Live acum Știrile Antena Stars
Prime time
Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop joi, 6 august: Peștii încep o dietă nouă

Horoscop joi, 6 august: Peștii încep o dietă nouă

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 05.08.2020 la 23:46 Actualizat pe 06.08.2020 la 00:07

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de joi, 6 august. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele joi, 6 august.

Horoscop joi, 6 august: Peștii încep o dietă nouă

Spynews.ro

Berbec. O zi mai linistita: veti avea suficient timp sa reflectati la evenimente recente, la o oferta de afaceri sau de angajare care vi s-a facut. Sau poate ca, tinand cont de schimbari recente din domeniul vostru ori de recomandari primite, schitati acum un plan de actiune.

Taur. Va bucurati de incurajari, de un sfat sau de experienta pe care v-o impartaseste cineva, incepeti poate sa visati la viitoare realizari. Poate ca se limpezeste ceva in sufletul vostru si va impacati cu voi insiva, ajungeti sa intelegeti pozitia sau argumentele cuiva cu care ati avut o disputa.

Gemeni. Veti face poate niste cercetari suplimentare inainte de a oferi un raspuns sau de a face un anunt, o afirmatie. Poate ca aveti o alta perspectiva asupra situatiei financiare si luati acum decizia potrivita legata de apelarea la un credit ori de inchiderea in avans a unuia existent.

Rac. Poate ca aflati ce cai legale trebuie sa urmati pentru a vi se recunoaste niste drepturi, pentru a contesta o decizie cu care nu sunteti de acord. Va puteti trezi in perioada urmatoare cu o oferta de afaceri sau de munca, ceva oarecum diferit de domeniul in care activati actualmente.

Leu. Revin in viata voastra oameni cu care s-a intrerupt legatura din diverse motive, iar cu ocazia unei intalniri este posibil sa primiti un cadou, un semn de respect. Va propuneti poate sa porniti cat de curand intr-un pelerinaj ori sa revedeti oameni apropiati sufletului vostru.

Fecioara. Pe neasteptate ati putea primi o intrebare legata de o chestiune mai veche si veti face poate un efort de memorie ca sa explicati contextul, urmarea, rezultatul. Intalniri placute astazi si discutii stimulative; iesiti din rutina cuplului si ajungeti intr-un loc inedit, ii faceti o surpriza celuilalt.

Balanta. Activitate, eforturi, nestare in asteptarea unui raspuns sau a unui rezultat. Poate ca dati o fuga pana la parinti sau la rude mai in varsta, va asigurati ca au ce le trebuie sau ajungeti cu dansii la un control medical, le rezolvati niste chestiuni care ii depasesc.

Scorpion. Urmeaza saptamani productive pentru voi, cu succese care vin dupa eforturi, munca, incercari. Iar astazi este posibil sa gasiti eroarea dintr-un document, sa refaceti niste estimari astfel incat sa puteti fi siguri de atingerea unui obiectiv, de incadrarea intr-un termen de predare.

Sagetator. Este posibil sa vi se dea dreptate, sa accepte cineva conditiile propunerii voastre si va pregatiti sa semnati contractul, sa ajungeti la notar. Pentru voi este in toi sezonul deplasarilor si, daca nu aveti ceva rezervat deja, va sfatuiti cu omul iubit, vorbiti despre oferte turistice convenabile.

Capricorn. Farmec, haz, chef de vorba: ca de obicei, ajungeti si la subiecte serioase sau neteziti calea spre un acord, o impacare. Nu strica sa va ganditi si la starea voastra de sanatate, la relaxarea pe care v-ar aduce-o cateva zile petrecute la munte, la mare, la bai.

Varsator. Se intrevad niste cheltuieli pe care le veti face din toata inima: surprize alor vostri, bucurii pentru cei mici. Noutati in sfera sentimentala, daca nu sunteti legati de cineva actualmente, pot aparea oricand in saptamanile urmatoare, eventual revenirea unui fost.

Pesti. O zi placuta: primiti complimente, vi se face curte; dupa cum este cazul. Grija pentru sanatate sau pentru silueta va poate face sa luati o decizie legata de inceperea unei diete sau poate ca va propuneti sa ajungeti mai des pe la o sala de sport, la un salon de remodelare corporala.

În articolul
Horoscop joi, 6 august: Peștii încep o dietă nouă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Cine a motivat-o pe Oana Roman să slăbească. Vedeta a trecut printr-o transformare radicală: ”Am fost împinsă de la spate” | VIDEO
  • Cine a ajutat-o pe Oana Roman să slăbească
  • Ce spune vedeta despre diete și sport
Emisiuni TV
Marian Mexicanu și Ana, primele declarații după ce s-a căsătorit și și-a botezat fiica! Cele mai frumoase imagini de la eveniment: ”Nu am cuvinte, sunt un om împlinit”
  • marian Mexicanu a trăit emoții intense la dublul eveniment din viața lui
  • Cum a decurs botezul fiicei sale
Showbiz intern
Cum se simte Andra Volos după operație. Vedeta a dezvăluit la ce intervenție chirurgicală a apelat: ”A ieșit extraordinar”
  • La ce intervenție chirirugcală a apelat Andra Volos
  • Vedeta a fost anesteziată șapte ore
Showbiz intern
Își dorește sau nu Oana Roman un partener. Cum este viața de femeie singură pentru vedetă: ”Este momentul în care...” | VIDEO
  • Oana Roman a făcut declarații despre viața amoroasă
  • Ce se întâmplă, de când s-a despărțit de Marius Elisei
Horoscop zilnic
Horoscop luni, 23 septembrie 2024: Taurii au success în sfera sentimentală
  • Horoscopul zilei de luni, 23 septembrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de luni
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Xtra Night Show. „Cornel e destul de răutăcios”. Ce au de împărțit Alin Simoiu și soțul Iustinei de la Insula iubirii, chiar și după ce s-a terminat emisiunea. Fostul concurent l-ar fi vorbit de rău
  • Cornel de la Insula iubirii l-ar fi vorbit de rău pe Alin Simoiu
  • Fostul concurent nu ar fi vrut să discute cu ispita, după ce s-a terminat emisiunea
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un nou ciclon dinspre Mediterană ameninţă Europa cu furtuni puternice. Mai multe ţări, sub avertizări de cod roşu şi portocaliu
recomandare pe as.ro
Cu cât i s-a mărit pensia lui Irinel Columbeanu, după recalculare! Suma pe care o primeşte lunar de la statul român
Romania TV
Imaginile momentului în showbiz. Vlad Gherman, surprins alături de o altă femeie în Barcelona. Aceasta este și ea într-o altă relație!
Romania TV
Anunţ de ultimă oră despre marele Helmuth Duckadam!
recomandare pe antena3.ro
O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp
recomandare pe antena3.ro
Logodnica lui Jeff Bezos este implicată într-un scandal răsunător. Acuzațiile incredibile pe care i le aduce fosta instructoare de yoga
recomandare pe antena3.ro
Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre
recomandare pe playtech.ro
Prințul William, cea mai șocantă apariție. Imagini greu de privit, soțul lui Kate arată înfricoșător acum
recomandare pe playtech.ro
Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă. Artista a arătat spectaculos
recomandare pe redactia.ro
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
recomandare pe redactia.ro
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
recomandare pe Ciao.ro
BREAKING! Familia Regală a României, în DOLIU
recomandare pe shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
recomandare pe ProSport.ro
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat”
recomandare pe bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe dailybusiness.ro
Mare atenție! Prețurile pentru ulei se schimbă din nou
recomandare pe dailybusiness.ro
S-a decis oficial! Centralele de bloc vor fi demolate!
recomandare pe Jurnalul.ro
Se întoarce norocul pentru 3 zodii pe 18 Septembrie 2024: Binele atrage bine
recomandare pe a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă