Live acum Mireasa. Capriciile iubirii
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop weekend 12,13 octombrie. Leii trebuie să fie atenți la volan, iar Balanțele au parte de o întâlnire emoționantă

Horoscop weekend 12,13 octombrie. Leii trebuie să fie atenți la volan, iar Balanțele au parte de o întâlnire emoționantă

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 11.10.2019 la 13:26 Actualizat pe 11.10.2019 la 13:41

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul de weekend, 12,13 octombrie, pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește horoscopul de weekend.

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul de weekend, 12,13 octombrie, pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește horoscopul de weekend.

Berbec. 12 octombrie: Va conving poate elanul, entuziasmul si increderea in sine a partenerului de viata, renuntati pe moment la planul vostru si dati curs propunerii sale. Este un sfarsit de saptamana destul de palpitant si poate descoperiti distractie si adrenalina undeva la drum, intr-o destinatie inedita.

13 octombrie: Ar putea sa iasa in evidenta spiritul vostru competitiv: luati acum o decizie in ciuda unor sfaturi, sugestii, “predici” sau recomandari, caci voi stiti cel mai bine ce vi se potriveste si ce va doriti. Iar rezultatele vor putea intrece foarte bine asteptarile pe care le au ceilalti de la voi.

Taur. 12 octombrie: Poate ca acestea nu sunt zile de odihna dupa cum v-ati fi dorit, insa nici timp de plictiseala nu aveti. In cupluri formate recent, tot felul de activitati desfasurate in comun va dau ocazia sa va cunoasteti mai bine, sa povestiti, sa va apreciati calitati si sa va sudati sufleteste.

13 octombrie: O perioada solictanta pentru voi: sunteti implicati total, fizic si emotional, intr-un proiect nu tocmai usor, v-ati propus poate sa finalizati activitati pana la sosirea zilelor reci. Ramane, totusi, sa va ingrijiti si de voi, de sanatate, sa nu lasati sa se agraveze eventuale probleme.

Gemeni. 12 octombrie: Nu ar fi nevoie de insistenta prietenilor, nici a copiilor vostri ca sa ajungeti pe un teren sau intr-o sala de sport fie ca practicanti, fie ca sustinatori a cuiva drag. Sanatatea pare sa fie prioritara pentru voi acum si poate ca incepeti cu capitolul miscare si veti continua apoi cu alimentatia.

13 octombrie: Zile destul de fericite pentru voi in care preferati sa nu vedeti oboseala, consumul fizic sau nervos si eventuale riscuri, ci va bucurati de aventura cunoasterii, a experientelor practice, de toate cele pe care incepeti sa le vedeti cu ochii sufletului.

Rac. 12 octombrie: Ganduri impartite intre provocarile din planul profesional sau sfera afaceri si familie, timpul petrecut alaturi de cei dragi. Sperante si visuri mari pentru cei mai tineri legate de o cariera si de zona care le ofera cele mai mari oportunitati profesionale.

13 octombrie: Este o perioada grozava pentru cei mici, in care caldura parinteasca si sustinerea familiala ii ajuta sa faca progrese remarcabile in activitatea sportiva sau in activitatile lor de timp liber, incep sa viseze la urmatorul concurs, dar si la viitorul lor pe termen mai lung.

Leu. 12 octombrie: Sectorul deplasari este vulnerabil in aceasta perioada: nicio masura de precautie nu este inutila daca sunteti la volan. In rest, inspiratie de zile mari: aveti un raspuns la moment care aduce zambetul pe fata celorlalti, detensionati poate o situatie, rezolvati o incurcatura.

13 octombrie: Poate ca nu reusiti acum sa cuprindeti in expeditia voastra tot ce v-ati propus inainte de plecare si va ganditi deja la revenirea pe aceste locuri. Apar informatii inedite pentru voi, semne de intrebare si veti continua poate un studiul si reflectiile pe cont propriu.

Fecioara. 12 octombrie: Ca de multe ori raspundeti prompt unei rugaminti, va oferiti ajutorul daca observati o situatie dificila prin care trece cineva. Sunt zile mai delicate pentru buzunarele si cardurile voastre: este greu sa rezistati unor oferte, unor lucruri observate intr-o vitrina sau pe vreun site.

13 octombrie: Ati putea gasi si diferenta care va lipsea pentru o achizitie importanta sau poate ca obtineti o reducere consistenta si nu mai este nevoie sa apelati la un credit. Zile grozave sub aspectul cunoasterii: aflati amanunte importante, intelegeti subtilitati, fineturi.

Balanta. 12 octombrie: Preocupati cu gandurile, planurile si ambitiile voastre, ar fi bine sa incercati sa detectati si rugaminti neexprimate ale fiintei iubite, momente de slabiciune sau de indoiala. Tachinari sau momente ciudate cu ocazia unei prime intalniri pot conduce spre o frumoasa relatie.

13 octombrie: Daca este cazul, ajungeti poate la o intelegere cu partenerul de viata si resetati relatia, lasati in urma cine stie ce neintelegeri si priviti doar spre viitor. Sau, daca sunteti singuri, ati putea avea o revelatie o data cu intalnirea unei persoane si … veti spera sa va revedeti.

Scorpion. 12 octombrie: Cui pe cui se scoate: activitatea fizica sau mersul pe jos, cititul unei carti sau un dialog stimulativ va pot aduce si calitatea dorita a somnului. Emotii intense in aceste zile pentru voi: va raman impresiile unei prime intalniri, faceti conexiuni pe care nu le-ati putut realiza pe moment.

13 octombrie: Bate vant de schimbare: reevaluati poate obiceiuri alimentare sau de alta natura despre care stiti ca nu va fac bine, va pregatiti pentru un program de activitati fizice sau poate pentru unul de remodelare corporala, sa dati un refresh tinutei, infatisarii, coafurii.

Sagataror. 12 octombrie: Buna dispozitie si energie parca fara limite in aceste zile; oricum, gandul la un proiect sau la o promisiune va face sa treceti peste orice eventuale neplaceri. Nu sunteti neaparat genul competitiv, insa v-ati bucura sa depasiti cat de curand un record, o performanta a unui coleg.

13 octombrie: Gasiti acum sprijin emotional pentru depasirea unui impas, vi se face o promisiune sau va vin idei; cert este ca incepeti sa radeti din toata inima, sa sperati in realizarea unui vis al vostru. Ajungeti poate cu omul iubit la concluzia ca ar fi momentul ideal sa deveniti parinti.

Capricorn. 12 octombrie: Ar fi niste zile numai bune sa va mai detensionati si sa petreceti timp de calitate alaturi de cei dragi; oricum, se pare ca ei va simt lipsa, va duc dorul. Stabiliti poate strategia pentru o viitoare intrevedere sau negociere si pregatiti un atu pentru orice eventualitate.

13 octombrie: Sustinerea parinteasca ori sfatul unui bun prieten ar putea inclina balanta si v-ar ajuta sa luati o hotarare legata de locul de munca, de domeniul de activitate, de viitorul vostru. Raman in memoria celorlalti angajamentele pe care le luati acum, promisiunile pe care le faceti.

Varsator. 12 octombrie: Faceti poate un miniturneu in aceste zile si legati mai multe zone de interes, locuri pe care v-ati propus de multa vreme sa le vizitati. Daca nu, setea de lectura si imaginatia merg mana in mana: ramaneti impresionati de descrierile unui autor, dati gata un roman.

13 octombrie: Poate ca nu sunteti de acord cu cele pe care le auziti acum, insa cu siguranta vor fi lucruri la care veti reflecta si va vor inspira sa faceti o alegere, sa adaptati un plan al vostru. Toate bune si frumoase, dar daca va aflati la volan, este nevoie de maxima atentie si prudenta.

Pesti. 12 octombrie: Veti constata poate ca nu este nevoie sa intrati intr-o rezerva sau intr-un descoperit de cont pentru a va implini un vis, a va face o placere. Pe de alta parte, sunt de mare interes pentru voi acum cursuri de specializare, un atestat sau certificat cu cautare pe piata muncii.

13 octombrie: Cheltuieli diverse; pentru o investitie mai importanta insa nu strica parerea unui cunoscator, niciun detaliu nu este de prisos. Posibil sa primiti acum un cadou: de fapt, un semn de impacare, scuze eventual pentru un incident mai vechi.

În articolul
Horoscop weekend 12,13 octombrie. Leii trebuie să fie atenți la volan, iar Balanțele au parte de o întâlnire emoționantă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Reacția incredibilă a Mariei Lungu, după ce iubita lui Cristian Marinescu a fost eliminată de la Mireasa. Cum a ironizat imaginile cu el în care plânge: ”Să fie tare” / VIDEO
  • Ce declarații a făcut Maria Lungu, după eliminarea Antoniei din casa Mireasa
  • Fosta iubită a lui Cristian Marinescu a primit imagini cu el de la fani, în timp ce plânge de dorul Antoniei
Showbiz intern
Ramore de la iUmor, singura reacție despre divorțul dintre el și Denisa Drăgan. În ce relații a rămas cu mama fetiței sale: ”Este o situație delicată” / VIDEO
  • Ramore a vorbit despre divorțul de mama fetiței lui
  • De ce a păstrat tăcerea în tot acest timp
Retete
Rețeta de pască a Sandei Marin. Pască tradițională de pe vremea bunicilor
  • Rețeta de pască a Sandei Marin
  • De ce ingrediente aveți nevoie
  • Care este modul de preparare
Emisiuni TV
Acces Direct. Copil din Hunedoara, dispărut în timp ce se afla la scăldat cu frații lui. Ar fi fost răpit de o mașină suspectă: ”Ne-a spus că a văzut...” / VIDEO
  • Un copil din Hunedoara este de negăsit
  • Părinții lui au reluat căutările
Showbiz intern
Iasmina Halas, primele declarații după ce s-a scris că s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!
  • Primele declarații ale Iasminei Halas după ce s-a scris că ar avea o relație cu Romeo Vasiloni
  • Ce spune tânăra despre presupusa poveste de iubire
Showbiz intern
Ilinca Simion, prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire: „Dragostea noastră...”/ FOTO
  • Prima imagine cu băiețelul Ilincăi și al lui George Simion
  • Liderul AUR a devenit tată pentru prima dată
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 1 mai 2024. Fecioarele au întâlniri romantice neaşteptate, Săgetătorii au câştiguri nesperate
recomandare pe antena3.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși
recomandare pe playtech.ro
Răsturnare de situație cu Charles. Ce se întâmplă chiar ACUM cu regele bolnav, nimeni nu se aștepta
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Ajutor de stat de 2,25 miliarde lei pentru români. Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Ei sunt românii care pot ieși la pensie cu 10 sau chiar 20 de ani mai devreme!
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!