Babasha și sora lui, Bianca, le gătesc juraților diseară, la Chefi la cuțite: „Facem o reinterpretare a unui fel de mâncare pe care i-l găteam fratelui meu când era mic”
Ieri seară, la Chefi la cuțite, Chef Richard Abou Zaki a mai adăugat o amuletă importantă în arsenalul său, după o luptă jurizată cu mare atenție de Chef Vlad Pădurescu. În această seară, jurații se confruntă cu provocarea grea a combinațiilor imposibile aduse de roata nebună a ingredientelor – în vreme ce, în arena audițiilor, au parte de întâlniri surprinzătoare.
- Babasha vine la Chefi la cuțite împreună cu sora lui, Bianca
- Cum a decurs întâlnirea cu jurații telespectatorii vor descoperi în ediția din această seară de la 20.30
În ediția de diseară, Babasha vine să le gătească Chefilor alături de sora lui, Bianca. ”Facem o reinterpretare a unui fel de mâncare pe care i-l găteam fratelui meu când era mic”, a declarat sora artistului.
„Eu sunt bucătarul, eu fac cea mai grea muncă”, a anunțat la bancul de lucru Babasha, care le-a povestit juraților despre copilăria alături de Bianca, dar și lucruri neștiute din culisele concertului Coldplay. Cum a decurs întâlnirea cu Chefii telespectatorii vor descoperi în ediția show-ului culinar de la 20:30.
Tot atunci, un concurent din Timiș le va lansa o provocare usturătoare celor patru jurați. ”Eu prepar cele mai iuți sosuri din România și vreau să fac viața Chefilor și mai picantă! Cred că voi stabili un nou record: cea mai iute mâncare din istoria Chefi la cuțite”, spune Alex Pufan, care crește ardei – desigur, iuți. ”Cei mai iuți din lume!”, susține el.
În aceeași ediție, Mariana Irașcu, din Brăila, vine la audiții dornică să treacă de preselecții cu aceeași ambiție și elan cu care a avut puterea să facă o reconversie profesională impresionantă după vârsta de 40 de ani. Lăsând în urmă anii în care a condus o fabrică de confecții cu 400 de angajați, Mariana a urmat cursurile unei școli din Italia pentru a deveni brutar-patiser.
„M-am înscris la școala gastronomică In Cibum, de la Salerno. Eram între tineri de 20-25 de ani, cel mai mare dintre cei care studiau acolo avea 35 de ani. Toată lumea s-a mirat la început: «Ce-o căuta aici? I s-o fi urât cu binele acasă!». Dar eu chiar aveam nevoie de acea schimbare. Este foarte important să faci ceea ce-ți place în viață”, spune Mariana, pregătită să deschidă un laborator de brutărie-patiserie chiar în casa ei, la Brăila.
Întreaga poveste a Marianei, dar și ce a gătit și care a fost verdictul primit urmează în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.