Live acum XNS
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop vineri, 15 aprilie 2022: Gemenii au visuri și speranțe mari

Horoscop vineri, 15 aprilie 2022: Gemenii au visuri și speranțe mari

De Bianca Matei.
Publicat pe 14.04.2022 la 22:42 Actualizat pe 14.04.2022 la 23:29

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de vineri, 15 aprilie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Horoscop vineri,15 aprilie 2022

Berbec

Rasuflati usurati ca ati scapat de o greutate sau de o problema aparuta pe neasteptate, aveti satisfactia ca ati fost alaturi de un prieten sau de un coleg intr-un moment dificil. Poate ca altfel abordati un subiect care v-a adus pe pozitii diferite si ajungeti la un acord, la o impacare.

Taur

Posibil sa primiti un pont sau un sfat valoros din partea unui prieten, se face lumina intr-o situatie incurcata. Va napadesc amintiri, chiar si regrete sau temeri, va vine greu sa faceti o analiza la rece a ansamblului si a contextului; mai bine va bucurati de zilele libere care urmeaza.

Gemeni

Visuri si sperante, dar mai degraba este vremea actiunii pentru voi. Este momentul ideal sa va promovati atat pe voi insiva, precum si ideile si planurile voastre. Un plus de realism fata de zilele trecute sau poate ca descoperiti greseala dintr-un calcul, un element pe care l-ati neglijat.

Rac

Momente de respiro pentru voi in pregatirea viitoarei aventuri, provocari, test. Pregatiri de drum: poate ca ajungeti macar in trecere pe la parinti sau rude si veti stabili sa petreceti acolo cateva zile, ii lasati pe cei mici sa se bucure de veri si de bunici.

Leu

Importanta schimbare sufleteasca, reveniti la ganduri bune, depasiti temeri sau indoieli. Conteaza mai putin cine ia initiativa: important este ca veti fi pe aceeasi lungime de unda cu omul iubit in ceea ce priveste destinatia si programul de sfarsit de saptamana.

Fecioara

Poate ca apar banii care vi s-au promis si va va tihni deplasarea pe care o aveati in plan. Apar in zilele urmatoare noutati remarcabile: lucruri pe care le vedeti cu ochii vostri si le intelegeti, le veti aplica in activitatea voastra, va explicati un fenomen.

Balanta

Ambitii, optimism: sunteti gata sa profitati de oportunitatile care apar, tineti legatura cu cei ce va pot fi de ajutor. Mai buna stare fizica decat ieri: poate ati descoperit ce alimente fac bine sanatatii voastre, ajungeti la un salon de masaj sau reusiti sa faceti miscare, sa va eliberati de tensiune.

Scorpion

Ar putea aparea la momentul potrivit mana de ajutor de care aveati nevoie sau o informatie importanta, un sfat util. Distractie, odihna activa: veti realiza cat de mult va ajuta miscarea si activitatea pentru starea de spirit si pentru sanatate, pentru calitatea si durata somnului.

Sagetator

De drag sau de nevoie va indreptati poate spre casa parinteasca ori spre locurile in care ati copilarit, participati la o reuniune sau petrecere de familie. Poate ca reapare persoana interesata sa incheie o tranzactie imobiliara si depasiti impedimentele legate de pret sau de alta natura.

Capricorn

Intelepciune, echilibru sufletesc: veti gasi formula prin care sa incheiati amiabil o disputa, sa lasati loc de buna ziua. Poate ca faceti astazi o plata ca sa scapati de griji; apar si semne ca vor urma niste saptamani cu un plus in sfera financiara, ca se intorc la voi niste bani.

Varsator

Nerabdare in asteptarea unor vesti sau confirmari; aveti voi idei si variante pregatite, dar poate ca socotiti ca nu este momentul potrivit sa luati initiativa ori sa va impuneti punctul de vedere. Poate ca va dati intalnire cu rude sau prieteni buni la la o terasa, pensiune.

Pesti

Poate ca incheiati niste socoteli (financiare sau morale) si mergeti mai departe linistiti, priviti spre viitor. Veti da poate curs de a va alatura unei actiuni de grup sau proiect umanitar in acest sfarsit de saptamana, va aratati recunostinta pentru ajutorul primit de voi la un moment dat.

În articolul
Horoscop vineri, 15 aprilie 2022: Gemenii au visuri și speranțe mari
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a fost eliminat. A plecat acasă, după ce a obținut 11 puncte: „E doar începutul” / VIDEO
  • Ce concurent a fost eliminat
  • A plecat acasă, după ce a obținut 11 puncte
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Ce concurent a obținut cel mai mare punctaj la duel. I-a impresionat pe jurați cu preparatul lui: „Sunt foarte mândru de tine” / VIDEO
  • Ce concurent a obținut cel mai mare punctaj la duel
  • I-a impresionat pe jurați cu preparatul lui
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cristian Boureanu, motivul pentru care s-a retras din viața politică. Omul de afaceri a făcut mai multe schimbări: „Nu mai las” / VIDEO
  • Cristian Boureanu, motivul pentru care s-a retras din viața politică
  • Omul de afaceri a făcut mai multe schimbări
Emisiuni TV
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia, în lacrimi, la duel: „M-am pierdut complet”. Cum a încercat să o ajute Claudia Saulic / VIDEO
  • Adnana Mihaela Irimia, în lacrimi, la duel
  • Cum a încercat să o ajute Claudia Saulic
Retete
Rețetă de tartă cu smochine. Desertul perfect cu care să-ți surprinzi invitații
  • Rețetă de tartă cu smochine
  • Desertul perfect cu care să-ți surprinzi invitații
Showbiz intern
Alina Eremia și fratele ei, interviu la dublu! Cântăreața și Mircea Eremia, amintiri din perioada copilăriei: ”Nu stăteam să fiu bătută de el, ripostam!” / VIDEO
  • Alina Eremia și Mircea, despre copilărie
  • Cum erau cei doi când erau mici
  • Declarații exclusive
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 4 mai 2024. Balanțele au o viața amoroasă incitantă, Scorpionii trebuie să aibă grijă la sănătate
recomandare pe antena3.ro
Noua lege a salarizării nu va afecta salariile de la stat. Categoriile de bugetari care primesc majorări semnificative | Anunțul ministrului Muncii
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Guvernul, îngropat în datorii! Cum sunt afectați angajații de noile împrumuturi ale statului
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru o categorie de pensionari! Ei NU vor primi pensia înainte de Paște!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut