Live acum XNS
Prime time
Homepage » Monden » Emisiuni TV » Acces Direct. Fostul soț al Ralucăi Drăgoi, declarații incredibile despre cum ar fi fost înșelat de manelistă: „Nu bănuia nimeni nimic” / VIDEO

Acces Direct. Fostul soț al Ralucăi Drăgoi, declarații incredibile despre cum ar fi fost înșelat de manelistă: „Nu bănuia nimeni nimic” / VIDEO

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 09.02.2021 la 19:54 Actualizat pe 10.02.2021 la 00:40

După ce Ramona, o tânără mamă a susținut că Raluca Drăgoi i-ar fi furat fostul iubit care i-ar fi devenit acum soț manelistei, fostul partener al cântăreței face și el dezvăluiri bombă! Bărbatul a confirmat cele spuse de invitata de la Acces Direct, scoțând la iveală și ale detalii incredibile!

Un nou scandal stă să izbucnească în showbiz-ul românesc, după ce Raluca Drăgoi este acuzată că i-ar fi luat iubitul Ramonei, în timp ce tânăra era însărcinată în 5 luni. Contactat în legătură cu acest caz a fost și Marius, fostul soț al manelistei, iar acesta a conformat cele spuse de tânără.

„Am fost cam 8 ani căsătorit și după a venit despărțirea. Îl cunoșteam din vedere pe acest băiat, nu aveam mare prietenie. A venit la mine printr-un prieten comun. M-a rugat dacă pot să fac ceva pentru el pentru că e într-o situație financiară proastă și eu am un suflet mai bun... Caracterul omului lasă de dorit. Te primește omul în casă, te pune la masă și după aia...”, a spus fostul soț al Ralucăi Drăgoi pentru Acces Direct.

Fostul soț al Ralucăi Drăgoi rupe tăcerea

Fostul soț al artistei a mai mărturisit că nu și-a dat seama că între Raluca Drăgoi și băiatul căruia îi oferise un loc de muncă ar exista o relație în adevăratul sens al cuvântului, până ce ar fi fost informat de un prieten. Marius susține că între bărbatul respectiv și manelistă existau mesaje din timpul căsniciei lor.

„Nu mi-am dat seama că e ceva mai mult între ei, că nu am crezut că poate face diferența între mine și acest băiat. Nu a crezut nimeni. Dar ei sunt la fel, au vehiculat niște filmulețe și pe site-urile de socializare. Am văzut niște mesaje între ei în timpul căsniciei. M-au deranjat, că au fost niște mesaje urâte. Eu am avut încredere în ea, nu o controlez pe femeia care stă lângă mine. Dacă ea a ales să facă treaba asta, puteam foarte bine să ne despărțim ca doi oameni normali”, a mai transmis el.

I-a fost manelista infidelă?

Conform spuselor lui Marius, a început să-și ridice semne de întrebare în privința Ralucăi Drăgoi atunci când aceasta ar fi căutat motive de ceartă între ei. Fostul soț al manelistei a declarat într-un interviu că ea nu ar fi știut ce pretext să mai găsească pentru a isca un scandal.

„Ea și-a dorit alt regim de viață, alte distracții. Căuta motive de ceartă între noi doi și eu nu înțelegeam de ce. Mi-a spus un prieten despre ei doi, prima dată nu am crezut. Am sunat-o, am avut o singură discuție cu ea foarte normală. Ea nu știa cum să facă să se certe cu mine ca să stea cu băiatul ăsta”, a continuat Marius.

Fostul soț al Ralucăi Drăgoi susține că o cunoaște pe Ramona, tânăra care a venit astăzi la Acces Direct și a acuzat-o pe manelistă, și că a încurajat-o în perioada în care era însărcinată, spunându-i că viața merge mai departe.

„Problema e la Ramona, fosta soție a băiatului acesta. A avut de suferit, pentru că în momentul în care s-a întâmplat ruptura ea era gravidă. O cunosc pe Ramona, are o familie frumoasă. Mi-a părut foarte rău pentru ea. M-am întâlnit în perioada aia cu ea și plângea. Îi era frică să nu piardă copilul că a avut un șoc foarte mare. Am încercat să-i zic că viața merge mai departe”, a mai spus el.

În final, fostul soț al cântăreței a spus că el, actualul soț al artistei și Raluca Drăgoi s-ar mai fi întâlnit la câteva evenimente. Marius susține că în ciuda celor întâmplate, acesta nu ar avea nimic cu ei doi.

„Ramona și băiatul acesta au venit de 2 ori acasă din câte-mi aduc aminte. Nu bănuia nimeni nimic. El mai venea pe la noi. Nu poți să-ți clădești fericire pe nefericirea altuia. A fost o perioadă în care ne-am mai întâlnit pe la evenimente și le-am spus că nu am nimic cu ei. Băiatul ăsta a făcut acum o lună un live în care a vorbit ceva mai deplasat despre mine, a pus și o poză”, a conchis Marius.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Acces Direct. Fostul soț al Ralucăi Drăgoi, declarații incredibile despre cum ar fi fost înșelat de manelistă: „Nu bănuia nimeni nimic” / VIDEO
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Showbiz intern
Care este starea de sănătate a lui Florin Piersic, la câteva zile după operație. Marelui actor i s-au făcut analize
  • Detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
  • Actorului i s-au făcut analize
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Imagini rare cu Lidia Buble și Horațiu Nicolau, la petrecerea de 1 Mai. Cum au sărbătorit artista și iubitul afacerist / VIDEO
  • Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost filmați împreună la petrecerea de 1 Mai
  • Cei doi au făcut furori într-un club de fițe
Stiri interne
Un bărbat, răpit din parcarea subterană a unui bloc! Polițiștii din București sunt în alertă / FOTO
  • Bărbat răpit dintr-o parcare subterană
  • Alertă în București
Stiri interne
A fost stabilită cauza morții fetiței de 4 ani din Călărași și a bunicii sale. Ultimele analize au clarificat situația
  • Care este cauza morții fetiței de patru ani din Călărași
  • Ce s-a găsit în peștele pe care l-au mâncat
Stiri interne
Prințul Paul al României vrea să fie lăsat în libertate! Își dorește să petreacă Paștele cu familia lui
  • Prințul Paul al României vrea să scape de pedeapsa cu închisoarea
  • Cum motivează cererea lui în fața instanței
Emisiuni TV
Mireasa – Capriciile Iubirii. Elena a recunoscut că se teme să vorbească deschis cu Valentin! Concurenta: „Ți-am dat dreptate de multe ori” / VIDEO
  • Ce a discutat Elena cu Valentin
  • Ce i-a spus concurenta tânărului
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, în culmea fericirii! Familia li se mărește! Bucurie fără margini! Felicitări! 💙
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
recomandare pe antena3.ro
Când se vor bucura românii de următoarea minivacanță. Mai sunt doar câteva săptămâni
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 3 mai 2024. Fecioarele trebuie să pună bani deoparte, Peștii au nevoie să ia o pauză în relație
recomandare pe antena3.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea să modifice legea pensiilor, abia intrată în vigoare
recomandare pe playtech.ro
De ce nu este bine să vopsești ouăle de Paște în Vinerea Mare. Ce altceva e interzis să faci
recomandare pe playtech.ro
Diferenţa dintre cozonacul pentru Paşte şi cel pentru Crăciun. Acum 100 de ani, desertul se făcea altfel
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul zilei pentru șoferi! Care sunt prețurile de astăzi ale carburanților în România
recomandare pe dailybusiness.ro
Ajutoare de 50.000 de euro pentru o categorie de persoane. Condiții pentru a încasa banii
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”