Live acum Mireasa. Capriciile iubirii (r)
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop vineri, 15 decembrie 2023: Berbecii vor avea parte de diverse întâlniri

Horoscop vineri, 15 decembrie 2023: Berbecii vor avea parte de diverse întâlniri

De Bianca Matei.
Publicat pe 14.12.2023 la 22:49 Actualizat pe 14.12.2023 la 22:49

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de vineri, 15 decembrie 2023. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Horoscop vineri, 15 decembrie 2023

arhivă

Berbec

Intalniri diverse, contacte cu persoane din strainatate sau de la drum, tatonari pentru a vedea ce puteti face impreuna in anul viitor. Daca va mobilizati, ati putea termina in timp util ce v-ati propus, ca sa puteti sa va bucurati apoi de sfarsitul de saptamana ori sa va pregatiti de drum.

Taur

Vesti aparent de mica importanta pot avea un impact major asupra planurilor voastre de viitor. O zi aglomerata, solicitanta, insa lucrurile nu vi se mai par atat de grele daca reusiti sa colaborati, sa va impartiti sarcinile cu colegii.

Gemeni

Neatentia sau gandul ca nimic nu se mai poate intampla dupa ce ati ajuns la un acord verbal, ar putea sa va aduca o paguba neastepta; ar fi bine sa urmariti realizarea unei tranzactii pana la final, ca sa evitati o dezamagire.

Rac

Nu va vedeti capul de treburi, iar surpriza este ca apar si noi solicitari, oferte, se poate extinde un proiect inceput recent. Ar putea trece neobservata pe moment o noua cunostinta pe care o faceti la munca, cu ocazia unei prestatii ale voastre.

Leu

Nu vor trece neobservate eforturile voastre de a iesi dintr-un sablon, de a aborda activitati complexe cu care nu ati fost obisnuiti. Se poate sa stati peste program, dar stiti si ca miza este destul de importanta: poate chiar o avansare pana la sfarsitul anului.

Fecioara

Gluma-i gluma, treaba-i treaba: veti insista asupra acelor aspecte la care nu puteti renunta si se pare ca mesajul vostru va fi inteles intru totul. Este o perioada speciala pentru voi, in care puneti mult suflet in tot ceea ce faceti: vreti sa construiti ceva, sa se vada la final mana voastra.

Balanta

Noutati, prea putine; in schimb, diverse rezolvari ale unor situatii ramase neterminate, poate si ceva munca gospodareasca sa straluceasca totul iarasi. Poate gasiti formula unui schimb convenabil ambelor parti prin care sa puneti capat unei dispute.

Scorpion

Veti putea depasi si ultimul punct care sta in calea incheierii unui acord, semnarii unui contract. Zile frumoase in relatia de cuplu: va sfatuiti, faceti planuri si treceti la treaba impreuna, iar atmosfera aceasta va fi memorabila, un reper pentru voi.

Sagetator

Ati putea fi un punct de reper intr-un grup sau intr-o negociere, sa oferiti argumente pertinente si o pozitie ce nu poate fi ignorata. Pare ca nu veti sta pe ganduri daca se pune in cuplu problema unei deplasari in acest sfarsit de saptamana, la rude sau pentru miscare.

Capricorn

Ati putea primi o transa de bani si sa aveti un plus de liniste pentru perioada care urmeaza. Se poate sa curga altfel o discutie care pana acum nu v-a fost la indemana, cu destainuiri si chiar niste detalii sau dovezi ca sa inlaturati pentru totdeauna banuieli si suspiciuni.

Varsator

Daca nu se pune problema renegocierii salariului, despre un bonus sau o recompensa tot ar putea fi vorba. Oameni cu care ati stabilit in timp o relatie mai apropiata va pot usura diverse demersuri astazi, mai ales pe cele care tin de mersul unor acte.

Pesti

Veti putea observa ca eforturile voastre anterioare de a va face cunoscuti sau de a va promova sunt rasplatite cu varf si cu indesat de ofertele sau de realizarile de acum. Ati putea avea parte de o declaratie neasteptata, de un semn de simpatie sau de dragoste, dupa cum e situatia.

În articolul
Horoscop vineri, 15 decembrie 2023: Berbecii vor avea parte de diverse întâlniri
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Star Matinal. Cătălin Botezatu, amintiri din școala generală. La ce vârstă s-a îndrăgostit pentru prima dată: "Am fost pe golăneală..." / VIDEO
  • Ce amintiri are Cătălin Botezatu din școala generală
  • Designerul a spus la ce vârstă s-a îndrăgostit prima oară
Stiri interne
Ce despăgubiri vor primi familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai. Sumele sunt uriașe
  • Ce despăgubiri vor primi familiile tinerilor uciși de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai
  • Sumele sunt uriașe
Emisiuni TV
Star Matinal. Oana Marica, prima apariție publică după despărțirea de Adrian Mititelu Jr. Vedeta a atras toate privirile / VIDEO
  • Prima apariție publică a Oanei Marica după despărțirea de Adrian Mititelu Jr.
  • Vedeta a atras toate privirile
Emisiuni TV
Star Matinal. Chef Enzo se căsătorește în doar câteva zile. Ce declarații a făcut înainte de marele eveniment: "Am emoții mari..." / VIDEO 
  • Nuntă mare în familia Castellano
  • Chef Enzo se căsătorește în doar câteva zile
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Care este relația dintre Cătălin Botezatu și tatăl său. Ce mesaj a transmis designerul: „Am fost într-o competiție”
  • Care este relația dintre Cătălin Botezatu și tatăl său
  • Ce mesaj a transmis designerul
Emisiuni TV
Star Matinal. Alina Pușcaș, noi declarații după ce s-a mutat în casă nouă. Ce dificultăți a întâmpinat: "Sunt foarte puțini care fac..." / VIDEO
  • Alina Pușcaș s-a mutat recent în noua casă
  • Ce dificultăți a întâmpinat prezentatoarea Te cunosc de undeva
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un băiat de 16 ani, autorul oribilei crime din Crângaşi. El şi un amic au atacat un bărbat pe stradă şi l-au bătut până l-au omorât: "I-au dat cu bâta"
recomandare pe as.ro
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Romania TV
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
recomandare pe antena3.ro
Prof. dr. Vlad Ciurea, despre cel mai sănătos înlocuitor al zahărului. Nu schimbă gustul alimentelor și este la îndemâna oricui
recomandare pe antena3.ro
Cea mai nouă peşteră din România, o destinație turistică spectaculoasă. Are sistem de iluminare și monitorizare
recomandare pe antena3.ro
Mişcare de ultim moment cu privire la cardul de energie. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat
recomandare pe playtech.ro
Cele două zodii care strălucesc pe toate planurile. Au noroc colosal la bani, în dragoste și carieră
recomandare pe playtech.ro
Cel mai simplu truc pentru ca salata verde să rămână proaspătă chiar și o săptămână
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Mai mulți bani pentru acești fermieri! S-a luat decizia oficială!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț de ultimă oră pentru clienții Hidroelectrica! Ce se întâmplă cu facturile!
recomandare pe Jurnalul.ro
Ce n-a mai văzut ANI: Candidatul la europarlamentare Silvestru Șoșoacă s-a „divorțat parțial” de Diana, în declarația de avere depusă la BEC. Juridic însă, cei doi sunt încă soți
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor