul acestei saptamani, sa fiti in forma.

Sagetator

Este o zi banoasa pentru cei cu activitate pe cont propriu; foarte bine, insa, se poate sa aflati ca a fost acceptata cerinta voastra legata de salariu ori ca vine un supliment pentru rezultatele voastre, atingerea unui obiectiv. Visuri si sperante: poate ca va inspira un prieten, va motiveaza.

Capricorn

Noutati in plan profesional, chiar acum spre sfarsitul saptamanii. Poate ca sunt lucruri care se vor pune in aplicare in zilele urmatoare, poate ca vine hartia pe care o asteptati de mult si care consfinteste o stare de fapt, promovarea pe care ati obtinut-o prin concurs, examen.

Varsator

Simtiti voi ca ceea ce visati acum este cat se poate de practic, realizabil; poate chiar anticipati solutia, drumul de urmat. Bun moment sa va puneti o dorinta, sa va stabiliti un obiectiv pentru perioada care urmeaza ori sa va adresati sefului cu idei, solutii, propuneri.

Pesti

Poate ca se rezolva o incurcatura, o situatie care v-a adus freamat sufletesc. Sau aflati suma pe care ar trebui sa o platiti pentru o vacanta exotica ori pentru un vis al vostru si sunteti multumiti de conditii, de termene de plata, de niste facilitati.

În articolul
Horoscop vineri, 13 octombrie 2023: Racii trăiesc emoții profunde
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Mireasa – Capriciile Iubirii. Acuzații grave la adresa Antoniei! Care ar fi fost adevăratul motiv pentru care ar fi venit în emisiune iubita lui Cristian Marinescu: ”Să se vindece de...” / VIDEO
  • Andrada a făcut dezvăluiri explozive în emisiune
  • Cum a reacționat Antonia
Emisiuni TV
Acces Direct. Scandal între vecini. Gheorghe, condiționat de bărbatul care s-a mutat de curând? A fost acuzat că a intervenit pe proprietatea lui
  • Scandal între vecini
  • Gheorghe, condiționat de bărbatul care s-a mutat de curând?
  • A fost acuzat că a intervenit pe proprietatea lui
Emisiuni TV
Acces Direct. Iubita bărbatului ucis în Crângași, adevărul despre conflictul care a dus la crima de ieri. Tinerii ar fi venit ulterior în parc
  • Iubita bărbatului ucis în Crângași, adevărul despre conflictul care a dus la crima de ieri
  • Tinerii ar fi venit ulterior în parc
Emisiuni TV
Acces Direct. Familia bărbatului ucis, în Crângași, primele declarații după crima de aseară. A fost omorât în fața trecătorilor: „Nu m-a băgat nimeni în seamă”
  • Familia bărbatului ucis, în Crângași, primele declarații după crima de aseară
  • A fost omorât în fața trecătorilor
Stiri interne
Tinerii acuzați că au omorât în bătaie un bărbat în Crângași au fost arestați preventiv! Cine ar fi trebuit să fie, de fapt, adevărata victimă
  • Băieții acuzați de crima din Crângași au fost arestați
  • Polițiștii continuă cercetările în acest caz
Emisiuni TV
Știrile Antena Stars. Există șanse reale ca Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să îngroape securea războiului? Ce spune Carmen Harra despre împăcarea lor / VIDEO
  • Există șanse reale ca Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să îngroape securea războiului?
  • Ce spune Carmen Harra despre împăcarea lor / VIDEO
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
recomandare pe as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
Romania TV
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
recomandare pe antena3.ro
Orașul din România în care tocmai s-a deschis o fabrică nouă de filtre. Va recruta până la 500 de angajați
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 16 mai 2024. Gemenii iau lucrurile mult prea personal, Săgetătorii au parte de schimbări la locul de muncă
recomandare pe antena3.ro
Când sunt Rusaliile în 2024. Pe ce dată pică marea sărbătoare în acest an
recomandare pe playtech.ro
O mai ții minte pe prima asistentă TV de la Neatza cu Răzvan și Dani? Andreea Spătaru e schimbată total
recomandare pe playtech.ro
Roşiile cu brânză, o alăturare culinară greşită? Mihaela Bilic spulberă mitul
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Îngheață salariile din România? Mugur Isărescu anunță colapsul
recomandare pe dailybusiness.ro
Verificați cardurile! Sute de euro de la Guvern intră azi în conturi
recomandare pe Jurnalul.ro
Ce n-a mai văzut ANI: Candidatul la europarlamentare Silvestru Șoșoacă s-a „divorțat parțial” de Diana, în declarația de avere depusă la BEC. Juridic însă, cei doi sunt încă soți
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor