Anamaria Prodan nu este de acord cu decizia pe care a luat-o instanța în procesul cu Laurențiu Reghecampf. Ce spune avocatul impresarei: "O să se facă apel..." / VIDEO
Anamaria Prodan face apel! Nu este de acord cu decizia pe care a anunțat-o instanța în procesul cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul ar urma să plătească 1600 de euro pensie alimentară, suma care este mult mai mică decât cea solicitată. Avocatul impresarei a făcut declarații la Antena Stars.
- Anamaria Prodan nu este de acord cu decizia pe care a luat-o instanța
- Ce spune avocatul impresarei
În cursul zilei de sâmbătă, Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de către Laurențiu Reghecampf și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Decizia nu este definitivă. De asemenea, antrenorul va plăti o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia. Adică, antrenorul român va plăti lunar suma de 1.600 de euro. De asemenea, magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de fostul soț al impresarei, iar custodia pentru copil va fi comună.
Anamaria Prodan nu este de acord cu decizia pe care a luat-o instanța
În cadrul emisiunii Star Magazin, de la Antena Stars, avocatul Anamariei Prodan a făcut declarații și a spus că nu sunt de acord cu decizia pe care a luat-o instanța și că vor face apel.
"Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova.", a spus Barna Bolonyi, avocatul Anamariei.
Antrenorul român ar trebui să plătească lunar suma de 1.600 de euro, mai puțin decât suma ce era stipulată în Apel în ordonanța președințială, în valoare de 2.000 euro, dar și mult mai puțin decât banii stabiliți la Fond, in ordonanță, în valoare de 7.000 euro.
"Cerusem un anumit procent din cât câștigă domnul Reghecampf. Asta o să solicităm în continuare. Vrem să vedem care este motivarea, dacă există motive temeinice, în baza căruia lui i s-a acordat această sumă și ar fi putut dovedi că nu poate să susțină o altă sumă, că are alte cheltuieli sau anumite discuții pe care, probabil, instanța le-a avut în vedere în momentul în care a pronunțat hotărârea. Până nu vedem hotărârea, vorbim în gol. Important este să vedem hotărârea și modul prin care instanța a motivat.", a mai spus avocatul impresarei.