Acces Direct. Colega Alinei, mărturii cutremurătoare despre felul în care aceasta a murit. Femeia îl acuză pe Robert, soțul ei, de decesul său: ”O bătea din orice”
Cătălina, o altă colegă a Alinei, susține de asemenea că tânăra de 28 de ani a fost omorâtă în bătaie de soțul ei. Aceasta mărturisește că Alina venea la locul de muncă tot timpul abătută și tristă deoarece știa că e bătută dacă nu face bani.
- Alina a murit la vârsta de 28 de ani
- Ea s-a stins din viață după două luni de comă
Alina a murit pe 7 martie după două luni de stat în comă. Tânăra de 28 de ani, mama unui copil de 8 ani, ar fi fost bătută cu bestialitate de către soțul ei, un manelist.
Colega Alinei spune că soțul tinerei a ucis-o. Detalii cutremurătoare despre moartea ei
Ieri, la Acces Direct, una dintre colegele Alinei a precizat că aceasta venea foarte speriată la locul de muncă, iar astăzi Cătălina, o altă colegă, spune că într-adevăr Alina venea extrem de abătută la studioul de videochat, acolo unde era tot cu gândul că nu știe dacă va face destul de mulți bani pentru a nu fi bătută de soț.
”Eu am fost colegă cu Alina la un studio de videochat, în 2015. Venea mereu vânătă la serviciu, venea mereu speriată că trebuie să facă bani, o anumită sumă. Sumele erau destul de mari, undeva la 1600 de lei pe noapte, 2000, 4000. Ea era speriată că trebuia să facă așa, zicea mereu că trebuie să merg să fac că dacă nu mă așteaptă acasă bătaie, o să dea cu mine de pereți, o să mă bată. Avea și dovada că acasă era bătută că venea foarte vânătă pe față. El o bătea din absolut orice nu îi convenea”, a spus colega Alinei.
Robert Fermecătorul spune că totul a fost doar un rol
Soțul Alinei, Robert Fermecătorul, a precizat la Acces Direct că agresiunea a fost reprezentată de fapt de o scenetă bine pusă la punct, iar Alina a jucat un rol de victimă. Ea a precizat că unii dintre clienții tinerei îi cereau să o vadă bătută și astfel o plăteau.
Ei bine, Cătălina, colega Alinei precizează că politica site-ului unde lucra nu permitea niciodată ca angajatele să facă astfel de acțiuni, căci dacă se vedeau semne de violență li se interzicea accesul pe platforma de videochat pe care lucrau.